Vi introducerer den nye JJRC X11 Pro drone med 2K kamera
   2019/07/04     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Vi introducerer den nye JJRC X11 Pro drone med 2K kamera

JJRC X11 Pro er en begynder drone med funktioner kendt fra de dyrere drone modeller

JJRC lancerer nu deres mellemstore foldbare drone X11 Pro med 2K kamera.

JJRC X11 RC drone synes at tage inspiration fra DJIs mest berømte Mavic Pro og kommer i et smart foldbart design og en masse gode tekniske egenskaber, såsom GPS, automatisk tilbagevenden til base, Follow-Me mode og meget andet.

JJRC X11 Pro drone med 2K kamera til salg

JJRC X11 er en mellem-stor drone. Ikke at den er for stor og ikke meget transportabel, men det er ikke en drone der står på håndfladen. Den ligner DJIs Mavic Pro, og takket være de fire foldbare arme kan den bæres i en lille rygsæk.

Batteriet er placeret på bagsiden af dronen, det har en hurtig udløsnings funktion, men behøves ikke fjernes for at genoplade det. Og der er faktisk en mikro-USB port, som kun tjener det formål at genoplade det, selv når den er installeret på dronen. Det er en bekvemmelighed, fordi X11 ikke har brug for specielle opladere, det er tilstrækkeligt med et fælles mikro USB-kabel.

JJRC X11 Pro drone med 2K kamera

Dronen har fire børsteløse motorer, som gør det muligt for dronen at være hurtig og altid lydhør under bevægelser under flyvningen. De børsteløse motorer sikrer også længere levetid og kræver ikke vedligeholdelse. Under flyvningen er støjen moderat, selvom det helt sikkert høres.

På forsiden er der et kamera, der optager video ved 1080P, 25 fps, med en bred synsvinkel på 120 grader. Kameraet er integreret i dronens legeme, og beskyttet af kroppens plastik, og er ikke fremspringende. Det er muligt at ændre sin kamera hældning direkte fra fjernkontrollen, et virkelig behageligt element, som normalt ikke er til stede i dronerne i denne prisklasse. På byggestandarden er dronen veludformet.

JJRC X11 Pro drone med 2K kamera

Forbindelsen mellem fjernbetjeningen og dronen, hvad angår overførslen af ​​video streaming, finder sted via WiFi-forbindelsen.

GPS i dronen fungerer godt, og dronen forbliver stabil under flyvning, og frem for alt kan man komme tilbage til basen med et enkelt klik på knappen. Dronen kommer også med en beskyttelse for begyndere, og ønsker at vende tilbage til bunden af ​​drone uden at skulle bekymre sig om at gøre noget andet.

Blandt de avancerede flyfunktioner er funktionen "Follow-Me", som gør at dronen automatisk følger emnet.

JJRC X11 Pro drone med 2K kamera

Fjernkontrollen er godt designet, og også praktisk at holde. Den har ikke kun en smartphone dock på bagsiden, den har også to udvidelser på bunden, der gør håndtaget endnu lettere og mere behageligt. Fra fjernkontrollen kan du tage billeder og optage videoer, samt indstille hastigheden på dronen og vinklen på kameraet.

JJRC X11 har en kompakt størrelse, børsteløse motorer og fremragende flyvningsautonomi, alle krydret med et gyldigt GPS-modul, der gør det muligt at komme hjem i total sikkerhed i tilfælde af tab af signal eller forskellige farer. Videokvaliteten er ikke usædvanlig, men er specielt god til visning på smartphones eller tablets og er derfor velegnet til deling på sociale netværk. Dronen er nem at flyve og transportere, og er et godt udgangspunkt for nybegyndere og mindre øvede drone piloter.

Gå til JJRC X11 Pro drone

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Recent Articles

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text