Porsche og Boeing går sammen om udviklingen af en ny flyvende drone bil
I Boeings forstatte bestræbelser på udviklingen af en personlig flyvende drone bil, har Boeing underskrevet et aftale om at udforske fælles fælles interesser indenfor dette nye felt, med luksusbilproducenten Porsche. Se videoen i artiklen her.
Unboxing og gennemgang og test af Eachine E520S på dansk
YouTuber og Fotograf Kenneth Rasmussen, gennemgår, vejleder og test flyver Eachine E520S GPS drone i to forskellige video-dele på dansk. Se hele gennemgangen, vejledningen og den store test af Eachine E520S GPS drone, ved at klikke her.
Den komplette julegave guide til de bedste droner
At købe en drone i julegave, kan godt virke som lidt som en jungle – der er mange forskellige droner og kendskabet til teknikken, er måske også manglende. Derfor har vi valgt at spare vores kunder for alt forarbejdet og besværet, og har udarbejdet følgende julegave guide til de bedste droner i 2019.
Guide til markedets bedste droner under 3.500 kr.
I denne sammenlignings guide til de bedste droner under 3.500 kr., gennemgår og sammenligner vi alle de vigtigste parametre mellem markedets pt. bedste droner under 3.500 kr; DJI Mini 2, C-Fly Faith 2 Pro og JJRC X11P Pro Scouter+.
Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text