DJI lancerer Terra kort- & modellerings software
Verdens førende drone producent, DJI, lancerer Terra, et nyt softwareværktøj, der omdanner drone data til 3D-modeller og kort til analyse og beslutningstagning.
Guide til el-løbehjul til danske cykelstier
Vi har udarbejdet en sammenlignings guide over de vigtigste parametre og forskelle som adskiller vores bedste el-løbehjul egnet til brug på de danske cykelstier.
Sammenligning af DJI Mavic 2 Pro, DJI Mavic Air & Hubsan Zino
Vi har udarbejdet en lille sammenlignings guide over de vigtigste parametre og forskelle som adskiller dronerne fra hinanden. Få det forkromede overblik over forskellene mellem DJI Mavic 2 Pro, DJI Mavic Air & Hubsan Zino i oversigten nedenfor.
Ubtech præsenterer den nye Walker robot til hjemmet og virksomheden
Ubtech Robotics, som er virksomheden bag vores populære Alpha 1 Pro robot og Jimi robot-serien, præsenterer nu den banebrydende Walker robot, som er verdens første humanoid service robot til hjemmet og virksomheden.
Sammenligning af DJI Mavic 2-serien og DJI Mavic Air
Få det forkromede overblik over DJI Mavic 2-serien og DJI Mavic Air. Se alle forskellene i vores drone guide. Sammenlign DJI Mavic 2 Pro med DJI Mavic 2 Zoom og DJI Mavic Air med 4K kamera.
Den næste niche for drone piloter: Spektakulære DIY drone lys-shows
Er du i dag uddannet drone pilot – så gør dig klar til at tilbyde dine kunder det bedste og sikreste show til rådighed - et drone lys show, hvor drone sværme flyver i formation og udfører et spektakulære lys shows for tilskuerne.
SwellPro vandtætte droner - nu på Droneland.dk!
Vi er stolte af at præsentere SwellPros to unikke vandtæte droner med 4K kamera i vores varesortiment. Begge droner er unikke og åbner op for helt nye muligheder, at skyde kvalitets fotos og video til vands, i regnvejr eller mens man er i gang med vand sport. Begge droner kommer også med integreret 4K kamera så du er sikret luftfotos og video i høj kvalitet.
Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text