Om Os

Autoriseret forhandler af markedets bedste drone-og robot producenter

Vi tilbyder Danmarks største udvalg af kvalitets droner og robotter online

Droneland.dk er en dansk virksomhed ejet af DT Trading Aps. Vi var en af de første online drone butikker i Danmark, da vi med stor entusiasme etablerede Droneland.dk tilbage i 2014.

Vi har leveret skræddersyede drone løsninger til alle formål siden 2014

Køb droner med kamera til både hobbby brug og professionel brug

Droneland.dk, var en af de første drone udbydere på det danske marked, og har leveret droner med kamera til Danmark og til udlandet, siden 2014. Vi tilbyder i dag mere end +200 kvalitets droner med kamera og robotter online. En af styrkerne, ved at have et stort udvalg, er at vi kan skræddersy den helt rigtige droneløsnining ud fra dine behov, formål og ønsker til dronen. Derudover går vi meget op i altid at være objektive i vores rådgivning og vejledning omkring drone valg, da vi tilbyder en bred pallette af drone typer og producenter til alle drone formål og behov.

Vi tilbyder et stort udvalg af professionelle droner med kamera, hobbydroner med kamera, semi-professionelle droner, minidroner, selfie droner og undervands-og fiskeridroner med kamera til markedets skarpeste priser og en hurtig og god kundeservice der altid er i topform.

Droneland.dk er altid først på markedet med de bedste droner i Danmark

Droneland.dk - Altid først på drone markedet med det bedste droner med kamera

Droneland.dk er altid først på markedet med de bedste droner i alle prisklasser. Vi var bl.a. de første til at introducere drone brands så som eks. AutelJJRC og Eachine på det danske marked. I marketing terminologi kaldes dette en ”First-Mover” i branchen. Alle skal have adgang til drone teknologien uanset budget og indkomstniveau og vi bruger derfor altid en masse ressourcer på at screene nye producenter og nye drone modeller fra hele verden i alle prisklasser, og få disse hjem på markedet i Danmark.

I dag tilbyder vi droner fra eks. Autel, DJI, Parrot, JJRC, Eachine, SwellPro og mange flere. Der findes efterhånden mange drone brands til mange behov og budgetter og på Droneland.dk er du næsten altid sikret at finde en drone der passer til netop dit behov og budget.

God og hurtig kundeservice bedømt med 5/5 stjerner på Trustpilot

5 Stjerner på Trustpilot - Anmeldelser af Droneland.dk

God ”gammeldags” personlig kundeservice 

Hos Droneland.dk, vægter vi stadig den gode "gamle" personlige kundeservice som en vigtig faktor i at opnå den højeste kundetilfredshed. Nå vi handler via de digitale platforme, forsvinder den gode gamle personlige kundeservice mange gange, som man kender fra de traditionelle fysiske butikker. Netop den følelse og tætte relation, prøver vi hos Droneland.dk, at bibeholde via vores online platform, ved at have en tæt kundekontakt enten via vores telefoniske kundeservice eller vores direkte online kundechat.

Vores kunder oplever eksempelvis tit at blive ringet op af vores kundeservice, eksempelvis for konfirmering af deres ordre og netop den personlige kundekontakt, har vores kunder sat stor pris på i 2018, så det vil vi fortsætte med i 2019. Den tætte kundedialog giver os også en større indsigt i dit specifikke kundebehov og da der findes mange drone typer og producenter, er flere ordrer da også nået at blive ændret, via en af vores service opkald før en specifik ordre er blevet afsendt. På denne måde, er du altid sikret det helt rigtige produkt til netop dine specifikke behov. Vi har som autoriseret forhandler af markedets bedste drone producenter, siden 2014 leveret skræddersyede drone løsninger både til private, det offentlige og til erhverv, og vil fortsætte med at levere en service der altid overstiger dine intitiale forventninger i 2019.

Objektiv og upartisk kunde rådgivning 

Med over 200 forskellige droner og robotter i vores online produktkatalog, med produkter fra markedets bedste producenter, sætter vi altid en stor lid i at give dig en objektiv og upartisk kunderådgivning, når det kommer til rådgivning omkring dit valg af drone producent og model.

Vi sætter altid kundens behov i centrum, og da disse altid er forkskellige fra person til person, kan vi med et bredt sortiment, der spænder lige fra professionelle droner til cinematografi og til undervands droner til eks. fiskeri, skræddersy den helt rigtige drone løsning ud fra dine specifikke behov, krav og budget.

Gratis BonusPlus+ fordelsprogram

Når du handler på Droneland.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, eller anvende dem på ekstra tilbehør og ydstyr når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine drone køb. Dine bonuspoint indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og registreret en kunde konto.

Se vores korte gennemgang af vores Bonuspoint Program ved at klikke på videoen nedenfor:

Vores Vision

One-Stop-Shop shopping - vi tilbyder alt fra droner og tilbehør til professionelle drone service ydelser

Droneland.dk er en såkaldt One-Stop-Shop løsning indenfor drone branchen. På Droneland.dk, finder du Danmarks største udvalg af kvalitets droner og tilbehør til markedets skarpeste priser. Derudover tilbyder vi en lang række professionelle erhvervsmæssige drone services så som drone kursus, bestilling af drone piloter til luftfoto-og video eller erhvervsmæssige inspektioner.

Drone Services - Droneland.dk

Droneland.dks vision er at blive Danmarks foretrukne udbyder af droner til hobby- og kommercielt brug. Vi vil muliggøre at alle kan erhverve sig en drone og derfor har vi også fokus på omkostningsminimering af vores online distributionskanal. Derudover vil Droneland.dk tilbyde markedets største udvalg af droner og drone udstyr. Vi tilbyder droner fra markedets største drone-og robot producenter så som DJI, Parrot, Walkera og Ubtech Robotics.

Vores Strategiske Fokus

Vi vil tilbyde markedets største udvalg af droner til privat såvel som til kommercielt brug. Vi vil via vores online platform omkostningsminimere distributionskanalen, som vi derefter kan levere videre til kunden i form af lavere detailpriser.

Høj Kvalitet

Vi har valgt at tilbyde de bedste drone producenters totale udvalg så som DJI, Parrot, Walkera, PowerVision og mange flere. Med en drone fra Droneland.dk, er du altid sikret et produkt af høj kvalitet og ydeevne.

Hurtig levering

En af de faktorer vi vægter højest er at yde en god og hurtig kundeservice for vores kunder samt at tilbyde en lynhurtig levering på en til to arbejdsdage (mandag-fredag). Vi leverer med GLS.

Best in class kundeservice

En af vores kerne success parametre er at kunne levere en hurtig, præcis og venlig servicering af vores kunder. Vi tror på den gode kunderelation og at vores kunder kan kontakte os nemt og hurtigt på de største digitale platforme så som Facebook, email, telefon og online kunde chat.

Sikker og Nem Betaling

Du kan betale med alle de kendte betalingsmidler så som Visa, Vis Dankort, MasterCard, Viabill, Paypal og mange flere.

Internationalt fokus

Udover at tilbyde droner og robotter på det danske marked, er vi også tilstede på de Europæiske markeder og tilbyder hurtig levering til hele Europa indenfor 3-5 hverdage. Vi er yderst interesserede i at bryde den internationale udfordring på drone markedet og ønsker at udlandet skal til at købe mere dansk online.

Droneland.dk findes iøvrigt også på internationale domæner som Droneland.es (Spanien) m.fl.

Kundefeedback

På Droneland.dk bestræber vi os efter kontinuerligt at forbedre vores udbud og service og er derfor altid interesseret i at høre både ris og ros fra vores kunder. Vi hører gerne fra dig på: info@droneland.dk i vores bestræbelser på kontinuerligt at forbedre kundeoplevelsen på Droneland.dk.

Kontaktinformation

DT Trading Aps

2770 Kastrup

Telefonisk Kundeservice (mandag-fredag fra kl. 13-15): +45 71992471

Online chat support: mandag-fredag fra 10-16

Email: info@droneland.dk

Følg os her på Facebook: HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/DRONELAND.DK/

Youtube kanal: YOUTUBE

GÅ TIL DRONER

GÅ TIL ROBOTTER

GÅ TIL EL-SCOOTERE

Product added to wishlist
Product added to compare.