Droner

Tilbud

Nyheder

Mest solgte

Information

Producenter

Tags

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Droner

Autoriseret forhandler af DJI droner, Walkera, Parrot, Yuneec, Hubsan, Power Vision og Xiro droner med kamera

Velkommen til Droneland.dk's drone sektion. Droneland.dk er autoriseret forhandler af markedets førende drone producenter så som DJI, Parrot, Walkera, Yuneec, Power Vision, Hubsan og Xiro droner. Vi tilbyder alt indenfor DJI droner, Xi...

Autoriseret forhandler af DJI droner, Walkera, Parrot, Yuneec, Hubsan, Power Vision og Xiro droner med kamera

Velkommen til Droneland.dk's drone sektion. Droneland.dk er autoriseret forhandler af markedets førende drone producenter så som DJI, Parrot, Walkera, Yuneec, Power Vision, Hubsan og Xiro droner. Vi tilbyder alt indenfor DJI droner, Xiro droner, Yuneec droner, Hubsan og Walkera droner med kamera samt drone udstyr online i vores drone butik.

Dronerne har taget Danmark med storm, både på privatmarkedet og på erhvervsmarkedet.

Se også dette glimrende indslag fra "So Ein Ding" fra Danmarks Radio, om dronernes indtog i Danmark (klik blot på videoen nedenfor):

Stort udvalg af professionelle droner med kamera, hobbydroner med kamera, semi-professionelle droner, minidroner, selfie droner og undervands-og fiskeridroner med kamera

Droner med kamera til luftfoto-og video

Søger du en hobby drone eller en professionel drone med kamera, har vi den drone der passer lige til dine behov og ønsker. Se blandt andet vores populære DJI Phantom droner til luftfotografering og video.

FPV Racer droner med kamera

FPV Drone race er en helt ny sportsdisciplin som er i hastig vækst. Vi har allieret os med markedets førende producenter af racer droner med kamera, heriblandt Walkera og tilbyder hele deres sortiment af racer droner med kamera.

Undervandsdroner med kamera

Som en af de første i Danmark, tilbyder vi nu også undervands-og fiskeridroner med kamera. Vi er autoriseret forhandler af markedets førende undervands-og fiskedroner fra PowerVision. Vi introducerer nu PowerVisions revolutionerende PowerRay undervandsdroner med 4K kamera; PowerRay Explorer, PowerRay Angler og PowerRay Wizard.

Landbrugsdroner med kamera

Dronernes anvendelse i landbruget er nu ved rigtigt at slå igennem. De primære faktorer for at anvende droner i landbruget ved eksempelvis sprøjtning af pesticider, er den øgede effektvisering samt de medfølgende omkostningsbesparelser drone teknologien medfører. Fordele er oplagte ud fra et økonomisk og operationelt synspunkt.

Dag til dag levering og sikker betaling online

Når du køber droner og drone udstyr online i vores drone butik, er du altid sikret hurtig levering indenfor en til to arbejdsdage (mandag-fredag). Du kan betale med alle de kendte betalingsmidler online i vores drone butik så som Visa, MasterCard, Paypal og mange flere. Har du spørgsmål til vores droner eller vores drone udstyr, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@droneland.dk eller på vores online chat support eller via telefon: 71992471.

Bonuspoint Program - Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Klik på videoen nedenfor, for at lære mere om vores Bonuspoint Program:

Når du handler på Droneland.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, eller anvende dem på ekstra tilbehør og ydstyr når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine drone køb. Dine bonuspoint indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og regisreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores droner med kamera, drone tilbehør, drone services og robotter. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, eller anvende dem på ekstra tilbehør og udstyr når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine drone køb.

Drone Guides:

Drone guide til køb af droner i foråret 2018Køb af droner, kan til tider virke som en "jungle", specielt hvis man har begrænset viden eller erfaring med droner.

Derfor har vi valgt, at spare vores kunder for alt forarbejdet og besværet, og har udarbejdet følgende drone guide til køb af drone til foråret 2018. Klik på billedet nedenfor, for at læse hele drone guiden.

Drone guide til køb af droner med kamera - Foråret 2018

Droneguide til begyndere - sådan flyver du med drone

Er du nybegynder indenfor droneflyvning, har vi udarbejdet denne guide og vejledning samt tips og tricks til droneflyvning. Læs droneguiden til begyndere ved at klikke på billedet nedenfor:

Drone guide til drone flyvning om vinteren

Vi modtager ofte spørgsmålet om man kan flyve med droner med kamera i Danmark i de kolde vintre. Det korte svar er ja, men der nogle forholdsregler vi anbefaler man foretager sig for bedst at bevare dronen og udstyret. Læs hele vores drone guide til flyvning om vinteren med droner med kamera ved at klikke på billedet nedenfor.

Drone guide til drone flyvning om vinteren

Leveringstid

Levering-Banner.jpg

Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle Ubtech robotter. Nogle robotstøvsugere kan have en leveringstid på 5-8 dage afhængig af varen. Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

Fragtfirmaer

Fragtfirmaer-postnord-gls-logo.jpg

Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med Postnord eller GLS med omdeling.Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

Sporingsnummer og track og trace

Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores robotter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@robotteronline.dk eller på telefon: 71992471.

Mere

Droner  Der er 114 varer.

Varer pr. side
Viser 1 - 12 of 114 varer
Viser 1 - 12 of 114 varer