Professionelle droner

Aktive filtre

Viser 1-24 af 44 element(er)

I denne sektion finder du professionelle droner til luftfotos og cinematografi, termisk inspektion, undervandsinspektion og 3D-modellering fra markedets bedste producenter så som Autel RoboticsDJI, SwellPro og Parrot.

Professionelle luftfotos og video

Vi tilbyder en række af markedets mest populære professionelle droner, indenfor en lang række anvendelsesområder. Er formålet cinematografi og luftfotos, tilbyder vi et stort udvalg af kvalitetsdroner fra blandt andet Autel Robotics, DJI, Parrot, SwellPro m.fl.

Professionelle undervandsvideoer og inspektion

Som en af de første i Danmark, tilbyder vi nu også undervands-og fiskeridroner med 4K kamera samt vandtætte droner med 4K kamera til professionel brug så som eksempelvis undervandsinspektioner eller til undervisning. Vi er autoriseret forhandler af markedets førende undervands-og fiskedroner fra Chasing med deres nyeste professionelle undervandsdrone Chasing M2, PowerVision og Qysea med den revolutionerende Fifish V6 med 6 retningsbevægelser samt mulighed for styring via FPV briller.

Effektivisér landbruget med en landbrugsdrone

Dronernes anvendelse i landbruget er nu ved rigtigt at slå igennem. De primære faktorer for at anvende droner i landbruget ved eksempelvis sprøjtning af pesticider, er den øgede effektvisering samt de medfølgende omkostningsbesparelser drone teknologien medfører. Fordele er oplagte ud fra et økonomisk og operationelt synspunkt.

Gratis BonusPlus+ fordelsprogram - Optjen rabatpoint og spar penge på dine køb

Når du handler på Droneland.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, eller anvende dem på ekstra tilbehør og ydstyr når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine drone køb. Dine bonuspoint indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og registreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores droner med kamera, drone tilbehør, drone services og robotter. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, eller anvende dem på ekstra tilbehør og udstyr når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine drone køb.

Product added to wishlist
Product added to compare.