Robotter

Autoriseret forhandler af robotter til hjemmet, virksomheden og uddannelsesinstitutionen

Vi tilbyder en lang række forskellige humanoid robotter, rengørings robotter, legetøjs robotter til undervisningen samt robotter til leg og læring. Se også vores Alpha 1 Pro humanoid robot fra Ubtech i aktion i videoen nedenfor.

Alpha 1 Pro er officiel ro...

Autoriseret forhandler af robotter til hjemmet, virksomheden og uddannelsesinstitutionen

Vi tilbyder en lang række forskellige humanoid robotter, rengørings robotter, legetøjs robotter til undervisningen samt robotter til leg og læring. Se også vores Alpha 1 Pro humanoid robot fra Ubtech i aktion i videoen nedenfor.

Alpha 1 Pro er officiel robot sponsor for fodboldklubben Manchester City

Markedet og udviklingen af robotter og kunstig intelligens er i hastig udvikling og vores sociale interaktive familie robotter er blandt verdens førende robotter på privatmarkedet. Alpha 1 Pro er blandt andet også foldboldklubben Manchesyer City's officielle robotsponsor og Alpha 1 Pro anvendes da også til at varme fansene op på Etihad Stadium inden deres yndlingsklub går på banen.

Vores sociale interaktive robotter kan eksempelvis programmeres og har et væld af funktionaliteter og egenskaber til at hjælpe familien igennem en mere nem og gnidningsfri hverdag.

Rengøringsrobotter og robotstøvsugere fra bl.a. iRobot, LG, CecoClean & Rumbot

Overlad trygt støvsugningen til en af vores robotstøvsugere og brug tiden på ting der virkelig betyder noget for dig så som sammen med familie og venner eller dyrk dine fritidsinteresser.  Sæt blot robotstøvsugeren i gang og lad den navigere rundt i boligen og gøre alt det hårde arbejde for dig. Via avancerede indbyggede sensorer undgår eksempelvis Roomba robotterne forhindringer og sørger for at støvsuge snavs og støv i din bolig.

Jimu læringsrobotter fra Ubech leder udviklingen indenfor STEM-læringsrobotter til undervisning

Jimu er en ny banebrydende læringsrobot til børn (+8 år) som lader barnet udfolde sin kreativitet, læringskurve og samarbejdsevner på allerhøjeste plan. Jimu legetøjsrobotten kombinerer byggeklodser og en robotteknologi i et og samme produkt. Med Jimu kan du programmere din helt egen robot og Jimu legetøjsrobotten giver dine yngste helt nye færdigheder og tankesæt indenfor robotter som forventes at blive et kæmpe vækstmarked de kommende år.

Robotter til undervisning og uddannelsesinstitutioner

Vi leverer i dag STEM-læringsrobotter til flere offentlige institutioner, og tilbyder også EAN betalinger. Vi tilbyder hurtig levering indenfor 1-2 hverdage. Se vores robotter til undervisning her

Smart Home / Det intelligente hjem

Vi introducerer nu Netatmos revolutionerende kamera med indbygget ansigstsgenkendelse. Netatmo Welcome er et smart kamera, som kommer med automatisk ansigtsgenkeldelse, og er perfekt til det smarte intelligente hjem. Netatmo, kommer i et flot og stilrent design, og passer ind i ethvert hjem. Netatmo Welcome kamera genkender automatisk ansigter og informerer dig gennem den medfølgende app. Netatmo Welcome kamera, informerer dig også om ukendte ansigter, og vil derfor notificere dig, når eventuelt ubudne gæster er inde i dit hjem, og du vil kunne reagere prompte ovenpå denne information.

Om Smart Home og det intelligente hjem

Produkter indenfor det der populært kaldes "Smart home" er i hastig vækst. Smart home er en betegnelse for det intelligente hjem. Smart home er ofte styret via internettet og en app, og i denne sektion finder du intelligente produkter til det moderne hjem der er med til at gøre hverdagen nemmere og mere gnidningsfri. Vi tilbyder blandt andet smart belysning med vores Aurora serie, som tilpasser sig vejret og som kan styres via stemmestyring.

Leveringstid

Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle Ubtech robotter. Nogle robotstøvsugere kan have en leveringstid på 5-8 dage afhængig af varen. Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

Fragtfirmaer

Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med Postnord eller GLS med omdeling.Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

Sporingsnummer og track og trace

Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores robotter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@robotteronline.dk eller på telefon: 71992471.

Bonuspoint program - Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Bonuspoint Program - Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Når du handler på Droneland.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, eller anvende dem på ekstra tilbehør og ydstyr når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine drone køb. Dine bonuspoint indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og regisreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores droner med kamera, drone tilbehør, drone services og robotter. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, eller anvende dem på ekstra tilbehør og ydstyr når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine drone køb.

Mere
 • Rengørings robotter

  Sæt rengøringen på autopilot med en robotstøvsuger, robot gulvmoppe, robot gulv vasker eller en alt-i-en rengørinsrobot

  Robotteknologien er i rivende udvikling og allerede nu kan du automatisere dele af de mindre spændende opgaver så som rengøringsopgaverne i hjemmet. I denne sektion finder du blandt andet et bredt udvalg af rengørings robotter indenfor støvsugning og vinduespudsning. Automatiser rengøringen i hjemmet og koncentrer dig om eksempelvis mere kvalitetstid med venner og familie.

 • Robotter til undervisning

  STEM-læring - fremtidens uddannelsesområde

  STEM er en forkortelse for Science, Technology, Engineering og Maths (videnskab, teknologi, ingeniør-kundskab og matematik), og dækker over læring indenfor mange discipliner, så som robotteknologi, nanoteknologi , astrofysik, kemi, datalogi, elektronik og fysik. Indenfor STEM tankegangen er det integrationen af alle disciplinerne der er det væsentlige.

  Droneland.dk tilbyder en lang række droner og robotter, fra markedets bedste producenter, specifikt udviklet med fokus på STEM-læringsområdet.

  Jimu robot-serien fra Ubtech leder vejen for STEM-læring

  Vores Jimu robotter til børn fra Ubtech, har fokus på at integrere STEM læring med kreativitet, byggeklodser, leg og samarbejdsevner. Jimu bliver nu også introduceret på flere uddannelsesinstitutioner verden over som en integreret del af STEM undervisningen (se også ovenstående video, hvordan Jimu robot-serien indgår som en integreret del af STEM-undervisningen).

  Osmo spil-serien leder udviklingen indenfor spil og læring

  Osmo er blevet et verdenskendt brand indenfor uddannelsesområdet, med deres revolutionerende måde at integrere spil og læring på. Med Osmo spil-serien, kombinerer barnet leg og læring, og lærer eksempelvis at bygge, programmere, stave og regne på en helt ny, sjov og revolutionerende måde. Osmo spil-serien, består af en række forskellige spil versioner, som hver især udfordrer barnet på hver deres måde. Fælles for alle spillene og hele Osmo konceptet, er at barnet udfører aktive handlinger, med fysiske brikker og tegnebræt foran iPad'en.

  Via et reflektor spejl, vil iPaden automatisk opfange og registrere barnets fysiske bevægelser og interaktioner, og på denne måde, vil Osmo guide barnet igennem spillet, på en sjov og lærerig måde.

  Marbotic - Interaktivt trælegetøj til tablets

  Interaktivt trælegetøj til tablets

  Marbotic er en fransk opstartsvirksomhed, der blev grundlagt i 2012.Som teknikelskere og uddannelseseksperter skabte de den ultimative læringople velse, der integrerede traditionel trælegetøj og touchscreen-teknologi på en ny og interaktiv måde.

  Vi understøtter også betaling med EAN til offentlige institutioner

  Robotter Til Undervisnings, Skoler, Legetøj & Læring

  Vi leverer i dag STEM-læringsrobotter til flere offentlige institutioner, og tilbyder også EAN betalinger. Vi tilbyder hurtig levering indenfor 1-2 hverdage.

  Bonuspoint Program - Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

  Køb Robotter Til Undervisning Til Rabat Med Vores Bonuspoint Program

  Når du handler på Droneland.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, eller anvende dem på ekstra tilbehør og ydstyr når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine drone køb. Dine bonuspoint indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og regisreret en kunde konto.

  Pointene og rabatterne, gælder alle vores droner med kamera, drone tilbehør, drone services og robotter. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, eller anvende dem på ekstra tilbehør og udstyr når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine drone køb.

 • DJI RoboMaster S1 robot

  RoboMaster S1 er DJI's nyeste programmerbare kørende robot som kommer med et stort udvalg af automatiske funktioner, samt en kanon til at skyde med. S1's design er et slående eksempel på maskineffektivitet. Med kraftfulde konfigurationer giver S1 dig mulighed for at oprette, erobre og skubbe dine grænser så langt som du er klar til at gå.

 • Humanoid Robotter

  Vi tilbyder humanoid robotter fra verdensledende Ubtech Robotics

  Udvid familien med en nyt familiemedlem i form af vores nye sociale interaktive familie robot Alpha 1 Pro eller vores nye Star Wars Stormtrooper robot. Alpha 1 Pro, kombinerer den seneste teknologi med et væld af anvendelsesmuligheder til hele familien.

  Er du i eventuelt Star Wars fan, eller kender nogen, der er Star Wars fan, så har Ubtech og Disney i samarbejde udviklet den spritnye Star Wars Stormtrooper robot. Stormtrooper robotten integrerer den seneste robot teknokogi med ansigtsgenkendelse og augmented VR.

  Se også Star Wars Stormtrooper i aktion, ved at klikke på videoen nedenfor:

  Bonuspoint program - Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

  Bonuspoint Program - Optjen bonuspoint og spar penge på dine købNår du handler på Droneland.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, eller anvende dem på ekstra tilbehør og ydstyr når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine drone køb. Dine bonuspoint indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og regisreret en kunde konto.

  Pointene og rabatterne, gælder alle vores droner med kamera, drone tilbehør, drone services og robotter. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, eller anvende dem på ekstra tilbehør og ydstyr når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine drone køb.

 • Jimu Læringsrobotter

  Jimu robot-serien fra Ubtech leder udviklingen indenfor STEM-lærings robotter

  Jimu er en ny banebrydende læringsrobot til børn (+8 år) som lader barnet udfolde sin kreativitet, læringskurve og samarbejdsevner på allerhøjeste plan. Jimu legetøjsrobotten kombinerer byggeklodser og en robotteknologi i et og samme produkt. Med Jimu kan du programmere din helt egen robot og Jimu legetøjsrobotten giver dine yngste helt nye færdigheder og tankesæt indenfor robotter som forventes at blive et kæmpe vækstmarked de kommende år.

  STEM-læring - fremtidens uddannelsesområde

  Vores Jimu robotter til børn har fokus på at integrere STEM læring med kreativitet, byggeklodser, leg og samarbejdsevner. Jimu bliver nu også introduceret på flere uddannelsesinstitutioner verden over som en integreret del af STEM undervisningen.

  STEM er en forkortelse for Science, Technology, Engineering og Maths (videnskab, teknologi, ingeniør-kundskab og matematik), og dækker over læring indenfor mange discipliner, så som robotteknologi, nanoteknologi , astrofysik, kemi, datalogi, elektronik og fysik. Indenfor STEM tankegangen er det integrationen af alle disciplinerne der er det væsentlige.

  Se herunder hvordan Jimu anvendes i undervisningen, og øger læringskurven indenfor STEM-læring og kan være med til at forbedre børnenes evner og resultater indenfor fremtidens uddannelsesområder.

  Bonusprogram - Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

  Optjen bonuspoint på robotter og droner og spar penge på dine j´køb

  Som noget nyt, optjener du loyalitetspoint når du handler på Droneland.dk. Dine bonuspoint indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop. Pointene kan konverteres til rabatter som automatisk fratrækkes dit næste køb på Droneland.dk. Pointene og rabatterne gælder alle vores droner, drone udstyr, reservedele og drone tilbehør. Det betyder at når du du skal bruge reservedele så som nye propeller eller ekstra batteri, får disse dele til en særlig lav medlemspris.

 • Smart Home

  Smart Home - det intelligente hjem og virksomhed er her nu

  Få alle dine vigtige notifikationer i realtid og stream din musik med LaMetric Time. LaMetric Time viser tid, vejr, e-mails, følgere og likes fra eks. Facebook og Instragram, tweets, nyheder, deadlines og andre måleresultater, du har brug for derhjemme eller på arbejde, og viser dem næsten i realtid.

  LaMetric Time fjerner behovet for at skulle kontrollere flere forskellige apps eller nyhedstjenester for den information, du har brug for. I stedet får du et hurtigt overblik over den information - ét samlet sted. Kun fantasien sætter grænser.

  Om Smart Home og det intelligente hjem

  Produkter indenfor det der populært kaldes "Smart home" er i hastig vækst. Smart home er en betegnelse for det intelligente hjem. Smart home er ofte styret via internettet og en app, og i denne sektion finder du intelligente produkter til det moderne hjem der er med til at gøre hverdagen nemmere og mere gnidningsfri. Vi tilbyder blandt andet smart belysning med vores Aurora serie, som tilpasser sig vejret og som kan styres via stemmestyring.

  One Smart Diet revolutionerer måden vi måler vores egen sundhed på

  One Smart Diet er en ny lille, innovativ, bærbar og transportabel måleenhed, som bruges til måling af bl.a. BMI og kropsfedt gennem 4 kontaktelektroder med BIA (Bioelectrical Impedance Analysis),  som måler en række sundshedsfaktorer så som BMI og fedtprocent. One Smart Diet, kan anvendes til smart phones, der har Android OS 4.3 eller nyere styresystem.  Digital sundhed/ Smart Health og Internet of Things revolutionerer sundhedssektoren

  Begreberne Digital sundhed og Internet og Things (IoT) er to begreber, der er i hastig vækst og vil revolutionere hele sundhedssektoren de kommende år både i Danmark og i resten af verden. Kort fortalt dækker begrebet Internet of Things (IoT) over tendensen, hvor fysiske hverdagsobjekter kommunikerer gennem en internetforbindelse og kan styres via internet og en app via eksempelvis en smart enhed. Internet Of Things er den nye bevægelse, hvor alle tænkelige enheder bliver koblet på internettet for at give bedre services og gøre vores hverdag nemmere og mere gnidningsfri.

  Sikre dit hjem med vores intelligente smart låse til det intelligente "Smart Home"

  Friday Lock smart lås, som er en ny revolutionerende smart lås også kaldt smart lock, som er designet af Bjarke Ingels. Friday Lock revolutionerer med at være en af markedets mindste og mest kompatible smart låse. Derudover er Friday Lock som en af de få smart låse også kontatibel med Apple Homekit.  Leveringstid

  Levering-Banner.jpg

  Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle Ubtech robotter. Nogle robotstøvsugere kan have en leveringstid på 5-8 dage afhængig af varen. Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

  Fragtfirmaer

  Fragtfirmaer-postnord-gls-logo.jpg

  Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med Postnord eller GLS med omdeling.Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

  Sporingsnummer og track og trace

  Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

  Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores robotter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@robotteronline.dk eller på telefon: 71992471.

  Bonuspoint program - Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

  Bonuspoint Program - Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

  Når du handler på Droneland.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, eller anvende dem på ekstra tilbehør og ydstyr når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine drone køb. Dine bonuspoint indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og regisreret en kunde konto.

  Pointene og rabatterne, gælder alle vores droner med kamera, drone tilbehør, drone services og robotter. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, eller anvende dem på ekstra tilbehør og ydstyr når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine drone køb.

pr. side
Viser 1 - 12 af 34