Robotter

Mest solgte

Information

Producenter

Nyheder

Tilbud

Tags

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Robotter

Humanoid robotter fra UBTECH

Droneland.dk er også autoriseret forhandler af markedets førende sociale interaktive familierobotter Alpha 1 Pro, Alpha 2 og Jimu læringsrobotterne til børn fra UBTECH Robotics.

Markedet og udviklingen af robotter og kunstig intelligens er i hastig udvikling og vores sociale interaktive familie robotter er blandt ve...

Humanoid robotter fra UBTECH

Droneland.dk er også autoriseret forhandler af markedets førende sociale interaktive familierobotter Alpha 1 Pro, Alpha 2 og Jimu læringsrobotterne til børn fra UBTECH Robotics.

Markedet og udviklingen af robotter og kunstig intelligens er i hastig udvikling og vores sociale interaktive familie robotter er blandt verdens førende robotter på privatmarkedet.

Vores sociale interaktive robotter kan eksempelvis programmes og har et væld af funktionaliteter og egenskaber til at hjælpe familien igennem en mere nem og gnidningsfri hverdag.

Rengøringsrobotter og Robotstøvsugere fra bl.a. iRobot, LG, CecoClean & Rumbot

Overlad trygt støvsugningen til en af vores robotstøvsugere og brug tiden på ting der virkelig betyder noget for dig så som sammen med familie og venner eller dyrk dine fritidsinteresser.  Sæt blot robotstøvsugeren i gang og lad den navigere rundt i boligen og gøre alt det hårde arbejde for dig. Via avancerede indbyggede sensorer undgår eksempelvis Roomba robotterne forhindringer og sørger for at støvsuge snavs og støv i din bolig.

Mere

Robotter  Der er 26 varer.

Underkategorier

 • Humanoid Robotter

  Udvid familien med en nyt familiemedlem i form af vores nye sociale interaktive familie robotter Alpha 1S og storebroren Alpha 2. Alpha 2 er Alpha 1S's storebror og er markedets mest avancerede familierobot. Alpha 2 kombinerer den seneste teknologi med et væld af anvendelsesmuligheder så som eksempelvis i husholdningen som sekretær, til underholdning, som din personlige assistent, som underviser for dine børn eller som en hjemlig personlig sygeplejerske og vagtværn.

  Se lillebror Alpha 1 Pro i aktion her:

  Se Alpha 2 som er storebror til Alpha 1 Pro i aktion her:

 • Rengøringsrobotter

  Robotteknologien er i rivende udvikling og allerede nu kan du automatisere dele af de mindre spændende opgaver så som rengøringsopgaverne i hjemmet. I denne sektion finder du blandt andet et bredt udvalg af rengørings robotter indenfor støvsugning og vinduespudsning. Automatiser rengøringen i hjemmet og koncentrer dig om eksempelvis mere kvalitetstid med venner og familie.

 • Jimu Læringsrobotter

  Jimu er en ny banebrydende læringsrobot til børn (+8 år) som lader barnet udfolde sin kreativitet, læringskurve og samarbejdsevner på allerhøjeste plan. Jimu legetøjsrobotten kombinerer byggeklodser og en robotteknologi i et og samme produkt. Med Jimu kan du programmere din helt egen robot og Jimu legetøjsrobotten giver dine yngste helt nye færdigheder og tankesæt indenfor robotter som forventes at blive et kæmpe vækstmarked de kommende år.

  STEM-læring - fremtidens uddannelsesområde

  Vores Jimu robotter til børn har fokus på at integrere STEM læring med kreativitet, byggeklodser, leg og samarbejdsevner. Jimu bliver nu også introduceret på flere uddannelsesinstitutioner verden over som en integreret del af STEM undervisningen.

  STEM er en forkortelse for Science, Technology, Engineering og Maths (videnskab, teknologi, ingeniør-kundskab og matematik), og dækker over læring indenfor mange discipliner, så som robotteknologi, nanoteknologi , astrofysik, kemi, datalogi, elektronik og fysik. Indenfor STEM tankegangen er det integrationen af alle disciplinerne der er det væsentlige.

  Se herunder hvordan Jimu anvendes i undervisningen, og øger læringskurven indenfor STEM-læring og kan være med til at forbedre børnenes evner og resultater indenfor fremtidens uddannelsesområder.

  Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

 • Smarthome

  Smarthome - det er intelligente hjem

  Produkter indenfor det der populært kaldes "Smart home" er i hastig vækst. Smart home er en betegnelse for det intelligente hjem. Smart home er ofte styret via internettet og en app, og i denne sektion finder du intelligente produkter til det moderne hjem der er med til at gøre hverdagen nemmere og mere gnidningsfri. Vi tilbyder blandt andet smart belysning med vores Aurora serie, som tilpasser sig vejret og som kan styres via stemmestyring.

  Aurora smarthome intelligent lyspanel

  Vi tilbyder hurtig levering indenfor 1-2 hverdage på alle lagerførte produkter.

Varer pr. side
Viser 1 - 12 of 26 varer
Viser 1 - 12 of 26 varer