Om Drone Race og Racer Droner Med Kamera

HVAD ER DRONE RACING?


Drone racing er en sport, hvor drone piloter stræber efter at bygge ekstremt hurtige og adrætte multi-rotorer (ellers kendt som droner) til at flyve rundt et sæt kursus så hurtigt som muligt. Næsten alle drone racer i dag foretages med FPV (First Person View) systemer.


FPV er en type drone flyvende hvor piloter bruger kameraer til at flyve droner, som om de sad i cockpittet. Nogle piloter flyve bruge FPV skærme, hvor som andre bruger specialiserede FPV beskyttelsesbriller for at give dem en mere medrivende oplevelse.

FPV flyvende blev oprindeligt gjort ved hjælp rc fly, men i de senere år har flere rotor droner blevet meget populært, meget mere stabil, nemmere at flyve, og mere adræt end RC fly. Alt dette har gjort multi-rotor droner den perfekte platform for FPV flyvning. Fra slutningen af ​​2013 til 2015, folk begyndte at lave FPV droner, der var meget mindre end det, der blev anset for standarden. Dette gav dem til at være endnu mere manøvredygtig end før samtidig være i stand til at passe gennem strammere rum og holde op bedre i nedbrud. Efter der fører disse mini FPV droner, blev det klart, at FPV Drone racing ville blevet meget populære i fremtiden.

Drone racing er allerede begyndt at tage ud, men jeg tror, ​​at det er stadig på det er vorden fase, og hvad vi gør lige nu er "ingenting" i forhold til hvad drone racing i sidste ende vil blive år nede ad vejen. Det er sagt, folk der løb droner lige nu virkelig er pionererne inden for en ny sport. Vi er dem, der vil definere, hvad FPV drone racing er, hvordan det er reguleret, den teknologi der er anvendt, og vigtigst af alt, hvad det betyder at være en drone racer i fremtiden.
Vi mener, at drone racing er kommet for at blive, så der er ingen bedre tid til at komme ind i sporten end lige nu
Hvad har jeg brug for at komme i gang?

At komme i gang, skal du først nødt til at købe alle de rigtige komponenter. Du vil få brug for en racing drone, batterier, en batterioplader, en god controller, FPV beskyttelsesbriller, en video-modtager og et par andre Miscellanies poster. Jeg kan ikke gå i detaljer om, hvad du har brug for i denne artikel, fordi det ville gøre denne side for lang, så gå læse vores andre indlæg kaldet Drone Racing: Hvad du behøver at komme i gang. Info derinde vil give dig alle detaljer om hvad de skal købe, hvorfor du har brug for det og hvor kan man købe det.
Ingredienser til at gøre en stor FPV Racing Drone

nu kan du spørge dig selv "Hvordan kan jeg vide, om min drone vil være godt for drone racer?" Der er en masse ting, der gør en stor racing drone, men her er, hvad der er det vigtigste.

Hastighed: Selvfølgelig du får brug en drone, der kan gå hurtigt, men hvor hurtigt er hurtig nok? Normalt droner tendens til at have en tophastighed på omkring 35 miles i timen, men racing droner kan nemt gå over 50 mph (nogle gange endda hurtigere). For at opnå højere hastigheder, kan du gøre masser af forskellige ting. Den nemmeste måde at gå hurtigere, er at bruge mere kraftfulde batterier, der har højere spænding (14.8V batterier i stedet for den traditionelle 11.1V). En anden måde ville være at reducere vægten af ​​din racing drone, fordi nogle gange mindre er mere. Tag den ubrugelige ting som GPS, OSD, ekstra lange ledninger, tung landingsstel etc ...

Sight: FPV kamera er en af ​​de vigtigste komponenter til drone racing. Når droner er i fremad flyvning, kan de vippe alt fra 1 til næsten 80 grader afhængigt af hvor hurtigt de skal hen. På grund af dette, det er meget vigtigt, at dit kamera kan vippes op. Dette vil give dig mulighed for at se, hvor du skal hen, når drone vippes fremad. Din FPV kamera skal også være holdbare, har en høj frame rate (60fps) og en bred FOV (synsfelt, så du kan se rundt vender).

En god Flight Controller: Masser af mennesker overser flyvningen controlleren når tænker drone racing, men det er det eneste, der holder din drone stabil, så ikke overse det! Hvis du er seriøs omkring drone racing, sørge for, at du får en flyvning controller kan køre firmware kendt som CleanFlight. Det er dybest set det bedste firmware til rådighed for mini racing droner.

Holdbarhed Og repareres: Når racing droner, er det næsten garantere, at du kommer til at gå ned mindst en gang for hver tre flyvninger, du gør (ellers er du ikke flyver hurtigt nok). Nogle mennesker gå ned mere, nogle nedbrud mindre, men det sker for alle. Det er derfor, du skal kigge efter en drone ramme stand til at tage masser af hits, før de bryder. Du bør også være i stand til at erstatte alle de dele til din drone individuelt. De fleste FPV racing rammer er i 230mm til 300mm størrelsesområde.
At lære at flyve

Efter at have bygget dit første FPV racer, lære at flyve er det næste skridt. Du bør starte med mindst lære at svæve rundt uden brug af FPV udstyr. Denne form for flyvning kaldes Line-of-sight, og er den nemmeste måde at teste og tune din racing drone. Efter at lære det grundlæggende i line-of-sight flyvende, så kan du begynde at prøve FPV. Du vil opdage, at FPV er temmelig let i åbne rum, men det bliver meget sværere, når de flyver gennem forhindringer eller strammere rum.

Efter at lære at cruise rundt som en yndefuld sky, så kan du begynde at eksperimentere med ting som at gå hurtigere, flyvende tættere på jorden, flyver gennem eller under træer og se, hvad forhindringer, du kan gå igennem uden at miste signal.

Når du har evnen til at flyve dit drone rundt, mens trygt at vide det er begrænsninger, kommer så den sidste fase af læring FPV drone flyvende. Dette er, når du begynder at lære flips, ruller, næse dyk og andre seje manøvrer. På dette tidspunkt, ville du være klar til at begynde at udvikle dine egne interimistiske spor på din lokale park. Du kan bruge de hindringer omkring dig gerne fortove, stier, lysmaster, træer, eller du kan købe luft porte lavet specielt til drone racing.

Air porte er hvad de fleste drone racer bruger som hindringer for at holde drone piloter på sporet. De er normalt tre til seks fod i diameter og formet som en halvcirkel. nogle racer vil også bruge høje flag til at betyde sving og slaloms. Andre former for spor vejledning omfatter: kegler, reb belysning, pile, dæk, træer, eller noget, du ønsker virkelig!
Hvad er det at flyve en Racing Drone

For nogle handler det om at få den hurtigste tid rundt på banen. For andre handler det om at udforske verden fra nye perspektiver. For mig, FPV racing handler ikke om noget af det - det handler om oplevelsen. Det handler om den følelse, du får, når du tager store risici og derefter lykkes.

Jeg faktisk ikke komme til at køre meget ofte, men bare fordi du har en racing drone, betyder ikke, du er nødt til at køre med det. Der er en anden form for flyvende kaldes freestyle. Hovedformålet med Freestyle drone flyvende er ligesom alle andre freestyle sport. Du flyver i de skøreste måder, du kan tænke på.

Forestil dig, at du er hundredvis af fødder i luften, og så pludselig du spiral mod jorden ved 80 mph. Håndfladerne sveder, dit hjerte begynder væddeløb og alt hvad du kan tænke på er "Er jeg kommer til at gøre denne manøvre. Vil jeg trække sig ud af det, eller smadre ned i jorden, ødelægger alt, hvad jeg har arbejdet så hårdt for at bygge ". Alle disse tanker intensiveres som jorden bliver tættere og tættere, indtil det øjeblik, hvor tiden sinker og du tager handling, trække op lige før rammer jorden.

Leave a Reply

All fields are required

Blog Search

Recent Articles

Popular Articles

Latest Comments

Tags Post

Blog Archive