Markedet for drone taxier forudsiges at vokse til mere end 5,5 mia. kr. i de næste 8 år
Markedet for drone taxier forventes i en ny rapport at stige til 5,5 mia. kr. indenfor de næste 8 år - men hvor og hvornår vil de flyve?
GE lancerer erhvervsdroner med kamera på det globale marked sammen med Microdrones
Verdens energileder GE (General Electric) og den globale kortlægningsudbyder Microdrones har indgået et samarbejde om at lancere GE erhvervsdroner droner på markedet.
Hvem skal flyve morgendagens passager droner?
Hvem skal flyve de kommende passager droner og lufttaxier? I takt med at bymæssig luftmobilitet og andre avancerede luftmobilitetsprojekter skrider frem, lurer der samtidig en mangel på kvalificeret arbejdskraft. Luftfartsuddannelsesfirmaet CAE og urban air mobilitetspioneren Volocopter, har indgået et samarbejde om at uddanne de piloter, som industrien desperat får brug for.
Drone guide til flyvning i vind, kulde og andre udfordrende miljøer
Enhver dronepilot, vil på et tidspunkt stå over for udfordrende miljøer. Her er en drone guide med tips og triks til at flyve en drone i vinden, kulden og under andre problematiske forhold.
SkyeBrowse lancerer termisk kortlægning med Autel droner
SkyeBrowse har officielt lanceret en software, der gør det muligt for Autel EVO 2 droner, at oprette 3D-modeller af et område ved hjælp af termisk billeddannelse.
Markedets bedste droner med kamera til professionel-& hobby brug
Droneland.dk tilbyder Danmarks største udvalg af droner med kamera fra markedets bedste drone producenter i alle prisklasser og til alle formål. Vi screener altid drone markedet og håndplukker kun de bedste professionelle droner og hobby droner indenfor alle prisklasser og formål.
HEISHA DNEST til Autel EVO 2 og DJI Mavic
Den nye HEISHA DNEST til Autel EVO 2 og DJI Mavic er et drone-in-the-box-opladningssystem, der giver brugerne mulighed for at arbejde med deres valg af kommerciel kompaktdrone (COTS).
Sammenlign markedets bedste mini droner under 250 gram
I denne drone guide gennemgår vi de bedste droner under 250 gram som også kategoriseres som "mikro-droner" i den danske dronelovgivning. En mikro drone vejer under 250 gram og har lempeligere regler end tungere droner og kræver eksempelvis ikke ansvarsforsikring.
Vi lancerer den revolutionerende Hubsan Zino Mini Pro drone
Vi lancerer nu den nye revolutionerende mini drone Hubsan Zino Mini Pro som nu indtager drone markedet med markedets bedste mini drone på 249 gram. Læs alt om Hubsan Zino Mini Pro her.
EHang afslører ny langtrækkende VT-30 AAV transport drone
EHang Holdings Limited (Nasdaq: EH) annoncerer et nyt elektrisk autonomt luftfartøj (AAV): VT-30, en langdistance passager drone designet til transport mellem byerne.
Showing 1 til 10 of 161 (1 Pages)

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Dette websted bruger cookies til at forbedre din oplevelse.