Kategorier

Mest solgte

Information

Producenter

Nyheder

Tilbud

Tags

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

De 5 Bedste Droner Ved CES 2018

Skrevet af
CES er verdens navle for alle der deler en passion for forbrugerteknologi. CES har i 50 år været stedet, hvor verdens seneste teknologiske forbrugerteknologi produkter er blev introduceret på forbrugermarkedet. CES ejes og styres af Consumer Technology Association (CTA) og tiltrækker hvert år virkesomhedsledere banebrydende nytænkere.Dette års CES, bød både på nye innovotioner samt kendte droner der nu er blevet opgraderet. Læs alt om de nye

Drone Guide - Tips & Triks Til Vinterflyning

Skrevet af
Vi modtager ofte spørgsmålet om man kan flyve med droner med kamera i Danmark i de kolde vintre. Det korte svar er ja, men der nogle forholdsregler vi anbefaler man foretager sig for bedst at bevare dronen og udstyret. Læs hele vores drone guide til flyvning om vinteren med droner med kamera her.
Droner og robotter er de perfekte julegaver til julen 2017 men kan godt være en jungle. Derfor har vi udarbejdet denne julegave guide til køb af droner med kamera og robotter til julegave til julen 2017. Vi vejleder dig i denne julegave guide til det helt rigtige drone køb.
Den nye Parrot Mambo FPV race drone er netop landet i vores sortiment og har været længe ventet. Drone race er fremtidens sportsgren og er i hastig vækst. Med den nye Parrot Mambo FPV race drone, kan alle komme i gang med drone race på en nem og prisvenlig måde.
Star Wars Stormtrooper Robot fra UBTECH & Disney Indtager Danmark med storm. Læs mere her.
Drone-Cykel/Hoverbike Indtager Dubais Politistyrke
Fra 25-09-2017 til 22-12-2017, tilbyder vi gennem vores ViaBill samarbejde rente-og gebryfri delbetalinger på alle vores droner og robotter. Bestiller du indenfor dette tidsrum og vælger ViaBill som betalingsløsning, vil din første delbetaling først finde sted i Januar 2018.
Læs hvordan du flyver med droner i vores drone guide for begyndere. Drone guiden beskriver alt du skal bruge for at komme i gang med drone flyvning. Vi gennemgår alt fra styring, dronedele og deler gode tips og tricks til begyndere.
Vi introducerer nu som en af de første i Danmark, de revolutionerende PowerRay undervands-og fiskeridroner fra Power Vision. Fang fisk eller skyd betagende fotos og video undervands. Læs mere her.

DJI SPARK Combo Startpakken er nu landet!

Skrevet af
Den nye DJI SPARK mini selfie drone med HD kamera er nu landet og kan bestilles nemt og hurtigt online med 1-2 leveringsdage. Læs mere om vores DJI SPARK Combo Startpakke her.
Showing 1 to 10 of 36 (1 Pages)