Kategorier

Tilbud

Nyheder

Mest solgte

Information

Producenter

Tags

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Uber afslører store planer for skabelsen af fødevare leveringer med droner samt personlige tranport drone taxier som vil revolutionere fødevare- og transportsektoren. Læs mere ved at klikke på læs mere
Droner spiller en stadig større og vigtigere rolle i vores liv. Drone-teknologien, muliggør ting vi ikke var i stand til før, så som at levere pakker eller optage fantastiske 4K -optagelser fra utrolige landskaber, skaber dronerne nye muligheder inden for alle områder. Vi har beskrevet tre store områder, droner nu og i den kommende fremtid, vil præge vores klode på i en mere gunstig retning.
At købe en drone for en som ikke allerede kender til droner, kan godt virke som lidt af en jungle – der er mange forskellige droner og kendskabet til teknikken, er måske også manglende. Derfor har vi valgt at spare vores kunder for alt forarbejdet og besværet, og har udarbejdet følgende drone guide til køb af drone i foråret 2018.
Som noget nyt, optjener du loyalitetspoint/ bonus point, når du handler på Droneland.dk. Dine bonuspoint indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop. Pointene kan konverteres til rabatkoder som automatisk fratrækkes dit næste køb på Droneland.dk. Læs mere her

De 5 Bedste Droner Ved CES 2018

Skrevet af
CES er verdens navle for alle der deler en passion for forbrugerteknologi. CES har i 50 år været stedet, hvor verdens seneste teknologiske forbrugerteknologi produkter er blev introduceret på forbrugermarkedet. CES ejes og styres af Consumer Technology Association (CTA) og tiltrækker hvert år virkesomhedsledere banebrydende nytænkere.Dette års CES, bød både på nye innovotioner samt kendte droner der nu er blevet opgraderet. Læs alt om de nye

Drone Guide - Tips & Triks Til Vinterflyning

Skrevet af
Vi modtager ofte spørgsmålet om man kan flyve med droner med kamera i Danmark i de kolde vintre. Det korte svar er ja, men der nogle forholdsregler vi anbefaler man foretager sig for bedst at bevare dronen og udstyret. Læs hele vores drone guide til flyvning om vinteren med droner med kamera her.
Droner og robotter er de perfekte julegaver til julen 2017 men kan godt være en jungle. Derfor har vi udarbejdet denne julegave guide til køb af droner med kamera og robotter til julegave til julen 2017. Vi vejleder dig i denne julegave guide til det helt rigtige drone køb.
Den nye Parrot Mambo FPV race drone er netop landet i vores sortiment og har været længe ventet. Drone race er fremtidens sportsgren og er i hastig vækst. Med den nye Parrot Mambo FPV race drone, kan alle komme i gang med drone race på en nem og prisvenlig måde.
Star Wars Stormtrooper Robot fra UBTECH & Disney Indtager Danmark med storm. Læs mere her.
Drone-Cykel/Hoverbike Indtager Dubais Politistyrke
Showing 1 to 10 of 40 (1 Pages)