Elektromagnetisk interferens ved droneflyvning
Elektromagnetisk inteferens er den største synder til ustabile drone flyvninger og drone styrt. I denne guide får en række tips og triks til at undgå inteferens og dronestyrt.
Hvornår vil vi se passager droner i praksis?
Volocopters administrerende direktør Florian Reuter tog ordet ved Amsterdam Drone Week, EASA's konference om droner, for at diskutere livet i byernes luftmobilitet og for at besvare det store spørgsmål: hvornår vil vi se passagerdroner flyve i den virkelige verden? Klik og læs artiklen her.
Autel EVO Nano+ Plus video vejledninger
Autel EVO Nano+ Plus vejledninger, Vi har samlet en række videovejledninger i nedenstående, som hjælper dig til at komme godt i gang med den nye Autel EVO Nano+ Plus.
Sony lancerer Airpeak S1 drone
Sony Electronics Inc. har netop annonceret lanceringen af virksomhedens første professionelle drone nogensinde, "Airpeak S1". Læs alt om dronen og se den i aktion her.
Ehang transport drone demonstrerer sightseeing-flyvninger på Bali
EHang 216, som er verdens førende personlige transport drone og AAV, fuldfører sin første flyvning for Aerial Sightseeing i Indonesien.
Hubsan Zino Mini SE video-vejledninger
Vi har i denne guide samlet de vigtigste video-vejledninger til Hubsan Zino Mini SE, så du kommer godt fra start med din nye mini drone.
Autel lancerer den nye EVO Nano og EVO Lite drone-serie
Autel Robotics har netop annonceret deres to helt nye kommende drone-serier; EVO Nano og EVO Lite. Dette betyder at Autel som sin nærmeste DJI konkurrent, nu også tilbyder en mini drone-serie i form af den nye Nano drone-serie, en mellemklasse drone i form af den nye EVO Lite drone-serie samt deres top-klasse EVO 2 drone-serie.
Den nye DroneX Pro 2 - Eachine E58 Pro drone er landet på lager!
Den populære begynder og mini drone med kamera DroneX Pro Eachine E58 er udkommet i en ny og forbedret udgave, i form af den nye DroneX Pro 2 - Eachine E58 Pro.
De  bedste drone lanceringer i sommeren 2021
Drone markedet er inde i en rivende udvikling, og der lanceres kontinuerligt nyere og forbedrede droner med kamera på markedet. Droneland.dk screener konstant markedet og håndplukker kun de bedste kamera droner til det danske marked. I denne artikel vil vi give vores bud på de bedste drone lanceringer i sommeren 2021.
Drone guide til de bedste droner under 5.000 kr.
Vi har udarbejdet en lille sammenlignings guide over de vigtigste parametre og forskelle som adskiller nogle af markedets pt. bedste droner med kamera fra hinanden i prislejet op til 5.000 kr.:
Showing 1 til 10 of 173 (1 Pages)

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Dette websted bruger cookies til at forbedre din oplevelse.