CES 2021: Autel annoncerer deres næste generation Dragonfish drone
Autel Robotics har annonceret deres næste generation vertikale takeoff/landing (VTOL) drone ved navn Dragonfish, som bl.a. kommer med flere payloads, 2 timers flyvetid og fuldt automatiseret intelligent flyvning.
Er en ny Sony drone på vej på drone markedet? Dette ved vi om Airpeak
Markedet for forbruger og erhvervsdroner kan i en nær fremtid se frem til en ny spiller på markedet i form af den velkendte elektronikproducent Sony. En ny Sony-drone kan være under udvikling, ifølge firma-teasere om et projekt, Sony kalder for Airpeak.
Joe Bidens vindertale blev fejret med drone lysshow og fyrværkeri
Sidste lørdag annoncerede de store nyhedsmedier så som CNN den tidligere vicepræsident Joe Biden og hans vicepræsident kandidat, senator Kamala Harris, som de forventede vindere af præsidentvalget i 2020. Biden og Harris talte til verden senere på aftenen med taler, der blev afsluttet med en drone lysshow og fyrværkeri.
Den komplette julegave guide til de bedste droner i 2020
Julen står for døren og vi skal igen ud og finde de helt rigtige julegaver til vore kære. Droner og robotter, er i de seneste år blevet et enormt julegave hit blandt danskerne, og i år har vi også krydret udvalget med en lang række nye droner og robotter til hele familien.
Testflyvning og review af JJRC X16 af dronepilot og fotograf Kenneth Rasmussen
Dronepilot og Fotograf Kenneth Rasmussen gennemgår i denne testvideo minidronen JJRC X16s vigtigste funktioner så som kamera, follow me og waypoints og kommer med sit review af dronen.
Barcelona-Madrid kampen var den første "El Clásico" nogensinde, der inkluderede live drone-dækning
Det var ikke let at sætte alle brikkerne på plads - men sidste lørdag var FC Barcelona - Real Madrid fodboldkampen den første "El Clásico" nogensinde, der inkluderede live droneoptagelser i kampdækningen. Læs hele nyheden og se videoen her.
Ehang afslører autonom tung-løfte drone (AAV) til kort-og mellemlang luftlogistik
EHang Holdings Limited (Nasdaq: EH), verdens førende autonome luftfartøjs ("AAV") og teknologiplatformselskab, har afsløret EHang 216L. EHangs nye tung-løftedrone er ideel til kort og mellemlang luftlogistik - både i byer og landdistrikter.
Skydio indtager nu det asiatiske Stillehavsmarked med nyt kontor i Japan
Skydio 2 drone - den amerikanske fuldt autonome drone med 4K kamera indtager nu det asiatiske marked. Et tegn på at Skydio 2 måske snart også kommer til Danmark. Læs mere her.
Airspeeder - bemandede flyvende racing droneløb bliver snart en realitet
Velkommen til verdens nyeste motorsport kaldet Airspeeder som fortalt er bemandede racing droneløb med hastigheder op til 160-200 km/t.
De bedste billige droner - Guide til køb af billig drone i god kvalitet
Droner med kamera har i en årrække befundet sig i dyrere prislejer men der er de seneste par år sket en rivende udvikling på droneområdet og droner er generelt blevet både billigere og bedre. Læs vores guide og vejledning til køb af billige droner i god kvalitet til begyndere og til hobbybrug.
Showing 1 til 10 of 142 (1 Pages)

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Dette websted bruger cookies til at forbedre din oplevelse.