Køb droner & elektronik med rente-og gebyrfrie delbetalinger
Vi tilbyder nu udover traditionel kortbetaling, også rente-og gebyrfri delbetalinger via Anyday. Anyday er en ny måde at betale på. En rente- og gebyrfri betalingsløsning, der giver dig friheden til at købe i dag i stedet for at vente til i morgen.
Autel lancerer seks nye EVO 2 V3 droner, Live Deck 2 & nye smart controllere
Autel lancerer seks nye EVO 2 V3 droner, Live Deck 2 & nye smart controllere. Læs alt om de nye produktlanceringer her.
DJI Mavic 3 drone tildeles verdens første C1-mærkning!
Verdens største drone producent DJI, baseret i Shenzhen, Kina, tildeles verdens første C1 mærkning og certifikat, der tillader droner at operere under den nye europæiske drone reguleringsramme.
Airspeeders personlige racing droner er klar til race!
Alauda Aeronautics, skaberen af ​​verdens førende flyvende personlige racing drone-serie Airspeeder, har gennemført sin 250. testflyvning. Se videoen og læs hele nyheden her.
Markedets bedste droner i 2022 er kåret
Markedets bedste droner i 2022 er kåret. Autel EVO Nano+ og EVO Lite+ vinder både Red Dot og IF priserne for bedste droner i 2022.
Autel EVO Nano+ Plus & Lite+ vinder Red Dot Award 2022
Autel Robotics er blandt markedets største drone producenter og en jury bestående af internationale drone eksperter, har netop udpeget Autels to nye droner Nano+ mini drone og Lite+ Plus mellem drone som vindere af den prestigefulde Red Dot Award som "The Best of the Best" 2022.
Elektromagnetisk interferens ved droneflyvning
Elektromagnetisk inteferens er den største synder til ustabile drone flyvninger og drone styrt. I denne guide får en række tips og triks til at undgå inteferens og dronestyrt.
Hvornår vil vi se passager droner i praksis?
Volocopters administrerende direktør Florian Reuter tog ordet ved Amsterdam Drone Week, EASA's konference om droner, for at diskutere livet i byernes luftmobilitet og for at besvare det store spørgsmål: hvornår vil vi se passagerdroner flyve i den virkelige verden? Klik og læs artiklen her.
Autel EVO Nano+ Plus video vejledninger
Autel EVO Nano+ Plus vejledninger, Vi har samlet en række videovejledninger i nedenstående, som hjælper dig til at komme godt i gang med den nye Autel EVO Nano+ Plus.
Sony lancerer Airpeak S1 drone
Sony Electronics Inc. har netop annonceret lanceringen af virksomhedens første professionelle drone nogensinde, "Airpeak S1". Læs alt om dronen og se den i aktion her.
Showing 1 til 10 of 179 (1 Pages)

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Dette websted bruger cookies til at forbedre din oplevelse.