Den nye DroneX Pro 2 - Eachine E58 Pro drone med kamera er landet på lager!
Den populære begynder og mini drone med kamera DroneX Pro Eachine E58 er udkommet i en ny og forbedret udgave, i form af den nye DroneX Pro 2 - Eachine E58 Pro.
Sommeren bedste drone lanceringer i 2021
Drone markedet er inde i en rivende udvikling, og der lanceres kontinuerligt nyere og forbedrede droner med kamera på markedet. Droneland.dk screener konstant markedet og håndplukker kun de bedste kamera droner til det danske marked. I denne artikel vil vi give vores bud på de bedste drone lanceringer i sommeren 2021.
Drone guide til de bedste droner under 5.000 kr.
Vi har udarbejdet en lille sammenlignings guide over de vigtigste parametre og forskelle som adskiller nogle af markedets pt. bedste droner med kamera fra hinanden i prislejet op til 5.000 kr.:
Video-vejledninger til Hubsan Zino Mini Pro drone
Den nye Hubsan Zino Mini Pro drone, er en ny revolutionerende mini drone, som i skrivende stund må siges at indtage den nye plads som kongen over mini droner under 250 gram. Se alle videovejledningerne til Hubsan Zino Mini Pro her.
Volansi gennemfører første autonome mission indenfor maritime droneleveringer
Den 18. juli 2021, afsluttede Volansi, som er brancheleder indenfor autonome Vertical Take-off and Landing (VTOL) point-to-point drone-leveringstjenester, den første autonome Unmanned Aircraft Systems (UAS) maritime fragtlevering mellem to bevægelige amerikanske regeringsskibe, ud for kysten i Key West, Florida i USA.
Markedet for drone taxier forudsiges at vokse til mere end 5,5 mia. kr. i de næste 8 år
Markedet for drone taxier forventes i en ny rapport at stige til 5,5 mia. kr. indenfor de næste 8 år - men hvor og hvornår vil de flyve?
GE lancerer erhvervsdroner med kamera på det globale marked sammen med Microdrones
Verdens energileder GE (General Electric) og den globale kortlægningsudbyder Microdrones har indgået et samarbejde om at lancere GE erhvervsdroner droner på markedet.
Hvem skal flyve morgendagens passager droner?
Hvem skal flyve de kommende passager droner og lufttaxier? I takt med at bymæssig luftmobilitet og andre avancerede luftmobilitetsprojekter skrider frem, lurer der samtidig en mangel på kvalificeret arbejdskraft. Luftfartsuddannelsesfirmaet CAE og urban air mobilitetspioneren Volocopter, har indgået et samarbejde om at uddanne de piloter, som industrien desperat får brug for.
Drone guide til flyvning i vind, kulde og andre udfordrende miljøer
Enhver dronepilot, vil på et tidspunkt stå over for udfordrende miljøer. Her er en drone guide med tips og triks til at flyve en drone i vinden, kulden og under andre problematiske forhold.
SkyeBrowse lancerer termisk kortlægning med Autel droner
SkyeBrowse har officielt lanceret en software, der gør det muligt for Autel EVO 2 droner, at oprette 3D-modeller af et område ved hjælp af termisk billeddannelse.
Showing 1 to 10 of 166 (1 Pages)

Recent Articles

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text