Hvad er en drone? Om droner og UAV'er
Hvad er en drone og en UAV? Hvad anvendes de til i dag og hvilke fordele er der i dag ved anvendelsen af droner og UAV'er? Disse spørgsmål besvarer vi denne artikel.
Nyhed: Droner til drone lysshows – Nu på Droneland.dk!
Vi er stolte af at præsentere en helt ny drone type på Droneland.dk. Som de første i Danmark tilbyder vi nu også professionelle droner til drone lysshows, som er en helt ny niche indenfor drone området.
Rolls Roycen indenfor passager-droner er på vej
Vertical Aerospaces Urban Air Mobility-løsning kan blive Rolls-Roycen indenfor passager-droner, en sætning, der er synonymt med luksusteknik. Rolls-Royce har for nylig meddelt, at deres elektriske elsystem vil blive integreret i Vertical Aerospace's "pilotede helelektriske lodrette start- og landings- (eVTOL) drone." Dronen kan transportere op til fire passagerer i op til 200 km rækkevidde med hastigheder på over 320 km/t og forventes at certific
Den nye DJI FPV revolutionerer indenfor FPV drone racing
Dronegiganten DJI revolutionerer endnu engang indenfor drone branchen, men denne gang gør de det ikke indenfor traditionelle kamera droner men indenfor FPV racing droner.
Testflyvning, review og anmeldelse af C-Fly Faith 2 Pro af Fotograf Kenneth Rasmussen
I denne video gennemgår dronepilot og Fotograf Kenneth Rasmussen den nye C-Fly Faith 2 Pro mini drones kamerakvalitet, flyveegenskaber samt de vigtigste funktioner så som Dronie og Boomerang. Videoen afsluttes med et samlet review og anmeldelse af dronen.
De bedste drone lanceringer i 2021
Vi bringer i denne artikel årets hidtil bedste dronelanceringer fra bl.a. DJI, Autel, Sony, Chasing og C-Fly. Læs alt om de bedste droner i 2021 her.
DJI flyver ind i 2021 med en ny Enterprise dronemodel
Efter et år skæmmet af konflikt med den amerikanske regering, håber den kinesiske dronegigant DJI at flyve til tops i 2021 med frigivelsen af den nye ​​DJI Mavic 2 Enterprise Advanced (M2EA).
CES 2021: Autel annoncerer deres næste generation Dragonfish drone
Autel Robotics har annonceret deres næste generation vertikale takeoff/landing (VTOL) drone ved navn Dragonfish, som bl.a. kommer med flere payloads, 2 timers flyvetid og fuldt automatiseret intelligent flyvning.
Er en ny Sony drone på vej på drone markedet? Dette ved vi om Airpeak
Markedet for forbruger og erhvervsdroner kan i en nær fremtid se frem til en ny spiller på markedet i form af den velkendte elektronikproducent Sony. En ny Sony-drone kan være under udvikling, ifølge firma-teasere om et projekt, Sony kalder for Airpeak.
Joe Bidens vindertale blev fejret med drone lysshows og fyrværkeri
Sidste lørdag annoncerede de store nyhedsmedier så som CNN den tidligere vicepræsident Joe Biden og hans vicepræsident kandidat, senator Kamala Harris, som de forventede vindere af præsidentvalget i 2020. Biden og Harris talte til verden senere på aftenen med taler, der blev afsluttet med en drone lysshow og fyrværkeri.
Showing 1 to 10 of 149 (1 Pages)

Recent Articles

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text