Om Drone Race og Racer Droner Med Kamera
   2016/08/07     Vejledninger og viden    0 Comments
Om Drone Race og Racer Droner Med Kamera

Hvad er drone race?

Drone race er en sport, hvor drone piloter stræber efter at bygge ekstremt hurtige og adrætte multi-rotorer (ellers kendt som droner) til at flyve rundt på en given bane så hurtigt som muligt. Næsten alle drone race i dag foretages med FPV (First Person View) systemer.

FPV (First-Person-View), er en type drone flyvning, hvor piloter bruger kameraer til at flyve droner, som om de selv sad i cockpittet. Nogle drone piloter bruger FPV skærme, og specialiserede FPV briller for at give dem en mere medrivende oplevelse.

FPV flyvning, blev oprindeligt gjort ved hjælp modelfly, men i de senere år er FPV flyvning med droner, blevet meget populært, da dronen er mere stabil, nemmere at flyve, og mere adræt end et rc fly eller modelfly. Disse faktorer har gjort multi-rotor droner den perfekte platform for FPV flyvning. Fra slutningen af ​​2013 til 2015, begyndte folk at lave FPV droner, der var meget mindre end det, der blev anset for standarden. Disse mini droner gjorde dronerne endnu mere manøvredygtige end før, samtidig med at være i stand til at kunne passere gennem smallere rum og holde bedre ved styrt. Efter flyvning med disse mini FPV droner, blev det klart, at FPV Drone race ville blive meget populært i fremtiden.

Drone race anerkendt som ny sportsgren

Drone racing er allerede begyndt at blive populært, men det er stadig i sin infantile fase. Når det er sagt er nutidens drone racere, pionererne inden for en helt ny sportsgren. Nutidens drone racere er med til at definere hvad drone race er, hvordan det er reguleret, den teknologi der anvendes, og vigtigst af alt, hvad det betyder at være en drone racer i fremtiden. Drone race ventes at få sit store gennembrud i slutningen af 2016, når USA's nationale sportskanal ESPN sender live fra verdensmesterskaberne i drone race. Drone race er kommet for at blive, så der er ingen bedre tid til at komme ind i sporten på end lige nu.

Hvad har jeg brug for at komme i gang med drone race?


For at komme i gang med drone race, skal du først investere lidt i det rigtige udstyr. Du får brug for en racer drone, batterier, en batterioplader, en god controller, FPV briller, en video-modtager og et par andre småting.


Vigtige faktorer at overveje når du skal købe en racer drone med kamera

Når du skal købe en ny racer drone, er der nogle overordnede faktorer der bør indgå i dit valg af racer drone.

Hastighed: En hurtig drone er vigtig, men hvor hurtigt er hurtig nok? Normalt har droner en tendens til at have en tophastighed på omkring 50 km/timen, men racer droner kan nemt flyve over 80 km/timen (nogle gange endda hurtigere).

Vores Walkera Furious 215 FPV race drone med kamerahar en topfart på hele 160 km/timen!

For at opnå højere hastigheder, kan du gøre masser af forskellige ting. Den nemmeste måde, er at bruge mere kraftfulde batterier, der har højere spænding (14.8V batterier i stedet for den traditionelle 11.1V). En anden måde ville være at reducere vægten på ​​din racer drone med kamera. Udag eksempelvis mindre vigtige ting så som GPS, OSD, ekstra lange ledninger, tung landingsstel osv.

Syn: Et FPV kamera er en af ​​de vigtigste komponenter til drone race. Når droner er i fremad flyvning, kan de vippe alt fra 1 til næsten 80 grader afhængigt af hvor hurtigt de flyver. På grund af dette, er det meget vigtigt, at dit kamera kan tiltes. Dette vil give dig mulighed for at se, hvor du skal hen, når dronen vippes fremad. Dit FPV kamera skal også være holdbart, have en høj frame rate (60fps) og en bred FOV (synsfelt, så du kan se rundt).

Alle vores racer droner fra Walkera kommer med tiltbare kameraer.

En god Flight Controller: Masser af mennesker overser controlleren når de tænker på drone race, men det er det eneste, der holder din drone stabil, så husk ikke at overse controlleren. Walkera som vi også markedsfører af racer droner med kamera og professionelle controllere til racer droner med kamera.

Lær at flyve din racer drone med kamera


Efter at have bygget din første FPV racer drone, er selve det at lære at flyve dronen, det næste skridt. Du bør starte med mindst lære at svæve rundt uden brug af FPV udstyr. Denne form for flyvning kaldes Line-of-sight, og er den nemmeste måde at teste og tune din racer drone på. Efter du har lært det grundlæggende i Line-of-Sight, så kan du begynde at prøve FPV. Du vil opdage, at FPV er temmelig let i åbne rum, men det bliver meget sværere, når de flyver gennem forhindringer eller snævre rum.

Efter at lære at cruise rundt som en yndefuld sky, så kan du begynde at eksperimentere med ting som at flyve hurtigere, flyve tættere på jorden, flyve gennem eller under træer og se, hvilke forhindringer, du kan gå igennem uden at miste signalet.

Når du har evnen til at flyve din drone rundt, mens trygt at kende dens begrænsninger, kommer så den sidste fase af af at lære FPV drone flyvning. Denne fase begynder ved at lære flips, ruller, næse dyk og andre seje manøvrer. På dette tidspunkt, vil du være klar til at begynde at udvikle dine egne interimistiske spor og tricks i din lokale park (husk at overholde drone reglerne). Du kan bruge de hindringer omkring dig gerne fortove, stier, lysmaster, træer, eller du kan købe luft porte lavet specielt til drone race.

Luft porte er hvad de fleste drone racer bruger som hindringer for at holde drone piloter på sporet. De er normalt tre til seks fod i diameter og formet som en halvcirkel. Nogle bruger høje flag til at betyde sving og slaloms. Andre former for bane vejledning omfatter: kegler, reb belysning, pile, dæk eller træer.Hvordan føles det at flyve en racer drone?

For nogle handler det om at opnå den hurtigste tid rundt på racerbanen. For andre, handler det om at udforske verdenen fra nye perspektiver. FPV race handler også om oplevelsen. Det handler om den følelse, du får, når du tager store risici og derefter lykkes.

Forestil dig, at du er højt oppe i luften, og så pludselig flyver du spiral mod jorden med 120 km/timen. Håndfladerne sveder, dit hjerte begynder at banke og alt hvad du kan tænke på er "Kommer jeg til at klare denne manøvre. Når jeg at trække dronen ud af det, eller smadrer den ned i jorden, og ødelægger alt, hvad jeg har arbejdet så hårdt på at bygge ". Alle disse tanker intensiveres som jorden kommer tættere og tættere på, indtil det øjeblik, hvor tiden sinker og du tager handling, og trækker op, lige før rammer jorden.Hvor køber man racer droner med kamer og udstyr til drone race?

Her på Droneland.dk, tilbyder vi alt du skal bruge indenfor professionelle racer droner og udstyr til drone race. Walkera er blandt markedets førende producent indenfor racer droner droner, og vi markedsfører alle Walkeras racer droner med kamera. Vi tilbyder hurtig levering indenfor 1-2 hverdage.

Se vores racer droner med kamera her:

SE VORES RACER DRONER MED KAMERA

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Dette websted bruger cookies til at forbedre din oplevelse.