De bedste af de billige droner - Guide til køb af billig drone i god kvalitet
De bedste billige droner - Guide til køb af billig drone i god kvalitet

Udvikling of stordriftsfordele har ført til billigere droner

Droner med kamera har i en årrække befundet sig i dyrere prislejer men der er de seneste par år sket en rivende udvikling på droneområdet og droner er generelt blevet både billigere og bedre. De primære faktorer til de lavere priser er at industrien har været igennem en rivende udvikling og sammenkoblet med en øget efterspørgsel indenfor industrien har dette betydet at producenterne kan anvende stordriftsfordele som samlet set får deres samlede produktionsomkostninger ned som i sidste ende kommer til fordel for forbrugerne i form af lavere priser.

I mange år har verdens største droneproducent DJI domineret dronemarkedet men sidenhen er producenter så som Autel og Parrot også kommet på markedet her i Danmark og tilbyder alle droner der er billigere i forhold til den værdi man køber.

Vi vil i denne drone guide kigge på nye producenter af forbrugerdroner med specielt fokus på begynder-og hobbydroner og komme med vores bedste råd og guide dig til de bedste af de billige droner på forbrugermarkedet i forhold til både pris og kvalitet.

Udvælgelse af de bedste af de billige hobbydroner

På Droneland.dk bruger vi en masse tid på at screene og teste nye droner på markedet og kun udvælge de bedste droner i forhold til både pris og kvalitet. Vi var blandt andet de første der introducerede droneproducenter så som Autel, JJRC og Eachine på det danske dronemarked.

På forbrugermarkedet har producenter så som JJRC, Eachine og Hubsan produceret en række populære droner som leverer stor værdi og god kvalitet til lave priser. Dronerne er generelt bygget godt og man får altid en masse populære features så som follow me, FPV og waypoints samt spændende designs til billige priser.

Er man på udkig efter en billig drone som begynder eller hobby pilot, er JJRC, Hubsan og Eachine to oplagte producenter at kigge på.

De bedste billige droner under 4.000 kr.

Vi har udvalgt de bedste af de billige drone modeller i denne guide med en max pris på 3.000 kr. som vi i det efterfølgende giver et kort resume af (du kan læse mere om hver enkelt drone model ved at klikke ind på hver enkelt drones produktbeskrivelse):

Eachine E520S - Foldbar GPS mikro drone med 4K kamera & Follow Me

Eachine E520S er den nye "storebror" til den populære DroneX Pro Eachine E58 mini drone. E520S kommer med alt hvad man kan forlange af en god og prisvenlig begynder eller hobby drone, såsom GPS for præcis flyvning og et 4K/1080P kamera til at skyde dine bedste øjeblikke med.

Derudover, kommer Eachine E520S også med de populære funktioner; Follow-Me (dronen følger dig automatisk) og Waypoints (indtegn en rute dronen skal flyve automatisk). Eachine E520S er også udviklet med portabilitet for øje, og kommer i et smart foldbart design, der gør dronen perfekt at have med på ferien eller på farten - og så koster den kun en brøkdel af prisen sammenlignet med konkurrerende droner, med lignende specifikationer. Derudover vejer dronen under 250 gram, hvilket kategoriserer den som en mikro drone og derfor kræver dronen ikke dronetegn udenfor bymæssig bebyggelse.

Søger du en opgraderet drone i forhold til Eachine E520S, så kig nærmere på JJRC H73 Feahoot eller JJRC X16 med 6K kamera.

Eachine E520S drone med 4K/1080P Kamera

Med Eachine E520S får du bl.a.:

✔ 4K/1080P HD kamera

✔ 8 MP stills

✔ GPS positionering for præcis flyvning

✔ Follow-Me; dronen følger dig automatisk

✔ Waypoints; indtegn en rute dronen skal flyve automatisk

✔ Foldbart og transportabelt design

✔ Vejer kun 240 gram og er kategoriseret som en mikro drone (kræver ikke dronetegn)

✔ Op til 16 minutters flyvetid/batteri

✔ Headless Mode gør flyvning nemt for begyndere

✔ 6-akset gyroskop sikrer stabile billeder og video

✔ 3 forskellige hastigheder gør dronen sjov både for begyndere og øvede piloter

JJRC H73 Feahoot er JJRCs seneste GPS mikro drone og "lillebror" til den populære hobby drone JJRC X11 Scouter. JJRC H73 er den perfekte begynder drone til en overkommelig pris, og kommer bl.a. med 2K 20 fps kamera med 8MP stills, 800 meters rækkevidde, GPS, Headless Mode og mange populære funktioner så som Follow-Me (dronen kan følge og filme dig automatisk). Derudover er dronen foldbar og vejer under 250 gram, hvilket gør at du nemt kan medbringe den på ferien eller på farten og kræver ikke dronetegn udenfor bymæssig bebyggelse.

Pris: 1.385kr. inkl. gratis fragt

Læs mere og bestil her

JJRC X16 med 6K kamera

JJRC X16 mini drone

JJRC X16 er JJRCs seneste foldbare mikro drone og kommer bl.a. med et 6K/1080P kamera, GPS/GLONASS, zoom, børsteløse motorer, samt intelligent follow me (dronen kan følge og filme dig) og waypoints (dronen flyver automatisk planlagt rute). Derudover er dronen meget let og vejer kun 197 gram, hvilket betyder du ikke behøver dronetegn udenfor bymæssig bebyggelse. Dronen kan nemt styres af både begyndere og øvede drone piloter, da den også kommer med ”headless mode”, som gør styring legende let så du kan koncentrere dig om at få de helt rigtige billeder og video i kassen. Med JJRC X16 behøver du ikke at bekymre dig om at løbe hurtig tør for batteri, da dronen kommer med et 7.6V 1450mAh batteri som giver dig op til hele 25 minutters flyvetid.

  

Med JJRC X16 får du bl.a:

✔ 6K/1080P kamera

✔ GPS/GLONASS double mode

✔ 25 minutters flyvetid

✔ Zoom funktion

✔ Foldbar og transportabel

✔ Intelligent follow me

✔ Waypoints

✔ Børsteløse motorer

✔ Realtids billedtransmission

✔ Begynder/Øvet mode

✔ Zoom funktion

✔ Gesture styring af billeder

✔ Vejer kun 197 gram

✔ 500 meter rækkevidde

✔ Headless mode

✔ Optical flow positionering

✔ 5G wifi billedtransmission

✔ Optical flow positionering

✔ Opbevaringstaske

Pris: 1.599 kr. inkl. gratis ekspres fragt

Læs mere og bestil her

Hubsan Zino Mini SE 

Hubsan Zino Mini SE drone

Hubsan Zino Mini SE er designet til at skabe den perfekte balance mellem letvægts bærbarhed og højteknologisk funktionalitet. Med en vægt på kun 249 gram er Zino Mini SE nem at transportere og er i stand til take-off med lethed. Derudover sikrer det aftagelige batteri, at du kan holde din drone i luften i op til 45 minutter ad gangen!

På trods af sit foldbare design, lave vægt og lille størrelse er Zino Mini SE spækket med nogle af de mest avancerede fjernbetjeningsmuligheder. Den kan fjernstyres op til en afstand på 6 kilometer, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om pludselig at miste kontrollen over din drone, mens den er under flyvning (selvom du er langt væk).

Hvis du vil bruge din drone til at tage billeder eller optage videoer, er Hubsan Zino Mini SE et glimrende valg. Kameraet kommer med en 1/2.6” CMOS Sony sensor og 0understøtter 4K30 videooptagelser med H.264 100 Mbps. Derudover behøver du ikke bekymre dig, hvis dronen er langt væk fra motivet for din video, da kameraet har 3x digital zoom. Selvom belysningen ikke er ideel, kan du stadig se dine omgivelser takket være Zino Mini SE's optiske flow-natlys.

Hubsan Zino Mini Pro kommer også med intelligent follow me/active track så dronen automatisk kan følge og filme dig eller ethvert andet objekt.

Når du er færdig med at flyve for dagen (eller natten), gør Hubsan Zino Mini SE det nemt at oprette forbindelse og uploade indholdet af dine eventyr til næsten enhver enhed. Den er kompatibel med både iOS- og Android-systemer, hvilket gør det nemt at dele og gemme filer på få minutter. Du kan også hurtigt få softwareopdateringer ved at forbinde din drone til en internetenhed via Lightning-, Micro-USB- eller USB Type-C-forbindelser.

Med Hubsan Zino Mini SE får du bl.a.:

 • Mini drone på 249 gram

 • 4K/30 fps

 • Kompakt og foldbar mini drone

 • 45 minutters flyvetid

 • 1/2.6” CMOS Sony sensor

 • Follow me/Active track

 • 6KM rækkevidde

 • 3-akset stabiliseret gimbal

 • 3 x digital zoom

 • Optical flow nat-lys

 • Vindmodstandig op til level 5

Pris: 3.890 kr. for Combo startpakken med ekstra tilbehør

Gå til Hubsan Zino Mini SE

Se alle forskellene i oversigten nedenfor og få det forkromede overblik over dronerne.

Hubsan Zino Mini SE

Hubsan Zino Mini SE

Eachine E520S

Eachine E520S mini drone

JJRC X16 (6K)

JJRC X16 (6K)

Kamera

Video: 

4K/30 fps

Fotos: 

12MP

FPS: 

30

Sensor: 1/2.6” CMOS Sony sensor

Video:

Full HD 1080P

Billede: 4K (3840 X 2160P)

Fotos: 8MP

Fotos / Video (6K/1080P):

6K fotos: 4800*2700P og

Full HD video: 1920 x 1080P

Kamera MP stillbilleder

12MP

8MP

13MP

FPS

30

20

25

Vidvinkel kamera

Ja

Ja

Ja

GPS

Ja

Ja

Ja

Mekanisk gimbal

Ja

Nej

Nej

Rækkevidde

6 kilometer

300 meter

500 meter

Sammenfoldelig

Ja

Ja

Ja

Vægt

249 gram

240 gram

197 gram

Mål

Sammenfoldet: 137x88x61.6mm  

Ikke sammenfoldet: 202.54x161.2x61.6mm

Sammenfoldet:

15 * 11 * 7,5 cm 

Ikke sammenfoldet:

40 * 28 * 7,5 cm

Sammenfoldet:

16x10.5x6.2cm

Ikke sammenfoldet:

27.5x27.8x6.2cm 
                    

Follow-Me funktion

Ja

Ja

Ja

Waypoints

Ja Ja Ja

Flyvetid

45 minutter 16 minutter 25 minutter

Motorer

Børsteløse motorer

Børstede motorer

Børsteløse motorer

Pris

3.890 kr.

1.139 kr.

1.599 kr.

Gå til Hubsan Zino Mini SE

Gå til Eachine E520S


Gå til JJRC X16

Objektiv og upartisk kunde rådgivning

Objektiv og upartisk kunderådgivning

Med over 200 forskellige droner og robotter i vores online produktkatalog, med produkter fra markedets bedste producenter, sætter vi altid en stor lid i at give dig en objektiv og upartisk kunderådgivning, når det kommer til rådgivning omkring dit valg af drone producent og model.

Vi sætter altid kundens behov i centrum, og da disse altid er forskellige fra person til person, kan vi med et bredt sortiment, der spænder lige fra professionelle droner til cinematografi og til undervands droner til eks. fiskeri, skræddersy den helt rigtige drone løsning ud fra dine specifikke behov, krav og budget.

Er du stadig i tvivl om dit drone valg, så kontakt vores kundeservice på telefon, online chat eller på info@droneland.dk.

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Dette websted bruger cookies til at forbedre din oplevelse.