De bedste af de billige droner - Guide til køb af billig drone i god kvalitet
De bedste billige droner - Guide til køb af billig drone i god kvalitet

Udvikling of stordriftsfordele har ført til billigere droner

Droner med kamera har i en årrække befundet sig i dyrere prislejer men der er de seneste par år sket en rivende udvikling på droneområdet og droner er generelt blevet både billigere og bedre. De primære faktorer til de lavere priser er at industrien har været igennem en rivende udvikling og sammenkoblet med en øget efterspørgsel indenfor industrien har dette betydet at producenterne kan anvende stordriftsfordele som samlet set får deres samlede produktionsomkostninger ned som i sidste ende kommer til fordel for forbrugerne i form af lavere priser.

I mange år har verdens største droneproducent DJI domineret dronemarkedet men sidenhen er producenter så som Autel og Parrot også kommet på markedet her i Danmark og tilbyder alle droner der er billigere i forhold til den værdi man køber.

Vi vil i denne drone guide kigge på nye producenter af forbrugerdroner med specielt fokus på begynder-og hobbydroner og komme med vores bedste råd og guide dig til de bedste af de billige droner på forbrugermarkedet i forhold til både pris og kvalitet.

Udvælgelse af de bedste af de billige hobbydroner

På Droneland.dk bruger vi en masse tid på at screene og teste nye droner på markedet og kun udvælge de bedste droner i forhold til både pris og kvalitet. Vi var blandt andet de første der introducerede droneproducenter så som Autel, JJRC og Eachine på det danske dronemarked.

På forbrugermarkedet har producenter så som JJRC, Eachine og C-Fly produceret en række populære droner som leverer stor værdi og god kvalitet til lave priser. Dronerne er generelt bygget godt og man får altid en masse populære features så som follow me, FPV og waypoints samt spændende designs til billige priser.

Er man på udkig efter en billig drone som begynder eller hobby pilot, er JJRC, C-Fly og Eachine to oplagte producenter at kigge på.

De bedste billige droner under 3.000 kr.

Vi har udvalgt de bedste af de billige drone modeller i denne guide med en max pris på 3.000 kr. som vi i det efterfølgende giver et kort resume af (du kan læse mere om hver enkelt drone model ved at klikke ind på hver enkelt drones produktbeskrivelse):

Eachine E520S - Foldbar GPS mikro drone med 4K kamera & Follow Me

Eachine E520S er den nye "storebror" til den populære DroneX Pro Eachine E58 mini drone. E520S kommer med alt hvad man kan forlange af en god og prisvenlig begynder eller hobby drone, såsom GPS for præcis flyvning og et 4K/1080P kamera til at skyde dine bedste øjeblikke med.

Derudover, kommer Eachine E520S også med de populære funktioner; Follow-Me (dronen følger dig automatisk) og Waypoints (indtegn en rute dronen skal flyve automatisk). Eachine E520S er også udviklet med portabilitet for øje, og kommer i et smart foldbart design, der gør dronen perfekt at have med på ferien eller på farten - og så koster den kun en brøkdel af prisen sammenlignet med konkurrerende droner, med lignende specifikationer. Derudover vejer dronen under 250 gram, hvilket kategoriserer den som en mikro drone og derfor kræver dronen ikke dronetegn udenfor bymæssig bebyggelse.

Søger du en opgraderet drone i forhold til Eachine E520S, så kig nærmere på JJRC H73 Feahoot eller JJRC X16 med 6K kamera.

Eachine E520S drone med 4K/1080P Kamera

Med Eachine E520S får du bl.a.:

✔ 4K/1080P HD kamera

✔ 8 MP stills

✔ GPS positionering for præcis flyvning

✔ Follow-Me; dronen følger dig automatisk

✔ Waypoints; indtegn en rute dronen skal flyve automatisk

✔ Foldbart og transportabelt design

✔ Vejer kun 240 gram og er kategoriseret som en mikro drone (kræver ikke dronetegn)

✔ Op til 16 minutters flyvetid/batteri

✔ Headless Mode gør flyvning nemt for begyndere

✔ 6-akset gyroskop sikrer stabile billeder og video

✔ 3 forskellige hastigheder gør dronen sjov både for begyndere og øvede piloter

JJRC H73 Feahoot er JJRCs seneste GPS mikro drone og "lillebror" til den populære hobby drone JJRC X11 Scouter. JJRC H73 er den perfekte begynder drone til en overkommelig pris, og kommer bl.a. med 2K 20 fps kamera med 8MP stills, 800 meters rækkevidde, GPS, Headless Mode og mange populære funktioner så som Follow-Me (dronen kan følge og filme dig automatisk). Derudover er dronen foldbar og vejer under 250 gram, hvilket gør at du nemt kan medbringe den på ferien eller på farten og kræver ikke dronetegn udenfor bymæssig bebyggelse.

Pris: 1.385kr. inkl. gratis fragt

Læs mere og bestil her

JJRC X16 med 6K kamera

JJRC X16 mini drone

JJRC X16 er JJRCs seneste foldbare mikro drone og kommer bl.a. med et 6K/1080P kamera, GPS/GLONASS, zoom, børsteløse motorer, samt intelligent follow me (dronen kan følge og filme dig) og waypoints (dronen flyver automatisk planlagt rute). Derudover er dronen meget let og vejer kun 197 gram, hvilket betyder du ikke behøver dronetegn udenfor bymæssig bebyggelse. Dronen kan nemt styres af både begyndere og øvede drone piloter, da den også kommer med ”headless mode”, som gør styring legende let så du kan koncentrere dig om at få de helt rigtige billeder og video i kassen. Med JJRC X16 behøver du ikke at bekymre dig om at løbe hurtig tør for batteri, da dronen kommer med et 7.6V 1450mAh batteri som giver dig op til hele 25 minutters flyvetid.

  

Med JJRC X16 får du bl.a:

✔ 6K/1080P kamera

✔ GPS/GLONASS double mode

✔ 25 minutters flyvetid

✔ Zoom funktion

✔ Foldbar og transportabel

✔ Intelligent follow me

✔ Waypoints

✔ Børsteløse motorer

✔ Realtids billedtransmission

✔ Begynder/Øvet mode

✔ Zoom funktion

✔ Gesture styring af billeder

✔ Vejer kun 197 gram

✔ 500 meter rækkevidde

✔ Headless mode

✔ Optical flow positionering

✔ 5G wifi billedtransmission

✔ Optical flow positionering

✔ Opbevaringstaske

Pris: 1.599 kr. inkl. gratis ekspres fragt

Læs mere og bestil her

C-Fly Faith 2 Pro med 4K/30 fps, 20MP, Sony sensor, 5KM rækkevidde og 35 min. flyvetid

C-Fly-Faith-2-drone-med-4K-kamera

Faith 2 Pro er C-Flys seneste foldbare mini drone og kommer bl.a. med et knivskarpt 4K/30fps kamera med Ambarella A12,1/3" CMOS Sony sensor, 3-akset mekanisk stabiliseret gimbal, GPS/GLONASS, børsteløse motorer, samt intelligent follow me (dronen kan følge og filme dig) og waypoints (dronen flyver automatisk planlagt rute). Dronen kan nemt styres af både begyndere og øvede drone piloter. Med Faith 2 Pro behøver du ikke at bekymre dig om at løbe hurtig tør for batteri, da dronen kommer med et 11.4V 3100mAh Lipo 3S batteri som giver dig op til hele 35 minutters flyvetid.

Med Faith 2 Pro får du en af markedets bedste droner i sin prisklasse, som er spækket med egenskaber som indtil nu kun har været forbeholdt droner i dyrere prisklasser. Faith 2 Pro kommer også med en lækker fjernkontrol samt en opbevaringstaske. Den tætteste konkurrent til denne drone er DJI Mini 2 men med Faith 2 Pro får du samme egenskaber for en meget lavere pris.

JJRC-X16-Mini-Drone-6K.pngMed C-Fly Faith 2 Pro får du bl.a:

✔ 4K/30 fps kamera

✔ 20MP stills

✔ Ambarella A12,1/3" CMOS Sony sensor

✔ Op til 5KM rækkevidde

✔ 3-akset stabiliseret mekanisk gimbal

✔ GPS/GLONASS double mode

✔ 35 minutters flyvetid

✔ Foldbar og transportabel drone

✔ Intelligent follow me

✔ Waypoints

✔ Børsteløse motorer

✔ Realtids billedtransmission

✔ Understøtter JPEG /JPEG+DNG/RAW

✔ Optical flow positionering

✔ 5G wifi billedtransmission

✔ Opbevaringstaske

Pris: 2.999 kr. inkl. gratis fragt

Læs mere og bestil her

Se alle forskellene i oversigten nedenfor og få det forkromede overblik over dronerne.

C-Fly Faith 2 Pro

C-Fly Faith 2 Pro

Eachine E520S

Eachine E520S mini drone

JJRC X16 (6K)

JJRC X16 (6K)

Kamera

Video: 

4K/30 fps

Fotos: 

20MP

FPS: 

30

Sensor: Ambarella A12,1/3" CMOS Sony sensor

Video:

Full HD 1080P

Billede: 4K (3840 X 2160P)

Fotos: 8MP

Fotos / Video (6K/1080P):

6K: 4800*2700P og

Video: 1920 x 1080P

Kamera MP stillbilleder

20MP

8MP

13MP

FPS

30

20

25

Vidvinkel kamera

Ja

Ja

Ja

GPS

Ja

Ja

Ja

Mekanisk gimbal

Ja

Nej

Nej

Rækkevidde

5 kilmometer

300 meter

500 meter

Sammenfoldelig

Ja

Ja

Ja

Vægt

518 gram

240 gram

197 gram

Mål

Sammenfoldet:

171.5 x 96.4 x 74mm

Ikke sammenfoldet:

185.9 x 260 x 74mm

Sammenfoldet:

15 * 11 * 7,5 cm 

Ikke sammenfoldet:

40 * 28 * 7,5 cm

Sammenfoldet:

16x10.5x6.2cm

Ikke sammenfoldet:

27.5x27.8x6.2cm 
                    

Follow-Me funktion

Ja

Ja

Ja

Waypoints

Ja Ja Ja

Flyvetid

35 minutter 16 minutter 25 minutter

Motorer

Børsteløse motorer

Børstede motorer

Børsteløse motorer

Pris

2.999 kr.

1.139 kr.

1.599 kr.

Gå til C-Fly Faith 2 Pro

Gå til Eachine E520S


Gå til JJRC X16

Objektiv og upartisk kunde rådgivning

Objektiv og upartisk kunderådgivning

Med over 200 forskellige droner og robotter i vores online produktkatalog, med produkter fra markedets bedste producenter, sætter vi altid en stor lid i at give dig en objektiv og upartisk kunderådgivning, når det kommer til rådgivning omkring dit valg af drone producent og model.

Vi sætter altid kundens behov i centrum, og da disse altid er forskellige fra person til person, kan vi med et bredt sortiment, der spænder lige fra professionelle droner til cinematografi og til undervands droner til eks. fiskeri, skræddersy den helt rigtige drone løsning ud fra dine specifikke behov, krav og budget.

Er du stadig i tvivl om dit drone valg, så kontakt vores kundeservice på telefon, online chat eller på info@droneland.dk.

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Dette websted bruger cookies til at forbedre din oplevelse.