Klik nedenfor på de forskellige prisklasser og find de bedste droner til prisen.

God og hurtig kundeservice - Kunderne bedømmer os 5/5

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Danmarks største udvalg af droner og drone tilbehør

Vi har håndplukket de bedste droner fra de største drone producenter indenfor alle prisklasser

Velkommen til Droneland.dk - Your Eye In The Sky

Droneland.dk er autoriseret forhandler af markedets mest populære og bedste droner med og uden kamera, så som eksempelvis DJI droner, Autel droner, Parrot dronerHubsan droner og drone tilbehør. Vi tilbyder markedets største udvalg af kvalitets droner til hobby og kommercielt brug.

Vi har leveret skræddersyede drone løsninger til alle formål siden 2014

Droneland.dk, var en af de første drone udbydere på det danske marked, og har leveret droner med kamera til Danmark og til udlandet, siden 2014. Vi tilbyder i dag mere end +200 kvalitets droner med kamera og robotter online. En af styrkerne, ved at have et stort udvalg, er at vi kan skræddersy den helt rigtige drone-løsning ud fra dine behov, formål og ønsker til dronen. Derudover går vi meget op i altid at være objektive i vores rådgivning og vejledning omkring drone valg, da vi tilbyder en bred pallette af drone typer og producenter til alle drone formål og behov.

Udvalgte kunder, som har valgt os som leverandør

God ”gammeldags” personlig kundeservice

Vores gennemsnitlige ventetid på kundechatten er eksempelvis kun 10 sekunder!

Vores kunder oplever eksempelvis tit at blive ringet op af vores kundeservice, eksempelvis for konfirmering af deres ordre og netop den personlige kundekontakt, har vores kunder sat stor pris på. Den tætte kundedialog giver os også en større indsigt i dit specifikke kundebehov og da der findes mange drone typer og producenter, er flere ordrer da også nået at blive ændret, via en af vores service opkald før en specifik ordre er blevet afsendt. På denne måde, er du altid sikret det helt rigtige produkt til netop dine specifikke behov og budget.

Pricerunner købsgaranti

Pricerunner købsgaranti på droner

Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. Købsgarantien er gratis og gælder for alle medlemmer der er logget ind på PriceRunner.

Dette gør os unikke indenfor dronebranchen

Danmarks største drone udvalg

Danmarks største drone udvalg - Vi har alle dronetyper indenfor alle prisklasser

Hos Droneland.dk, er vi af den overbevisning, at alle skal have råd og adgang til at købe en drone, og derfor har vi valgt at udbyde de bedste droner på markedet i hver deres respektive prisklasser.

Vi tilbyder droner til alle formål, hvad enten du søger en kamera drone til professionel brug eller hobbybrug, en undervandsdrone, FPV racing droneindendørs drone eller endda lysshow droner til at udføre professionelle drone lysshows, så finder du altid den rigtige drone på Droneland.dk.

Droneland.dk er altid først på markedet med de bedste droner i Danmark

Droneland.dk er altid først på markedet med de bedste droner med kamera indenfor alle prisklasser og typer. Vi var bl.a. de første til at introducere drone brands så som eks. Autel, Hubsan, JJRC og Eachine på det danske marked. I marketing terminologi kaldes dette en ”First-Mover” i branchen. Vores filosogi, er at alle skal have adgang til drone teknologien uanset budget og indkomst niveau, og vi bruger derfor altid en masse ressourcer på at screene nye producenter og nye drone modeller fra hele verden indenfor alle prisklasser og typer, og derefter få de bedste droner hjem på markedet i Danmark.

I dag tilbyder vi de bedste droner med kamera fra eks. Autel, DJI, Hubsan, Parrot, JJRC, Eachine, SwellPro og mange flere. Der findes efterhånden mange drone brands til mange behov og budgetter, og på Droneland.dk er du altid sikret at finde en drone der passer til netop dit behov og budget.

Professionel drone rådgivning

Objektiv og upartisk kunderådgivning

Med over 200 forskellige droner og robotter i vores online produktkatalog, med produkter fra markedets bedste producenter, sætter vi altid en stor lid i at give dig en objektiv og upartisk kunderådgivning, når det kommer til rådgivning omkring dit valg af drone producent og model.

Droneland.dk har som den eneste udbyder ingen særinteresser i specifikke brands, og vil derfor til enhver tid anbefale dig den bedste drone ud fra dine behov og dit budget.

Køb drone med rabat billigt

Gratis BonusPlus+ fordelsprogram

Når du handler på Droneland.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, eller anvende dem på ekstra tilbehør og udstyr når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine drone køb. Dine bonuspoint indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og registreret en kunde konto.

Viden & Vejledninger

Droneregler

Når du anskaffer dig en drone, er det vigtigt at du følger Danmarks gældende regler og love for flyvning med droner.  Reglerne blev ved indgangen af 2021 mere simplificeret og mini droner under 250 gram har nu lempeligere regler og kræver eksempelvis ikke ansvarsforsikring. 

Købsguide til droner i 2023

Vi screener altid markedet for de bedste droner i alle prisklasser og udvælger kun de bedste droner til det danske marked.

På Droneland.dk gør vi en stor lid i at tilbyde dig en objektiv og upartisk kunderådgivning, ved eksempelvis at udarbejde en masse drone guides og vejledninger, for at kunne tilbyde dig den bedste service og rådgivning i dit valg af drone. 

I vores "Bedst i Test" sektion, får du et hurtigt overblik over de bedste droner med kamera fordelt efter prisklasse, til både hobby og erhverv.

Droneguide til begyndere - Sådan flyver du med drone

Er du nybegynder indenfor droneflyvning, har vi udarbejdet en gratis drone guide og vejledning, med en masse spændende tips og triks til droneflyvning. Lær at flyve med droner helt gratis med vores drone guide til begynder piloter.

Drone guide til FPV drone race

Fremtidens sportsgren er drone race. I denne nye sportsgren, racer man om kap med de hurtigste racer droner,  iført FPV briller til at følge dronen og dens manøvrering, i høj fart forbi forhindringer. Få tips og tricks til køb af racer droner, samt en guide til at komme i gang med FPV flyvning, med din racer drone. 

Spørgsmål & Svar

Hvad er den bedste drone i 2023 og hvilken drone skal jeg vælge?

Vi screener altid markedet for de bedste droner indenfor alle prisklasser, og håndplukker kun de bedste droner til det danske marked. Under vores sektion "Drone Guides" finder du en masse viden, oversigter, sammenligninger og vejledninger til de bedste droner. Se bl.a. vores store "Købsguide til de bedste droner til prisen" her: https://www.droneland.dk/da/396-bedst-i-test-droner

Hvordan flyver man med drone?

Alle går igennem forskellige kampe, når de flyver med droner og quadkoptere for første gang. Droneflyvning har generelt en meget stejl læringskurve, og man lærer noget nyt hver gang man er ude at flyve med drone. Så hvis du har problemer med at flyve din drone, eller lige er gået i gang med droneflyvning, eller blot søger at finpudse dine færdigheder – så vil vores gratis drone vejledning guide dig gnidningsfrit igennem hele flyveprocessen. Læs vores drone guide til begyndere her: https://www.droneland.dk/da/blog/33/drone-flyvning-guide-vejledning-begynder.html

Hvad koster droner?

Man kan i dag få droner indenfor alle prisklasser, og pris kvalitet følges ofte ad. Droneland.dk screener og tester altid markedet for de nyeste droner, og håndplukker kun de bedste droner til det danske marked indenfor alle prisklasser. Vi mener alle skal have adgang til at købe en drone uanset indkomst niveau, og vi tilbyder derfor også droner fra kun 200 kr. og op til 100.000 kr. Se vores guide til de bedste droner til prisen og få det forkromede overblik her: https://www.droneland.dk/da/396-bedst-i-test-droner

Hvad er reglerne for at flyve med drone?
Hvordan forhindrer jeg at styrte med min drone?

Ligegyldigt hvor erfaren en dronepilot du er, vil du på et eller andet tidspunkt opleve at du styrter med din drone. I denne artikel svarer vi på de hyppigste årsager til styrt og giver dig 10 tips og tricks til at forhindre dronestyrt samt svar på hvad du skal gøre hvis uheldet er ude. Læs vores guide med tips & triks til at forhindre drone styrt her: https://www.droneland.dk/da/blog/136/saadan-forhindrer-du-dronestyrt-10-tips-forhi.html

Kan man flyve med drone om vinteren og i kulde?

Et af de oftest stillede spørgsmål fra drone piloter er, om man kan flyve med droner om vinteren i det kolde vintervejr. Det korte svar er ja, men vi anbefaler at man foretager en række forholdsregner, for bedst muligt at bevare drone og drone udstyr i god stand. De fleste droneproducenter anbefaler at man ikke flyver sin drone under 0 grader men med en række forholdsregler, er det stadig muligt under eget ansvar. Flyvning med droner med kamera, kan til tider godt være en lidt større udfordring, end på en solrig sommerdag. Vi har i vores drone guide, samlet en række tips og triks til drone flyvning om vinteren. Læs guiden her: https://www.droneland.dk/da/blog/39/drone-drone-flyvning-vintre-kulde.html

Hvad er leveringstiden?

Vi var blandt de første drone butikker i Danmark, og startede tilbage i 2014. Vi ved derfor af erfaring, at hurtig levering er blandt de faktorer som vores kunder vægter højest. Vi leverer fra dag til dag indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) med GLS og tracking nummer.

Er det sikkert at handle hos Droneland.dk?

Ja vi var blandt de første drone butikker i Danmark tilbage i 2014, og udover at yde en best-in-class kundeservice, vægter vi også sikkerheden højest. På Droneland.dk betaler man med betalingskort via markedets mest sikre og krypterede 3D Secure system. Når du køber varer på Droneland.dk, trækkes beløbet først for ordren, når varen afsendes.

Læs de seneste nyheder fra dronebranchen og bliv opdateret.

DJI Mini 4 Pro vejledning

DJI Mini 4 Pro vejledning

I denne artikel viser vi dig hvordan du nemt og hurtigt kommer i gang med DJI Mini 4 Pro mini drone. læs mere
DJI Mini 4 Pro mini drone er landet!

DJI Mini 4 Pro mini drone er landet!

Verdens største droneproducent DJI, har netop lanceret deres nye mini drone DJI Mini 4 Pro. Læs alt om dronen her. læs mere
Droneguide til begyndere: Sådan styrer du din drone

Droneguide til begyndere: Sådan styrer du din drone

I denne guide vil du lære at navigere med droner og quadkoptere. læs mere
Er anvendelsen af dronesværme fremtidens løsning inden for brandbekæmpelse?

Er anvendelsen af dronesværme fremtidens løsning inden for brandbekæmpelse?

Et hold italienske forskere indikerer, at brugen af dronesværme kunne være en fremtidig tilgang inden for bekæmpelse af skovbrande. læs mere

Kontakt branchens måske bedste kundeservice

Kundechat

Kontakt vores online kundechat og få vejledning fra mandag- fredag fra klokken 10-16.

Telefon

+45 71992471

Email

info@droneland.dk

Product added to wishlist
Product added to compare.

Dette websted bruger cookies til at forbedre din oplevelse.