Følg os på Facebook

Størst udvalg af kvalitets droner, tilbehør og robotter

Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitetsdroner fra bl.a. DJI, Parrot, Power Vision, Walkera, Yuneec, Hubsan m.fl. samt et bredt udvalg af robotter.

Telefonisk kundeservice og online chat support

Telefonisk kundeservice 11-14 (man-fre) på telefon: 71992471 og online chat support 10-16

Hurtig levering

Vi leverer indenfor 1-2 hverdage på alle droner og drone udstyr. Nogle robotter kan have en leveringstid på 5-8 dage.

Autoriseret forhandler af kvalitets droner og robotter

Vi er drevet af en passion for drone-og robot teknologi

Droneland.dk holdet deler en stor passion for høj-teknologi, herunder specielt robot-og drone teknologi. Teknologien er med til at berige vores dagligdag, og robot-teknologien løser nu eksempelvis rengøringsopgaver i hjemmet som frigør tid man istedet kan bruge på ting der tæller. Droner som værende flyvende robotter, har fundet sit indpas i vores dagligdag, og hver dag finder man nye konstruktive formål, man kan anvende drone teknologien. Her på Droneland.dk tilbyder vi altid et stort udvalg af kvalitets droner med kamera, både til private, til erhverv samt offentlige institutioner og yder en hurtig og god service.

De seneste nyheder og viden

DJI udsætter begivenhed og påstået DJI Mavic 2 billede lækket! 2018-07-17 01:25:10

DJI udsætter begivenhed og påstået DJI Mavic 2 billede lækket!

DJI har udsat deres 18. juli begivenhed og samtidig er der lækket billeder af en ny påstået DJI Mavic 2 drone med kamera. Læs hele nyheden, ved at klikke på "Læs mere".

Læs mere
Parrot afslører sin nye 4K kamera drone, der kan pege 90° grader lodret op i luften! 2018-06-21 00:26:51

Parrot afslører sin nye 4K kamera drone, der kan pege 90° grader lodret op i luften!

Parrot revolutionerer igen med lanceringen af deres nye kamera drone, ved navn Parrot Anafi, som helt unikt kan dreje kameraet 90 grader lodret op i luften! Dette giver muligheder for helt nye muligheder for luftofotos og video. Klik på "Læs mere" for at læse hele artiklen

Læs mere
Elektriske scootere & Hoverboards - Nu en del af vores sortiment 2018-06-13 11:56:45

Elektriske scootere & Hoverboards - Nu en del af vores sortiment

Som noget nyt, tilbyder vi nu også et stort sortiment af elektriske scootere og elektriske Hoverboards. Læs alt om vores nye sortiment, ved at klikke på Læs mere.

Læs mere
Sammenligning af DJI Mavic Air, DJI Spark & DJI Mavic Pro Platinum 2018-06-06 01:14:02

Sammenligning af DJI Mavic Air, DJI Spark & DJI Mavic Pro Platinum

Sammenlign DJI Mavic Air drone med kamera Vs. DJI Spark Vs. DJI Mavic Pro Platinum drone med 4K kamera. Klik op artiklen og læs hele drone guiden og vejledningen til de bedste DJI droner med kamera. Sammenlign DJI Mavic Air, DJI Mavic Pro Platninum & DJI Spark ved at klikke på "Læs mere".

Læs mere

Droner med kamera & Drone Tilbehør Online

Køb kvalitets droner med kamera fra bl.a. DJI, Parrot, Walkera, Hubsan & Power Vision

Autoriseret forhandler af DJI droner, Parrot droner, Walkera droner, Yuneec droner, Xiro droner, RC Logger & Hubsan Droner.

Handl droner og robotter - nemt, hurtigt, trygt og sikkert online 

Når du surfer og handler på på Droneland.dk, foregår det altid via en krypteret SSL forbindelse, som anvender markedets stærkeste algoritmer. Se vores Comodo SSL Sikkerhedscertifikat, og læs mere om hvilken betydning det også har for dig som kunde, ved at trykke på Comodo ikonet.

Danmarks største udvalg af droner med kamera, drone udstyr & robotter online

Velkommen til Droneland.dk - Your Eye In The Sky. Her finder du alt inden for droner med kamera og drone tilbehør til hobby og professionel brug. Droneland.dk er autoriseret forhandler af markedets mest populære droner som eksempelvis DJI droner, Walkera droner, Yuneec droner, Hubsan, Parrot, RC Logger, Xiro og drone udstyr. Vi tilbyder markedets største udvalg af kvalitets droner til hobby og kommercielt brug. Vi har samlet alle droner med kamera fra markedets største drone producenter i vores sortiment så som DJI, Walkera, Yuneec, PowerVision, Xiro, Parrot, RC Logger og Hubsan droner.

DJI droner med kamera

DJI Innovations er firmaet bag den populære drone DJI Phantom og tilhørende højteknologisk ekstraudstyr. DJI er førende på verdensplan inden for udvikling og produktion af pålidelige kvalitetsdroner til kommercielt og privatbrug.

 

Walkera droner med kamera

Walkera er en kinesisk drone og rc producent der med tusinde ingeniører kontinuerligt forbedrer og udvikler droneteknologien. Walkera dronerne ligger prismæssigt en smule under prisniveauet for DJI dronerne, men de leverer stadig varen på mest overbevisende vis.

Parrot droner med kamera

Med sit hovedsæde i Paris, Frankrig, har Parrot siden 1994 produceret højteknologiske produkter til private og til det private erhvervsliv. Parrot står for kvalitet og er blandt de innovative markedsspillere på dronemarkedet. Med en Parrot drone er du altid sikret en stabil drone i høj kvalitet og til overkommelige priser. Parrot producerer droner til begyndere såvel som øvede dronepiloter. Se hele vores udvalg af Parrot droner med kamera her.

Xiro droner med kamera

Xiro droner er kommet med i den allerbedste klasse af droneproducenter og er kendt for at bygge sine droner i moduler så delene let kan erstattes. Xiro droner kommer med den seneste droneteknologi i et flot futuristisk design. Xiro droner er bygget af robotter som sørger for kvalitet i topklasse.

Se vores Xiro droner her

Yuneec droner med kamera

Yunnec er oprindeligt en kinesisk virksomhed med mange års erfaring i rc industrien. Yuneec har i nogle år levet i skyggen af DJI, men de er kommet rigtig godt med de sidste år og Yuneecs seneste Typhoon droner spiller lige op til DJI Phantom 4 med et væld af features og så er Typhoon serien en Hexacopter.

Se vores Yuneec droner her

RC Logger droner med kamera

RC Logger droner med kamera

RC Logger er en tysk drone producent der producerer kvalitets droner med kamera både til race og til luft fotografering og cinematografi. RC Logger tilbyder droner i høj kvalitet til gode priser og er også kendt for sit innovative design.

Se vores RC Logger droner her

Skal jeg vælge en DJI drone, Parrot drone, Xiro drone, Hubsan, Yuneec eller en Walkera drone?

Fælles for vores droner er at de laver uovertrufne luftfotos og video samt cinematografi i en klasse for sig selv. Derudover har både vores DJI droner og Walkera droner markedets længste flyvetider med flyvetider på op til hele 28 minutter på et fuldt opladet batteri så du får det optimale ud af dine luftfotos og video.

Walkera dronerne leverer utroligt meget for pengene. Walkera dronerne er kendt for at gøre FPV droneflyvning legende let. Derudover har Walkera dronerne motoriseret landingsstel som trækker sig ud ved flyvning. Detter giver dig 360 graders fuld frihed til at tage flotte fotos og video samt forbedret aerodynamik.

Vores DJI droner ligger også i et prisvenligt prisleje og er kendte for sin brugervenlighed og høje kvalitet. DJI's nye Phantom 4 er sammen med Yuneecs nye Typhoon nok markedets bedste droner i deres respektive prisklasse til luftfoto og video. 

Er du på udkig efter en drone til privat eller kommercielt brug så kig forbi vores drone sektion. Her finder du alle vores populære DJI Phantom droner, Walkera droner, racing droner, Xiro droner, Yuneec droner og Hubsan droner med kamera.

Hobbydroner med kamera

Er du nybegynder eller mindre øvet dronepilot, tilbyder vi også hobbydroner i et fornuftigt prisleje. I sektionen hobbydroner, finder du et bredt udvalg af hobbydroner og begynderdroner til den mindre øvede dronepilot. Dronerne er perfekte til dig som ønsker at komme i gang med droneflyvning på en billig og nem måde.

Semi-professionelle droner med kamera

Vi tilbyder en lang række droner som vi har valgt at kategorisere som som semi-professionelle droner så som DJI Phantom 4 og Phantom 3-serien samt Walkeras TALI og Scout droner samt Yuneecs Typhoon modeller.

Professionelle droner med kamera

Leder du efter en professionel drone til luftfoto og cinematografi, tilbyder vi markedets førende professionelle droner så som DJI Inspire 1-serienWalkeras QR X900 eller DJI S900.

Racer droner med kamera

Drone race bliver mere og mere populært og udbredt blandt drone entusiaster. Vi har samlet markedets førende race droner fra Walkera i vores sektion for racing droner.  I denne sektion finder du markedets ypperligste racer droner med kamera så som Runner 250 og Furious 320 fra Walkera. Vores racing droner kommer med kamera og har typisk en topfart på 40-120 km/timen og en rækkevidde på +1 km.

Se også Drone Leagues glimrende indslag om drone race herunder.

Undervands- og Fiskeri droner

Som noget nyt tilbyder vi også Power Visions nye PowerRay undervands drone-serie.

Minidroner med kamera

Minidroner kan både flyves indendørs såvel som udendørs og er glimrende underholdning og en rigtig god måde at komme i gang med drone flyvning for nybegyndere.

Selfie droner med kamera

Selfie droner er minidroner som er specialproduceret med henblik på at skyde selfies og eksempelvis feriebilleder, samt at selfie dronerne er nemme at transportere og have med på farten. Skyd dine bedste øjeblikke - når som helst med en selfie drone.

Drone udstyr

På Droneland.dk tilbyder vi også alt inden for ekstra udstyr og tilbehør til din kamera drone. Er du på udkig efter reservedele til din drone så kig forbi vores drone udstyr sektion.

Dronebevis-kursus - Tag et dronebevis og bliv certificeret dronepilot

Som noget helt nyt, tilbyder vi nu også drone-bevis kurser. Tag et dronebevis og bliv certificeret dronefører. Læs mere og bliv certificeret drone pilot her:

https://www.droneland.dk/da/49-dronebevis-kursus-online

Tag et drone bevis kursus og bliv certificeret dronepilot

Det må du med et dronebevis:
✔ Flyve indenfor bymæssig bebyggelse
✔ Flyve tættere på offentlig vej
✔ Flyve tættere på offentlige lufthavne
✔ Mulighed for at flyve tættere på ulykkessteder

Droneregler

Når du anskafer dig en drone er det vigtig du følger Danmarks gældende regler og love for flyvning med droner. Læs mere om droneregler på vores blog her.

Sociale interaktive robotter til familien og til børn

Som noget nyt, tilbyder vi nu også et stort udvalg af markedets mest avancerede sociale interaktive robotter til børn og til familien. Vores sociale robotter kommer primært fra markedets ledende producent af sociale robotter til private, nemlig den kinesiske teknologigigant UBTECH. Virksomheden er kendt for sin høje kvalitet samt innovative produkter og er også markedets første virksomhed som kommercialiserer robotter på privatmarkedet.

Vi har delt vores robot sortiment op i to kategorier, 1) Humanoid robotter og 2) Legetøjsrobotter. Er du på jagt efter et nyt familiemedlem så kig nærmere i vores sektion for Humanoid robotter

Se eksempelvis den nye Star Wars Stormtrooper Robot fra Disney og UBTECH, i aktion ved at klikke på viden nedenfor:

Leder du efter det perfekte legetøj som lader dit barn udfolde sine kreative og logiske evner på maksimalt niveau så kig nærmere på vores Jimu legetøjsrobot-serie her under legetøjsrobotter.

Læs det seneste nye indenfor droneområdet inde på vores nyhedsblog

Udover at tilbyde alt indenfor droner, tilbehør og kurser, skriver vi også om det seneste nye inde for droner, robotter og kunstig intelligens inde på vores nyhedsblog.

Læs eksempelvis om Ehang 184 - den personlige transport drone der introduceres første gang i Juli 2017.

Læs mere om den personlige transport drone Ehang 184 her:

Bonusprogram - Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb!

Som noget nyt, optjener du loyalitetspoint når du handler på Droneland.dk. Dine bonuspoint indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop. Pointene kan konverteres til rabatter som automatisk fratrækkes dit næste køb på Droneland.dk. Pointene og rabatterne gælder alle vores droner, drone udstyr, reservedele og drone tilbehør. Det betyder at når du du skal bruge reservedele så som nye propeller eller ekstra batteri, får disse dele til en særlig lav medlemspris.

Bestilling og levering

Vi tilbyder hurtig levering indenfor en til to dage (mandag-fredag). Du kan betale med alle de kendte betalingsmidler så som Dankort, Visa, MasterCard, Paypal og mange flere.