Mikro droner under 250 gram

Aktive filtre

Viser 1-24 af 24 element(er)

Ifølge den danske lovgivning kan en drone kategoriseres som en mikro drone når den vejer under 250 gram. Mikro droner har lempeligere regler og kræver ingen ansvarsforsikring.

Vi tilbyder en række mikro droner fra markedets bedste producenter så som DJI, Autel og JJRC mikro droner med og uden kamera. Er du på udkig efter en prisvenlig mikro drone under 250 gram til sjov eller hobbybrug, kan vi anbefale de revolutionerende nye DJI Mini 4 ProAutel EVO Nano+ Plus og DJI Mini 3 Pro eller Hubsan Zino Mini ProXiaomi Fimi X8 MiniJJRC X28med 6K kamera, JJRC H106 eller DJI Ryze Tello

Se også vores vejledning "Guide til de bedste droner til prisen", inddelt efter budget og behov. Under "Drone Guides" kategorien finder du også sammenligningsguides over de bedste droner indenfor hver prisklasse så du altid har det fulde forkromede overblik.

Nyhed: DJI Mini 4 Pro

Den nye DJI Mini 4 Pro er markedets mest avancerede mikro drone og mini drone under 250 gram. Få hele 4K/100fps video, omni-direktionelle forhindringssensorer, active og meget mere.

Spørgsmål & svar

Hvilken mikro drone under 250 gram er bedst i 2024 og hvilken skal jeg vælge?

Mini droner er gået hen og blevet meget populære og har på det seneste udviklet sig gevaldigt. Lanceringen af de nye Autel EVO Nano+ Plus, DJI Mini 4 Pro og Hubsan Zino Mini Pro samt Zino Mini SE, er mini drone kategorien løftet til helt nye højder.

De bedste mini droner lige nu i prioriteret rækkefølge er pt:

  1. DJI Mini 4 Pro
  2. Autel EVO Nano+ Plus
  3. DJI Mini 3 Pro
  4. JJRC X28
Hvilke fordele og ulemper er der ved en mikro drone?

Droner som vejer under 250 gram er kategoriseret som "mikro droner", og har lempeligere regler end større og tungere droner. Du må eksempelvis flyve en mini drone flere steder og så kræver de ikke ansvarsforsikring som de større og tungere droner.

Ulemperne ved mini droner, er at de kan være mindre vindmodstandige end større droner, men med de seneste mini drone lanceringer fra bl.a. Autel, DJI og Hubsan, så er de nyeste mini droner også særdeles vindmodstandige med op til mellem level 5-7 på Beaufort skalaen.

Product added to wishlist
Product added to compare.