C-Fly droner

Aktive filtre


C-Fly revolutionerer med deres nye Faith 2 Pro mini drone 

C-Fly er en kinesisk droneproducent, som producerer droner i høj kvalitet til overkommelige priser. C-Fly er kendt for at lancere droner som kommer med meget stærke specifikationer og samtidig er bygget solidt og godt til priser, som ligger en del lavere end konkurrenter så som DJI og Parrot og Hubsan men kvalitetsmæssigt konkurrerer direkte med disse producenter.

C-Fly Faith 2 Pro er C-Flys seneste foldbare mini drone og kommer bl.a. med et knivskarpt 4K/30fps kamera med Ambarella A12,1/3" CMOS Sony sensor, 3-akset mekanisk stabiliseret gimbal, GPS/GLONASS, børsteløse motorer, samt intelligent follow me (dronen kan følge og filme dig) og waypoints (dronen flyver automatisk planlagt rute). Dronen kan nemt styres af både begyndere og øvede drone piloter. Med Faith 2 Pro behøver du ikke at bekymre dig om at løbe hurtig tør for batteri, da dronen kommer med et 11.4V 3100mAh Lipo 3S batteri som giver dig op til hele 35 minutters flyvetid.

C-Fly Faith 2 Pro mini drone med 4K og FPV

Med Faith 2 Pro får du en af markedets bedste droner i sin prisklasse, som er spækket med egenskaber som indtil nu kun har været forbeholdt droner i dyrere prisklasser. Faith 2 Pro kommer også med en lækker fjernkontrol samt en opbevaringstaske. Den tætteste konkurrent til denne drone er DJI Mini 2 men med Faith 2 Pro får du samme egenskaber for en meget lavere pris.

Product added to wishlist
Product added to compare.