Pakketilbud

Tilbud

Nyheder

Mest solgte

Information

Producenter

Tags

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Pakketilbud

Det er altid en fordel som droneejer at have ekstra batterier til forlængede flyetider og sikre opbevaringster eller kufferter sil sikker opbevaring af din kameradrone. Vi har i denne sektion samlet en masse spændende pakketilbud hvor vores priser er presset endnu yderligere ved køb af samlede pakker som ofte inkluderer ekstra batteri og opbevar...

Det er altid en fordel som droneejer at have ekstra batterier til forlængede flyetider og sikre opbevaringster eller kufferter sil sikker opbevaring af din kameradrone. Vi har i denne sektion samlet en masse spændende pakketilbud hvor vores priser er presset endnu yderligere ved køb af samlede pakker som ofte inkluderer ekstra batteri og opbevaringstake eller FPV briller.

Vi tilbyder hurtig levering indenfor 1-2 hverdage.

Drone Guides:

Droneguide til begyndere - sådan flyver du med drone

Er du nybegynder indenfor droneflyvning, har vi udarbejdet denne guide og vejledning samt tips og tricks til droneflyvning. Læs droneguiden til begyndere ved at klikke på billedet nedenfor:

Drone guide til drone flyvning om vinteren

Vi modtager ofte spørgsmålet om man kan flyve med droner med kamera i Danmark i de kolde vintre. Det korte svar er ja, men der nogle forholdsregler vi anbefaler man foretager sig for bedst at bevare dronen og udstyret. Læs hele vores drone guide til flyvning om vinteren med droner med kamera ved at klikke på billedet nedenfor.

Drone guide til drone flyvning om vinteren

Mere

Pakketilbud  Der er 18 varer.

Varer pr. side
Viser 1 - 12 of 18 varer
Viser 1 - 12 of 18 varer