Parrot Droner

Tilbud

Nyheder

Mest solgte

Information

Producenter

Tags

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Parrot Droner

Parrot får design, kvalitet og innovation til at gå op i en højere enhed

Køb Parrot Droner Med Kamera Online På Tilbud

Med sit hovedsæde i Paris, Frankrig, har Parrot siden 1994 produceret højteknologiske produkter til private og til det private erhvervsliv. Parrot står for kvalitet og er blandt de innovative markedsspillere på drone markedet. Med en Parrot drone med kamera, er du altid si...

Parrot får design, kvalitet og innovation til at gå op i en højere enhed

Køb Parrot Droner Med Kamera Online På Tilbud

Med sit hovedsæde i Paris, Frankrig, har Parrot siden 1994 produceret højteknologiske produkter til private og til det private erhvervsliv. Parrot står for kvalitet og er blandt de innovative markedsspillere på drone markedet. Med en Parrot drone med kamera, er du altid sikret en stabil drone i høj kvalitet og til overkommelige priser.

Se eksempelvis Parrot Disco FPV i aktion ved at klikke på videoen nedenfor:

Vi tilbyder hurtig levering indenfor 1-2 dage samt sikker krypteret online betaling med alle de kendte betalingskort så som ViaBill, Visa Dankort, MasterCard, Paypal og mange flere.

Drone Guides:

Droneguide til begyndere - sådan flyver du med drone

Er du nybegynder indenfor droneflyvning, har vi udarbejdet denne guide og vejledning samt tips og tricks til droneflyvning. Læs droneguiden til begyndere ved at klikke på billedet nedenfor:

Drone guide til drone flyvning om vinteren

Vi modtager ofte spørgsmålet om man kan flyve med droner med kamera i Danmark i de kolde vintre. Det korte svar er ja, men der nogle forholdsregler vi anbefaler man foretager sig for bedst at bevare dronen og udstyret. Læs hele vores drone guide til flyvning om vinteren med droner med kamera ved at klikke på billedet nedenfor.

Drone guide til drone flyvning om vinteren

Mere

Parrot Droner  Der er 20 varer.

Varer pr. side
Viser 1 - 12 of 20 varer
Viser 1 - 12 of 20 varer