DJI Phantom 4

Aktive filtre

Viser 1-1 af 1 element(er)

DJI Phantom 4 - Kvalitet og design der går op i en højere enhed

DJI Phantom 4, kommer blandt andet kommer med 4K HD kamera, sense and avoid system og en rækkevidde på helt op til 3,5 kilometer. Sense and avoid systemet får dronen til at undgå forhindringer. Derudover har DJI Phantom 4 en sportsmode som giver dronen en flyvehastighed helt op til 72 km/timen.

Phantom 4 fra DJI kommer også i et flot og stilrent design og det er virkelig lykkedes at få kvalitet, den nyeste drone teknologi og stilrent design til at gå op i en højere enhed med Phantom 4 kamera dronen fra DJI.

Levering & betaling

Vi tilbyder hurtig levering indenfor 1-2 hverdage. Vi tilbyder sikker og nem betaling med alle de kendte betalingskort så som Visa Dankort, Visa, MasterCard eller PayPal.

Drone Guides:

Droneguide til begyndere - sådan flyver du med drone

Er du nybegynder indenfor droneflyvning, har vi udarbejdet denne guide og vejledning samt tips og tricks til droneflyvning. Læs droneguiden til begyndere ved at klikke på billedet nedenfor:

Drone guide til drone flyvning om vinteren

Vi modtager ofte spørgsmålet om man kan flyve med droner med kamera i Danmark i de kolde vintre. Det korte svar er ja, men der nogle forholdsregler vi anbefaler man foretager sig for bedst at bevare dronen og udstyret. Læs hele vores drone guide til flyvning om vinteren med droner med kamera ved at klikke på billedet nedenfor.

Drone guide til drone flyvning om vinteren

Product added to wishlist
Product added to compare.