Rengøringsrobotter

Mest solgte

Information

Producenter

Nyheder

Tilbud

Tags

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Rengøringsrobotter

Robotteknologien er i rivende udvikling og allerede nu kan du automatisere dele af de mindre spændende opgaver så som rengøringsopgaverne i hjemmet. I denne sektion finder du blandt andet et bredt udvalg af rengørings robotter indenfor støvsugning og vinduespudsning. Automatiser rengøringen i hjemmet og koncentrer dig om eksempelvis mere kvali...

Robotteknologien er i rivende udvikling og allerede nu kan du automatisere dele af de mindre spændende opgaver så som rengøringsopgaverne i hjemmet. I denne sektion finder du blandt andet et bredt udvalg af rengørings robotter indenfor støvsugning og vinduespudsning. Automatiser rengøringen i hjemmet og koncentrer dig om eksempelvis mere kvalitetstid med venner og familie.

Mere

Rengøringsrobotter  Der er 15 varer.

Underkategorier

  • Robotstøvsugere

    I denne sektion finder du et bredt udvalg af markedets mest populære robotstøvsugere, bla. fra robotproducenten iRobot. Overlad trygt støvsugningen til en af vores robotstøvsugere og brug tiden på ting der virkelig betyder noget for dig så som sammen med familie og venner eller dyrk dine fritidsinteresser.  Sæt blot robotstøvsugeren i gang og lad den navigere rundt i boligen og gøre alt det hårde arbejde for dig. Via avancerede indbyggede sensorer undgår eksempelvis Roomba robotterne forhindringer og sørger for at støvsuge snavs og støv i din bolig.

  • Robot Vinduespudser

    Robotteknologien udvikler sig hastigt og er med til at gøre vores travle dagligdag nemmere og mere gnidningsfri. Nye robot produkter kommer hele tiden frem og i denne sektion finder du robotter som kan automatisere mindre interessante og tidskrævende opgaver så som vinduespudsning. Se vores revolutionerende robot vinduespudser ved navn Rumbot Window der sætter vinduespudsningen på autopilot, så du kan fokusere på at bruge din tid på de ting der betyder noget for dig så som venner og familie.

  • Robot Gulvvaskere

    Robotteknologien udvikler sig hastigt og er med til at gøre vores travle dagligdag nemmere og mere gnidningsfri. Nye robot produkter kommer hele tiden frem og i denne sektion finder du robotter som kan automatisere mindre interessante og tidskrævende opgaver så som gulvvaskningen i hjemmet. Se vores revolutionerende robot gulvvaskere fra bl.a. Doombot, der sætter gulvvaskningen på autopilot, så du kan fokusere på at bruge din tid på de ting der betyder noget for dig så som venner og familie. Sæt blot robot gulvvaskeren i gang og lad den navigere rundt i boligen og gøre alt det hårde arbejde for dig. Via avancerede indbyggede sensorer undgår robot gulvvaskeren eksempelvis forhindringer og sørger for at vaske snavs fra gulvene i din bolig.

Varer pr. side
Viser 1 - 12 of 15 varer
Viser 1 - 12 of 15 varer