Autel Robotics

Aktive filtre

Viser 1-13 af 13 element(er)

Autel revolutionerer drone industrien med EVO drone-serien

Autel sætter helt nye standarder for drone industrien med deres Autel EVO drone-serie. Autel er af drone-kendere kendt som at være blandt de bedste droner på markedet. Autel revolutionerede markedet i 2020 med deres EVO 2 Pro drone og med deres nyeste EVO Nano+ Plus mini drone og mellem-drone EVO Lite+ lanceringer, viser droneproducenten endnu engang vejen for hvad er der muligt indenfor de bedste droner. EVO Lite+ og Nano+ har netop vundet den prestigefulde Red Dot pris for "Bedst af de bedste i 2022" og Autel er velkendt af kendere som de bedste droner på markedet lige nu.

På erhversmarkedet og til offentlige institutioner tilbyder Autel en række kvalitetsdroner så som eksempelvis EVO 2 Dual som deres enterprise løsning. som bl.a. kommer med kombineret 8K og termisk kamera (640x512 30Hz).

Droneland.dk var den første autoriserede forhandler af Autel droner i Danmark og blandt de første i hele Europa med direkte import.

Testflyvning og vejledning til at komme godt i luften med Autel EVO 2 Pro på dansk

Fotograf og YouTuber Kenneth Rasmussen, gennemgår i denne testvideo herunder, Autel EVO 2 Pros flyveegenskaber og funktioner. Se testen og vejledningen til at komme godt i luften med dronen ved at klikke på videoen nedenfor:

Smart kameramodul - Udskift dit kamera og omdan din EVO 2 til en EVO 2 Pro eller Dual

Udover at sætte helt nye standarder for drone industrien, er der en ekstra smart ting ved EVO 2 drone-serien. Kroppen og platformen på dronerne er identiske og modulopbygget så du kan udskifte kameraet med et af de andre tilgængelige versioner. Det betyder også at du nemt kan omdanne din drone om fra en EVO 2 Dual til en EVO 2 Pro og omvendt. På denne måde kan du altid nemt og på en prisvenlig måde opgradere eller justere efter dine behov.

Om Autel Robotics

Autel Robotics USA styres dagligt fra sit hovedsæde i Bothell, Washington  i USA. Autel Robotics er ejet af moderselskabet Autel Intelligent Technology i Kina, som producerer diagnostificeringsværktøjer. Vi har lavet en sammenlignings guide mellem Autel EVO 2-serienDJI Mavic 2 Pro og DJI Phantom 4 Pro V.2.0.

SAMMENLIGN AUTEL EVO II-SERIEN MED DJI MAVIC 2 PRO & P4 PRO 

Product added to wishlist
Product added to compare.