Tilbehør

Tilbud

Nyheder

Mest solgte

Information

Producenter

Tags

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilbehør

Drone tilbehør & udstyr til alle vores kamera droner

I denne sektion finder du et stort udvalg af drone udstyr, reservedele og drone tilbehør så som DJI tilbehør, Parrot tilbehør, Walkera tilbehør og mange flere. Et ekstra batteri til din drone, forlænger eksempelvis din effektive flyvetid samt flyveoplevelse med din kamera drone. Ønsker du ekse...

Drone tilbehør & udstyr til alle vores kamera droner

I denne sektion finder du et stort udvalg af drone udstyr, reservedele og drone tilbehør så som DJI tilbehør, Parrot tilbehør, Walkera tilbehør og mange flere. Et ekstra batteri til din drone, forlænger eksempelvis din effektive flyvetid samt flyveoplevelse med din kamera drone. Ønsker du eksempelvis at få den ultimative flyveoplevelse, finder du også professionelle FPV briller fra Fat Shark, DJI og Walkera. Med et par FPV briller sætter du dig i "cockpittet" i dronen og følger dronens øje/kamera gennem FPV brillerne.

Bonuspoint

Droner med kamera til salg online

Som noget nyt, optjener du loyalitetspoint når du handler på Droneland.dk. Dine bonuspoint indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop. Pointene kan konverteres til rabatter som automatisk fratrækkes dit næste køb på Droneland.dk. Pointene og rabatterne gælder alle vores droner, drone udstyr, reservedele og drone tilbehør samt robotter. Det betyder at når du du skal bruge reservedele så som nye propeller eller ekstra batteri, får disse dele til en særlig lav medlemspris.

Vi tilbyder hurtig levering indenfor 1-2 arbejdsdage (mandag-fredag). Hvis du har spørgsmål til vores drone udstyr eller til vores droner, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@droneland.dk.

Mere

Tilbehør  Der er 197 varer.

Underkategorier

 • FPV Briller

  Oplev verden fra en helt ny vinkel med et par FPV- og video briller. Sæt dig ind i cockpittet på din drone via FPV brillerne og se hvad dronen ser direkte via dine FPV briller. I denne sektion finder du et bredt udvalg af FPV briller til din kamera og race drone. Tag skridtet videre med din drone flyvning og oplev dine optagelser fra en helt ny vinkel. Vores FPV briller kommer fra verdens førende producenter af FPV briller så som Fat Shark og Walkera.

  Vi tilbyder hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag).

 • DJI tilbehør

  I denne sektion finder forkskelligt udstyr til din DJI drone så som eksempelvis ekstra propeller eller propeller guards til beskyttelse af propellerne på din DJI Phantom drone. Vi tilbyder hurtig levering indenfor 1-2 arbejdsdage.

 • Walkera tilbehør

  I denne sektion finder du Walkera drone udstyr og tilbehør så som ekstra batteri og propeller og gimbles. Vi tilbyder hurtig levering på alt Walkera drone udstyr og tilbehør indenfor 1-2 arbejdsdage (mandag-fredag).

 • Parrot Tilbehør

  I denne sektion, finder du dronedele, drone tilbehør og drone udstyr til vores Parrot droner med kamera. Du kan eksempelvis købe ekstra propeller eller ekstra batteri til din Parrot drone. Et ekstra batteri, forlænger eksempelvis flyvetiden med din drone samt flyveoplevelsen som helhed.

  Vi leverer altid vores dronedele, tilbehør og drone udstyr indenfor 1-2 hverdage.

 • Hubsan Tilbehør

  I denne sektion finder tilbehør til vores Hubsan droner så som ekstra batterier og propeller som man som dronepilot ofte får brug for. Et ekstra batteri, forlænger din flyvetid med din Hubsan drone. Vi tilbyder hurtig levering på vores Hubsan drone tilbehør indenfor 1-2 hverdage.

 • Yuneec Tilbehør
 • Kameraer

  Stort udvalg af kvalitets kameraer, spejlreflekskameraer og action cams til salg online

  I denne sektion har vi samlet det bedste indenfor kamera, spejlreflekskameraer og action cams fra eksempelvis Insta360 som ses i ovenstående video. Vi tilbyder kameraer i alle prisklasser fra alle de kendte kamera producenter så som eksempelvis Canon.

  Bonuspoint Program - Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

  Klik på videoen nedenfor, for at lære mere om vores Bonuspoint Program:

  Når du handler på Droneland.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, eller anvende dem på ekstra tilbehør og ydstyr når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine drone køb. Dine bonuspoint indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og regisreret en kunde konto.

  Pointene og rabatterne, gælder alle vores droner med kamera, drone tilbehør, drone services og robotter. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, eller anvende dem på ekstra tilbehør og udstyr når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine drone køb.

  Drone Guides:

  Drone guide til køb af droner i foråret 2018

  Drone guide til køb af droner med kamera - Foråret 2018

  Køb af droner, kan til tider virke som en "jungle", specielt hvis man har begrænset viden eller erfaring med droner.

  Derfor har vi valgt, at spare vores kunder for alt forarbejdet og besværet, og har udarbejdet følgende drone guide til køb af drone til foråret 2018. Klik på billedet nedenfor, for at læse hele drone guiden.

  Droneguide til begyndere - sådan flyver du med drone

  Er du nybegynder indenfor droneflyvning, har vi udarbejdet denne guide og vejledning samt tips og tricks til droneflyvning. Læs droneguiden til begyndere ved at klikke på billedet nedenfor:

  Drone guide til drone flyvning om vinteren

  Vi modtager ofte spørgsmålet om man kan flyve med droner med kamera i Danmark i de kolde vintre. Det korte svar er ja, men der nogle forholdsregler vi anbefaler man foretager sig for bedst at bevare dronen og udstyret. Læs hele vores drone guide til flyvning om vinteren med droner med kamera ved at klikke på billedet nedenfor.

  Drone guide til drone flyvning om vinteren

  Leveringstid

  Levering-Banner.jpg

  Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle Ubtech robotter. Nogle robotstøvsugere kan have en leveringstid på 5-8 dage afhængig af varen. Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

  Fragtfirmaer

  Fragtfirmaer-postnord-gls-logo.jpg

  Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med Postnord eller GLS med omdeling.Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

  Sporingsnummer og track og trace

  Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

  Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores robotter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@robotteronline.dk eller på telefon: 71992471.

Varer pr. side
Viser 1 - 12 of 197 varer
Viser 1 - 12 of 197 varer