Hobby droner

I denne sektion finder du et bredt udvalg af hobby droner og begynder droner til den mindre øvede drone pilot. Dronerne er perfekte til dig som ønsker at komme i gang med drone flyvning på en billig og nem måde.

Hobby droner til luftfotografering og video

Leder du efter efter en drone med formålet at tage luftfotos og video til hobbybrug i høj ...

I denne sektion finder du et bredt udvalg af hobby droner og begynder droner til den mindre øvede drone pilot. Dronerne er perfekte til dig som ønsker at komme i gang med drone flyvning på en billig og nem måde.

Hobby droner til luftfotografering og video

Leder du efter efter en drone med formålet at tage luftfotos og video til hobbybrug i høj kvalitet, og til overkommelige priser, så kig nærmere på vores; DJI Mavic-serie, Parrot Anafi, Hubsan Zino, JJRC X11 Scouter eller Visuo Private Eyes. Spiller budgettet en mindre rolle, så får du de bedste droner i DJI Mavic-serien eller med Parrot Anafi.

Er du på jagt efter en mere prisvenlig løsning, hvor du stadig får høj kvalitet og stor værdi for pengene, er JJRC X11 Scouter nok den bedste begynder-og hobby drone på markedet pt. under 2.500 kr. JJRC X11 kommer bl.a. med 2K kamera, GPS, mekanisk gimbal og de nyttige funktioner Follow-Me og Waypoints. Se den i videoen nedenfor:

Vi tilbyder hurtig levering på alle hobby droner og begynder droner indenfor 1-2 hverdage.

Drone Guides:

Drone guide til køb af droner

Køb af droner, kan til tider virke som en "jungle", specielt hvis man har begrænset viden eller erfaring med droner.

Derfor har vi valgt, at spare vores kunder for alt forarbejdet og besværet, og har udarbejdet følgende drone guide til køb af drone i 2019. Klik på billedet nedenfor, for at læse hele drone guiden.

Drone guide til køb af droner med kamera - Foråret 2018

Droneguide til begyndere - sådan flyver du med drone

Er du nybegynder indenfor droneflyvning, har vi udarbejdet denne guide og vejledning samt tips og tricks til droneflyvning. Læs droneguiden til begyndere ved at klikke på billedet nedenfor:

Drone guide til begyndere

Drone guide til drone flyvning om vinteren

Vi modtager ofte spørgsmålet om man kan flyve med droner med kamera i Danmark i de kolde vintre. Det korte svar er ja, men der nogle forholdsregler vi anbefaler man foretager sig for bedst at bevare dronen og udstyret. Læs hele vores drone guide til flyvning om vinteren med droner med kamera ved at klikke på billedet nedenfor.

Drone guide til drone flyvning om vinteren

Drone guide til FPV drone race

Fremtidens sportsgren er drone race. I denne nye sportsgren racer man om kap med de hurtigste racer droner med kamera og iført FPV briller til at følge dronen og dens manøvrering i høj fart forbi forhindringer. Få tips og tricks til køb af racer droner samt en guide til at komme i gang med FPV flyvning med din racer drone. Klik på billedet nedenfor, og læs hele guiden.

Guide til FPV drone race

Guide til DJI Mavic 2 Pro og DJI Mavic 2 Zoom

Vi har udarbejdet denne drone guide til DJI Mavic 2 drone-serien, som består af DJI Mavic 2 Pro og DJI Mavic 2 Zoom. Vi gennemgår alle fællestræk, samt deres unikke egenskaber og vejleder dig i retningen af det rette valg for dig. Læs hele guiden, ved at klikke på billedet nedenfor.

Drone guide til DJI Mavic 2 Pro og DJI Mavic 2 Zoom droner

Mere
pr. side
Viser 1 - 12 af 70