Humanoid Robotter

Mest solgte

Information

Producenter

Nyheder

Tilbud

Tags

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Humanoid Robotter

Udvid familien med en nyt familiemedlem i form af vores nye sociale interaktive familie robotter Alpha 1S og storebroren Alpha 2. Alpha 2 er Alpha 1S's storebror og er markedets mest avancerede familierobot. Alpha 2 kombinerer den seneste teknologi med et væld af anvendelsesmuligheder så som eksempelvis i husholdningen som sekretær, til underhol...

Udvid familien med en nyt familiemedlem i form af vores nye sociale interaktive familie robotter Alpha 1S og storebroren Alpha 2. Alpha 2 er Alpha 1S's storebror og er markedets mest avancerede familierobot. Alpha 2 kombinerer den seneste teknologi med et væld af anvendelsesmuligheder så som eksempelvis i husholdningen som sekretær, til underholdning, som din personlige assistent, som underviser for dine børn eller som en hjemlig personlig sygeplejerske og vagtværn.

Se lillebror Alpha 1 Pro i aktion her:

Se Alpha 2 som er storebror til Alpha 1 Pro i aktion her:

Mere

Humanoid Robotter  Der er 3 varer.

Underkategorier

  • Alpha 1 Pro Robot

    Alpha 1 Pro er verdens første sociale, interaktive, programmérbare humanoid robot til private.

    Alpha 1 Pro/ S er interaktiv, programmerbar og kan eksempelvis anvendes til underholdning, uddannelse, i husholdningen og i forretningsøjemed.

    Se nedenstående video og se familierobotten Alpha 1 Pro/ S i aktion:

  • Alpha 2 Robot

    Alpha 2 er Alpha 1S's storebror og er markedets mest avancerede familierobot. Alpha 2 kombinerer den seneste teknologi med et væld af anvendelsesmuligheder så som eksempelvis i husholdningen som sekretær, til underholdning, som din personlige assistent, som underviser for dine børn eller som en hjemlig personlig sygeplejerske.

Viser 1 - 3 of 3 varer
Viser 1 - 3 of 3 varer