Droner med kamera

Aktive filtre

Viser 1-24 af 95 element(er)

Droner med kamera til hobby og erhverv

Danmarks største og ældste dronebutik

Vi tilbyder over +200 kvalitets droner med kamera og uden kamera, samt robotter online fra markedets bedste drone producenter så som DJI, Autel, Parrot, SwellPro, Hubsan og JJRC.

Droner kaldes også for "UAV" (Unmanned Aerial Vehicle) og de to ord anvendes synonymt i det følgende.

Se også vores vejledning "Bedst i test droner", inddelt efter budget og behov. Under "Drone Guides" kategorien finder du også sammenligningsguides over de bedste UAV'er indenfor hver prisklasse så du altid har det fulde forkromede overblik.

Vi har leveret droneløsninger siden 2014

Droneland.dk, var en af de første dronebutikker på det danske marked, og har leveret droner med kamera til Danmark og til udlandet, siden 2014. Vi tilbyder i dag mere end +200 kvalitets droner med kamera og robotter online. En af styrkerne, ved at have et stort udvalg, er at vi kan skræddersy den helt rigtige droneløsning ud fra dine specifikke behov, formål og ønsker. Derudover går vi meget op i altid at være objektive i vores rådgivning og vejledning omkring UAV valg, da vi tilbyder en bred pallette af drone typer og producenter til alle drone formål og behov.

Vi tilbyder et stort udvalg af droner til erhverv, private og det offentlige. Palletten af vores produktsortiment, dækker både store, mini- og undervands-droner - og så er vores kundeservice altid i topform.

Droner med kamera til hobby og erhverv

Søger du en drone til hobby eller erhverv, har vi den drone der passer lige til dine behov og ønsker, da vi kun håndplukker de bedste droner med kamera fra de bedste producenter. Vi screener konstant markedet, tester og håndplukker kun de bedste droner til det danske marked.

Se også vores drone tests her.

Nyhed: DJI Mini 4 Pro mini drone med 4K kamera

Verdens største droneproducent DJI, har lanceret den nye revolutionerende DJI Mini 4 Pro.

Dronen er C-mærket og vejer under 250 gram, hvilket bevirker at du ikke behøver dronecertifikat til dronen.

Med DJI Mini 4 Pro får man bl.a. 4K/100fps video, follow me/ active track, forhindringssensorer og lang rækkevidde og batterilevetid.

Spørgsmål og svar om droner

Hvilken drone er bedst i 2024 og hvilken skal jeg vælge?

Hos Droneland.dk, er vi af den overbevisning, at alle skal have råd og adgang til at købe en drone, og derfor har vi valgt at udbyde de bedste droner på markedet i hver deres respektive prisklasser.

Med over 100 droner i sortimentet, har vi valgt at gøre udvælgelsesprocessen nemmere og hurtigere for dig, ved at komme med vores anbefalinger, såfremt budget er en vigtig faktor i dit valg af drone. På drone markedet, følger pris og kamera kvalitet/funktionalitet mange gange med hinanden, og vores drone købsguide giver vi dig det fulde forkromede overblik efter budget og behov. 

Gå til:  "Guide til de bedste droner til prisen".

Hvad er reglerne for droner i 2024?
Hvad kræver det at flyve med droner?

Ved indgangen til 2024 kom der nye droneregler i EU og Danmark. Reglerne forenklede flere ting ved droneflyvning, heriblandt reglerne for erhvervelse af et dronecertifikat. Flyver du med drone, skal du have et drone certifikat som man erhverver på Droneregler.dk til et gebyr på 30 kr. for A1/A3 og 150 kr. for det store A2 certifikat.

Droner under 250 gram er kategoriseret som "mikro droner" og kræver ikke dronecertifikat. Derfor er mini og mikro droner det seneste år gået hen og blevet vores mest populære droner, da de nyeste mini drone lanceringer nu også stort set kan følge med de større mellem droner.

Hvordan flyver man med droner?

Alle går igennem forskellige kampe, når de flyver med droner og quadkoptere for første gang. Droneflyvning har generelt en meget stejl læringskurve, og man lærer noget nyt hver gang man er ude at flyve med drone.

Så hvis du har problemer med at flyve din drone, eller lige er gået i gang med droneflyvning, eller blot søger at finpudse dine færdigheder – så vil vores vejledning guide dig gnidningsfrit igennem hele flyveprocessen.

Gå til "Drone guide for begyndere - Sådan flyver du med drone".

Hvordan forhindrer man dronestyrt?

Ligegyldigt hvor erfaren en dronepilot du er, vil du på et eller andet tidspunkt opleve at du styrter med din drone. I vores drone guide til forhindring af dronestyrt, svarer vi på de hyppigste årsager til styrt og giver dig 10 tips og triks til at forhindre dronestyrt samt svar på hvad du skal gøre hvis uheldet er ude.

Gå til vores drone guide: "Sådan forhindrer du drone styrt – 10 tips til at forebygge styrt"

Hvad er leveringstiden?

Vi var blandt de første drone butikker i Danmark, og startede tilbage i 2014. Vi ved derfor af erfaring, at hurtig levering er blandt de faktorer som vores kunder vægter højest. Vi leverer fra dag til dag indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) med GLS og tracking nummer.

Er det sikkert at handle hos Droneland.dk?

Ja vi var blandt de første drone butikker i Danmark tilbage i 2014, og udover at yde en best-in-class kundeservice, vægter vi også sikkerheden højest. På Droneland.dk betaler man med betalingskort via markedets mest sikre og krypterede 3D Secure system. Når du køber varer på Droneland.dk, trækkes beløbet først for ordren, når varen afsendes.

Product added to wishlist
Product added to compare.