Gamer Droner

Tilbud

Nyheder

Mest solgte

Information

Producenter

Tags

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Gamer Droner

Vi er stolte af at præsentere AIBAO - verdens første gamer VR game drone. Med en gamer drone så som AIBAO, får du mixed VR som gør din oplevelse helt unik. Du kan endda vælge mellem forskellige fly modes så som race mode, som giver dig mulighed for at træne til drone race. AIBAO er produceret af Walkera, en af verdens førende producenter af bl....

Vi er stolte af at præsentere AIBAO - verdens første gamer VR game drone. Med en gamer drone så som AIBAO, får du mixed VR som gør din oplevelse helt unik. Du kan endda vælge mellem forskellige fly modes så som race mode, som giver dig mulighed for at træne til drone race. AIBAO er produceret af Walkera, en af verdens førende producenter af bl.a. FPV racer droner med kamera.

Vi tilbyder hurtig levering indenfor 1-2 hverdage.

Drone Guides:

Droneguide til begyndere - sådan flyver du med drone

Er du nybegynder indenfor droneflyvning, har vi udarbejdet denne guide og vejledning samt tips og tricks til droneflyvning. Læs droneguiden til begyndere ved at klikke på billedet nedenfor:

Drone guide til drone flyvning om vinteren

Vi modtager ofte spørgsmålet om man kan flyve med droner med kamera i Danmark i de kolde vintre. Det korte svar er ja, men der nogle forholdsregler vi anbefaler man foretager sig for bedst at bevare dronen og udstyret. Læs hele vores drone guide til flyvning om vinteren med droner med kamera ved at klikke på billedet nedenfor.

Drone guide til drone flyvning om vinteren

Mere

Gamer Droner  Der er 2 varer.

Viser 1 - 2 of 2 varer
Viser 1 - 2 of 2 varer