Droner

Vi tilbyder over +200 kvalitets droner med kamera og uden kamera, samt robotter online fra markedets bedste drone producenter så som AutelDJI, Parrot, YuneecSwellPro, Hubsan, PowerVision, Eachine, Walkera og mange flere.

Vi tilbyder alt indenfor droner med og uden kamera, samt drone tilbehør til private, erhverv og til offentlige institutioner.

Vi har leveret skræddersyede drone løsninger til alle formål siden 2014

Droneland.dk, var en af de første drone udbydere på det danske marked, og har leveret droner med kamera til Danmark og til udlandet, siden 2014. Vi tilbyder i dag mere end +200 kvalitets droner med kamera og robotter online. En af styrkerne, ved at have et stort udvalg, er at vi kan skræddersy den helt rigtige droneløsnining ud fra dine behov, formål og ønsker til dronen. Derudover går vi meget op i altid at være objektive i vores rådgivning og vejledning omkring drone valg, da vi tilbyder en bred pallette af drone typer og producenter til alle drone formål og behov.

Vi tilbyder et stort udvalg af professionelle droner med kamera, hobby droner med kamera, semi-professionelle droner, mikro dronerselfie droner og undervands-og fiskeridroner med kamera til markedets skarpeste priser og en hurtig og god kundeservice der altid er i topform.

Hobby droner og professionelle droner med kamera til luftfotografering-og video, FPV flyvning og undervandsvideoer

Søger du en hobby drone eller en professionel drone med kamera, har vi den drone der passer lige til dine behov og ønsker.

Droner får også flere og flere anvendelsesformål, her specielt også i erhvervslivet, hvor droner nu også anvendes til diverse inspektioner og 3D modelleringsopgaver. Vi tilbyder kvalitets droner, der dækker alle formål og ønsker til en drone løsning i høj kvalitet.

Droner til luftfotografering og video

Leder du efter efter en drone med formålet at tage luftfoto og video til hobbybrug i høj kvalitet, og til overkommelige priser, så kig nærmere på vores Autel EVO 2 drone-serie, DJI Mavic 2 drone-serieYuneec drone-serien eller Parrot Anafi.

Mikro droner og selfie droner med kamera til rejsen

Mikro droner og selfie droner med kamera, er blevet utroligt populære, da teknologien nu muliggør utroligt meget teknologi for pengene i kompakt og lille form. Den kompakte form muliggør at vi nu nemt og bekvemt kan medbringe dronen på ferien eller når man er på farten.

FPV Flyvning

Er du på udkig efter den ultimative FPV (First-Person-View) oplevelse, tilbyder vi en række FPV racing droner med kamera og FPV briller. Ved FPV flyvning forstås, at du som drone pilot, ser det dronen ser, via dronens kamera eller "øje", i realtid gennem FPV brillerne. Dette giver for mange drone entusiaster, en helt speciel og spændende oplevelse - og FPV flyvning er da også en disciplin, der bliver mere og mere populær.

FPV racing droner med kamera

FPV drone racing er en helt ny sportsdisciplin som er i hastig vækst. Vi har allieret os med markedets førende producenter af racer droner med kamera, heriblandt Walkera og tilbyder hele deres sortiment af racing droner med kamera.

Undervandsdroner med kamera

Som en af de første i Danmark, tilbyder vi nu også undervands-og fiskeridroner med kamera. Vi er autoriseret forhandler af markedets førende undervands-og fiskedroner fra bl.a. Chasing, Power Vision og Qysea.

Professionelle droner til cinematografi og inspektion

Professionelle luftbilleder og video

Vi tilbyder en række af markedets mest populære professionelle droner, indenfor en lang række anvendelsesområder. Er formålet cinematografi og luftfotos, tilbyder vi et stort udvalg af kvalitetsdroner fra blandt andet DJI, Autel, Parrot, YuneecSwellPro og mange flere.

Omkostningseffektive termiske-og 3D modellerings drone løsninger fra Parrot

Parrot og DJI revolutionerer med deres termiske droner Parrot Anafi Thermal og DJI Mavic 2 Enterprise Dual. Disse to termiske droneløsninger klarer begge opgaven for en brøkdel af traditionelle termiske drone løsninger. Sammenlign begge droner i vores "Guide til termiske droner under 25.000 kr.".

Dag til dag levering og sikker betaling online

Når du køber droner og drone udstyr online i vores drone butik, er du altid sikret hurtig levering indenfor en til to arbejdsdage (mandag-fredag). Du kan betale med alle de kendte betalingsmidler online i vores drone butik så som Visa, MasterCard, Paypal og mange flere. Har du spørgsmål til vores droner eller vores drone udstyr, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@droneland.dk eller på vores online chat support eller via telefon: 71992471.

Bonuspoint Program - Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Når du handler på Droneland.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, eller anvende dem på ekstra tilbehør og udstyr når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine drone køb. Dine bonuspoint indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og registreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores droner med kamera, drone tilbehør, drone services og robotter. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, eller anvende dem på ekstra tilbehør og udstyr når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine drone køb.

Aktive filtre

Viser 1-24 af 133 element(er)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Dette websted bruger cookies til at forbedre din oplevelse.