Droner

Vi tilbyder over +200 kvalitets droner med kamera og uden kamera, samt robotter online online, fra markedets bedste drone producenter så som DJI, Parrot, SwellPro, Hubsan, PowerVision, Eachine, Walkera og mange flere.

Vi tilbyder alt indenfor droner med og uden kamera, samt drone tilbehør til private, erhverv og til offentlige institutioner.

Vi...

Vi tilbyder over +200 kvalitets droner med kamera og uden kamera, samt robotter online online, fra markedets bedste drone producenter så som DJI, Parrot, SwellPro, Hubsan, PowerVision, Eachine, Walkera og mange flere.

Vi tilbyder alt indenfor droner med og uden kamera, samt drone tilbehør til private, erhverv og til offentlige institutioner.

Vi har leveret skræddersyede drone løsninger til alle formål siden 2014

Droneland.dk, var en af de første drone udbydere på det danske marked, og har leveret droner med kamera til Danmark og til udlandet, siden 2014. Vi tilbyder i dag mere end +200 kvalitets droner med kamera og robotter online. En af styrkerne, ved at have et stort udvalg, er at vi kan skræddersy den helt rigtige droneløsnining ud fra dine behov, formål og ønsker til dronen. Derudover går vi meget op i altid at være objektive i vores rådgivning og vejledning omkring drone valg, da vi tilbyder en bred pallette af drone typer og producenter til alle drone formål og behov.

Vi tilbyder et stort udvalg af professionelle droner med kamera, hobby droner med kamera, semi-professionelle droner, mikro dronerselfie droner og undervands-og fiskeridroner med kamera til markedets skarpeste priser og en hurtig og god kundeservice der altid er i topform.

Hobby droner og professionelle droner med kamera til luftfotografering-og video, FPV flyvning og undervandsvideoer

Søger du en hobby drone eller en professionel drone med kamera, har vi den drone der passer lige til dine behov og ønsker.

Leder du efter efter en drone med formålet at tage luftfoto og video til hobbybrug i høj kvalitet, og til overkommelige priser, så kig nærmere på vores DJI Mavic-serie, eller på minidronen DJI Spark.

Droner får også flere og flere anvendelsesformål, her specielt også i erhvervslivet, hvor droner nu også anvendes til diverse inspektioner og 3D modelleringsopgaver. Vi tilbyder kvalitets droner, der dækker alle formål og ønsker til en drone løsning i høj kvalitet.

Droner til luftfotografering og video

Leder du efter efter en drone med formålet at tage luftfoto og video til hobbybrug i høj kvalitet, og til overkommelige priser, så kig nærmere på vores DJI Mavic Air-serie, eller på Parrot Anafi.

Mikro droner og selfie droner med kamera til rejsen

Mikro droner og selfie droner med kamera, er blevet utroligt populære, da teknologien nu muliggør utroligt meget teknologi for pengene i kompakt og lille form. Den kompakte form muliggør at vi nu nemt og bekvemt kan medbringe dronen på ferien eller når man er på farten.

FPV Flyvning

Er du på udkig efter den ultimative FPV (First-Person-View) oplevelse, tilbyder vi en række FPV droner med kamera og FPV briller. Ved FPV flyvning forstås, at du som drone pilot, ser det dronen ser, via dronens kamera eller "øje", i realtid gennem FPV brillerne. Dette giver for mange drone entusiaster, en helt speciel og spændende oplevelse - og FPV flyvning er da også en disciplin, der bliver mere og mere populær.

FPV racing droner med kamera

FPV drone racing er en helt ny sportsdisciplin som er i hastig vækst. Vi har allieret os med markedets førende producenter af racer droner med kamera, heriblandt Walkera og tilbyder hele deres sortiment af racing droner med kamera.

Undervandsdroner med kamera

Som en af de første i Danmark, tilbyder vi nu også undervands-og fiskeridroner med kamera. Vi er autoriseret forhandler af markedets førende undervands-og fiskedroner fra PowerVision. Vi introducerer nu PowerVisions revolutionerende PowerRay undervandsdroner med 4K kamera; PowerRay Explorer, PowerRay Angler og PowerRay Wizard.

Professionelle droner til cinematografi og inspektion

Professionelle luftbilleder og video

Vi tilbyder en række af markedets mest populære professionelle droner, indenfor en lang række anvendelsesområder. Er formålet cinematografi og luftfotos, tilbyder vi et stort udvalg af kvalitetsdroner fra blandt andet DJI, Parrot, Walkera, Power Vision og mange flere.

Omkostningseffektive termiske-og 3D modellerings drone løsninger fra Parrot

Parrot revolutionerer med deres to nye termiske drone Parrot Anafi Thermal og Parrot Bebop-Pro 3D Modeling. Parrot Bebop-Pro Thermal, er en termisk droneløsning, som klarer opgaven for en brøkdel af traditionelle termiske drone løsninger. Med Parrot Bebop-Pro 3D Modeling, får eksempelvis bygherrer og arkitekter en omkostningseffektiv 3D modellerings drone løsning for en brøkdel af prisen på traditionelle, tilsvarende drone løsninger.

Effektivisér landbruget med en landbrugsdrone

Dronernes anvendelse i landbruget er nu ved rigtigt at slå igennem. De primære faktorer for at anvende droner i landbruget ved eksempelvis sprøjtning af pesticider, er den øgede effektvisering samt de medfølgende omkostningsbesparelser drone teknologien medfører. Fordele er oplagte ud fra et økonomisk og operationelt synspunkt.

Dag til dag levering og sikker betaling online

Når du køber droner og drone udstyr online i vores drone butik, er du altid sikret hurtig levering indenfor en til to arbejdsdage (mandag-fredag). Du kan betale med alle de kendte betalingsmidler online i vores drone butik så som Visa, MasterCard, Paypal og mange flere. Har du spørgsmål til vores droner eller vores drone udstyr, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@droneland.dk eller på vores online chat support eller via telefon: 71992471.

Bonuspoint Program - Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Klik på videoen nedenfor, for at lære mere om vores Bonuspoint Program:

Når du handler på Droneland.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, eller anvende dem på ekstra tilbehør og ydstyr når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine drone køb. Dine bonuspoint indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og regisreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores droner med kamera, drone tilbehør, drone services og robotter. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, eller anvende dem på ekstra tilbehør og udstyr når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine drone køb.

Drone Guides:

Guide til de bedste droner til prisen

På drone markedet, følger pris og kamera kvalitet/funktionalitet mange gange med hinanden, og vi kommer i følgende drone guide med vores anbefalinger til ethvert budget og enhver prisklasse.

Læs hele guiden, ved at klikke på billedet nedenfor:

Bedste droner til prisen - drone guide

Den komplette guide til køb af droner

Køb af droner, kan til tider virke som en "jungle", specielt hvis man har begrænset viden eller erfaring med droner.

Derfor har vi valgt, at spare vores kunder for alt forarbejdet og besværet, og har udarbejdet følgende drone guide til køb af drone i 2019. Klik på billedet nedenfor, for at læse hele drone guiden.

Drone guide til køb af droner med kamera - Foråret 2018

Droneguide til begyndere - sådan flyver du med drone

Er du nybegynder indenfor droneflyvning, har vi udarbejdet denne guide og vejledning samt tips og tricks til droneflyvning. Læs droneguiden til begyndere ved at klikke på billedet nedenfor:

Drone guide til begyndere

Drone guide til drone flyvning om vinteren

Vi modtager ofte spørgsmålet om man kan flyve med droner med kamera i Danmark i de kolde vintre. Det korte svar er ja, men der nogle forholdsregler vi anbefaler man foretager sig for bedst at bevare dronen og udstyret. Læs hele vores drone guide til flyvning om vinteren med droner med kamera ved at klikke på billedet nedenfor.

Drone guide til drone flyvning om vinteren

Drone guide til FPV drone race

Fremtidens sportsgren er drone race. I denne nye sportsgren racer man om kap med de hurtigste racer droner med kamera og iført FPV briller til at følge dronen og dens manøvrering i høj fart forbi forhindringer. Få tips og tricks til køb af racer droner samt en guide til at komme i gang med FPV flyvning med din racer drone. Klik på billedet nedenfor, og læs hele guiden.

Guide til FPV drone race

Guide til DJI Mavic 2 Pro og DJI Mavic 2 Zoom

Vi har udarbejdet denne drone guide til DJI Mavic 2 drone-serien, som består af DJI Mavic 2 Pro og DJI Mavic 2 Zoom. Vi gennemgår alle fællestræk, samt deres unikke egenskaber og vejleder dig i retningen af det rette valg for dig. Læs hele guiden, ved at klikke på billedet nedenfor.

Drone guide til DJI Mavic 2 Pro og DJI Mavic 2 Zoom droner

Mere
 • Populære droner

  Køb markedets bedste droner med kamera

  I denne sektion, finder du vores mest populære og bedste droner med kamera, fra anerkendte producenter så som DJI og Parrot.

  I 2018, introducerede DJI deres nye DJI Mavic drone-serie, som inkluderer DJI Mavic 2 ProDJI Mavic 2 Zoom og DJI Mavic Air. Derudover er DJI Spark og Elfie drone-serien gået hen og blevet blevet en af vores mest populære og bedste selfie-og rejse droner på markedet. Vi har samlet de bedste og mest populære kamera droner, til markedets bedste priser i denne sektion og tilbyder dag til dag levering med track og trace.

 • Drone typer

  Stort udvalg af alle drone typer

  Vi tilbyder mange forskellige drone typer og til mange forskellige formål lige fra luftfotografering og drone inspektioner til programmérbare droner til undervisning i skolerne. Vores mest populære drone typer, er vores hobby droner og professionelle droner til luftfografering og video. Derudover er vores såkaldte mini selfie droner med kamera, blevet rigtig populære at medbringe på rejsen og når man er på farten.

  FPV drone race er en at de nyeste anerkendte sportsgrene, og en sportsgren i kraftig vækst og popularitet. Vi tilbyder en bred vifte af FPV racing droner fra bl.a. Walkera.

 • Formål

  Vi tilbyder over +200 kvalitets droner med kamera til alle formål

  Vi tilbyder i dag over +200 forskellige kvalitets droner med kamera, og en af styrkerne, ved at have et stort udvalg, er at vi kan tilpasse den perfekte drone løsning ud fra dit specifikke formål og behov for dronen. Droner, er i dag blevet meget andet end blot hobbyfotos og video, og teknologien finder kontinuerligt nye anvendelsesområder.

  I denne sektion finder du alle vores droner, inddelt efter følgende formål du skal bruge dronen til:

  Bonuspoint Program - Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

  Klik på videoen nedenfor, for at lære mere om vores Bonuspoint Program:

  Når du handler på Droneland.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, eller anvende dem på ekstra tilbehør og ydstyr når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine drone køb. Dine bonuspoint indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og regisreret en kunde konto.

  Pointene og rabatterne, gælder alle vores droner med kamera, drone tilbehør, drone services og robotter. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, eller anvende dem på ekstra tilbehør og udstyr når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine drone køb.

  Leveringstid

  Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle Ubtech robotter. Nogle robotstøvsugere kan have en leveringstid på 5-8 dage afhængig af varen. Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

  Fragtfirmaer

  Fragtfirmaer-postnord-gls-logo.jpg

  Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med Postnord eller GLS med omdeling.Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

  Sporingsnummer og track og trace

  Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

  Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores robotter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@robotteronline.dk eller på telefon: 71992471.

  Drone Guides:

  Drone guide til køb af droner i 2018

  Køb af droner, kan til tider virke som en "jungle", specielt hvis man har begrænset viden eller erfaring med droner.

  Derfor har vi valgt, at spare vores kunder for alt forarbejdet og besværet, og har udarbejdet følgende drone guide til køb af drone i 2018. Klik på billedet nedenfor, for at læse hele drone guiden.

  Drone guide til køb af droner med kamera - Foråret 2018

  Droneguide til begyndere - sådan flyver du med drone

  Er du nybegynder indenfor droneflyvning, har vi udarbejdet denne guide og vejledning samt tips og tricks til droneflyvning. Læs droneguiden til begyndere ved at klikke på billedet nedenfor:

  Drone guide til drone flyvning om vinteren

  Vi modtager ofte spørgsmålet om man kan flyve med droner med kamera i Danmark i de kolde vintre. Det korte svar er ja, men der nogle forholdsregler vi anbefaler man foretager sig for bedst at bevare dronen og udstyret. Læs hele vores drone guide til flyvning om vinteren med droner med kamera ved at klikke på billedet nedenfor.

  Drone guide til drone flyvning om vinteren

  Drone guide til FPV drone race

  Fremtidens sportsgren er drone race. I denne nye sportsgren racer man om kap med de hurtigste racer droner med kamera og iført FPV briller til at følge dronen og dens manøvrering i høj fart forbi forhindringer. Få tips og tricks til køb af racer droner samt en guide til at komme i gang med FPV flyvning med din racer drone. Klik på billedet nedenfor, og læs hele guiden.

  Guide til FPV drone race

  Guide til DJI Mavic 2 Pro og DJI Mavic 2 Zoom

  Vi har udarbejdet denne drone guide til DJI Mavic 2 drone-serien, som består af DJI Mavic 2 Pro og DJI Mavic 2 Zoom. Vi gennemgår alle fællestræk, samt deres unikke egenskaber og vejleder dig i retningen af det rette valg for dig. Læs hele guiden, ved at klikke på billedet nedenfor.

  Drone guide til DJI Mavic 2 Pro og DJI Mavic 2 Zoom droner

 • Drone Producenter
 • Dronebevis kursus

  Dronebevis-kursus - bliv certificeret dronepilot

  Kom i gang med kommerciel droneflyvning med et godkendt dronebevis-kursus som bl.a. muliggør flyvning indenfor bymæssig bebyggelse

  Med dronernes hastigt stigende udbredelse samt de mange anvendelsesområder for droner, er en helt ny industri pludseligt dukket op, nemlig som certificeret drone pilot. Som drone pilot, vil du mange gange komme ud for at opgaven indebærer drone flyvning indenfor bymæssig bebyggelse, og det giver et dronebevis-kursus fra Droneland.dk nemlig adgang til. Ifølge drone lovgivningen, er det ikke tilladt at flyve indenfor bymæssig bebyggelse overhovedet som almindelig drone pilot.

  Dronebevis Til Droner Med Kamera - Drone Pilot

  Med et dronebevis-kursus bliver du rustet som dronepilot til at udføre erhvervsmæssige drone flyvninger indenfor bymæssig bebyggelse. Kurset er bygget op over to dages teori og én dags praktisk undervisning og flyvning. Det kræver kun praktisk undervisning såfremt du ønsker tilladelse til droneflyvning med større droner i vægtklassen 1,5-20 kg.

  Der findes to typer dronebevis-kurser

  Overordnet findes der to typer dronebevis-kurser som er tilpasset de tre overordnede vægtklasser indenfor droner.

  Dronebevis 1A

  • Vægtklasse: 0 - 1,5 kg

  • Varighed: 2 dage

  • Undervisning: teori

  • Pris: 3.399 DKK ekskl. moms.

  Dronebevis 1B

  • Vægtklasse: 1,5 - 7 kg

  • Varighed: 3 dage

  • Undervisning: teori og flyvning

  • Pris: 5.999 DKK ekskl. moms.

  Dronebevis 2

  • Vægtklasse: 7 - 25 kg

  • Varighed: 3 dage

  • Undervisning: teori og flyvning

  • Pris: 5.999 DKK ekskl. moms.

  Teoretisk undervisning

  Det teoretiske grundlag for undervisningen fokuserer på at den fremtidige dronepilot får et stort kendskab til drone-platformen. Dette ruster piloten med en masse redskaber til hvordan man eksempelvis bør agere i specifikke ulykkessituationer samt forebygge havarier.

  Dronepiloten vil desuden blive oplært i de planlægningsmæssige aspekter i relation til droneoperationer så som eksempelvis sikkerhed, luftfartslovgivning, meterologogi, kortlære, missionsplanlægning, risikoanalyse.

  Praktisk undervisning

  Som kort beskrevet skal dronepiloter der ønsker at flyve med større droner så som kategori 1B og kategori 2, også igennem den praktiske undervisning som er en ekstra dag udover de to dage med teoriundervisning.

  Her får man via casebaseret undervisning oparbejdet planlægningsmæssige værktøjer til at håndtere avancerede droneoperationer.

  På flyvedagen, vil der også blive opstillet realistiske scenarier hvor dronepiloten, bliver udsat for nogle af de udfordringer man i den virkelige verden kan komme ud for.

  Nogle af dagens emner er; missionsplanlægning, pre-flight check, tilladelser, nødprocedurer og naturligvis praktisk flyvning med dronen.

  Officiel eksamen og flyveprøve

  Uddannelsesinstitutionen er en godkendt institution og faciliterer eksamener efter den teoretiske og den praktiske del.

  I den teroretiske del uddannelsen afsluttes denne med en multiple choice eksamen hvor et minimum på 80% korrekte svar er påkrævet. Der er også mulighed for to re-eksamener, såfremt man ikke består i første omgang. Kurset har i øvrigt også beståelsesgaranti, hvilket betyder at alle kommer igennem og opnår at blive certificeret dronepilot.

  Det er en forudsætning, at man har deltaget fysisk til samtlige lektioner for at kunne gå til eksamen.

  Man afslutter den praktiske del ved en godkendt flyvetest samt test af pilotens evner indenfor missionsplanlægning og håndtering af dronen.

  På dette kursus får du:

  Et godkendt kursus

  Dette kursus er godkendt af Trafik-og Byggestyrelsen.

  Undervisning af førende eksperter

  Underviserne på kurset, arbejder professionelt med droner til dagligt og er selv certificeret af Trafik- og Byggestyrelsen.

  Redskaber til at udføre professionelle operationer  Lever op til Trafik- og Byggestyrelsens standarder

  Der er stort fokus på kontinuerligt at kvalitetssikre kurset så det altid lever op til Trafil- og Byggestyrelsens krav og standarder. Kurset giver merit som dokumenteret erfaring med droner, som giver adgang til certificering hos Trafik- og Byggestyrelsen.

  Oversigt over kursets varighed og detaljer

  Kurset varer op til tre dage med 15, som bl.a. består af 15 timers teoriundervisning på to dage. Har man valgt praktisk undervisning også til større droner, får man også en 3.dag med 7,5 timers praktisk flyvetræning.

  Dag 1 – Teori (7,5 time)

  • Dronekomponenter

  • Sikkerhedssystemer

  • Grundlæggende meteorologi

  • Grundlæggende kortlære

  • Grundlæggende luftfartøjslære

  • Love og regler

  • Luftmandskab og sikkerhed

  Dag 2 – Teori (7,5 time)

  • Kommunikation

  • Operations procedurer

  • Privatlivets fred

  • Human factors

  • Flyvesikkerhed

  • Gennemgang af udstyr

  • Forberedelse af flyvning

  • Procedurer efter operation

  Dag 3 – Flyvetræning (7,5 time)

  • Praktisk gennemførelse af operation

  • Flyveteknikker

  • Kamerateknikker

  • Simulering af operationer

  • Udførelse af Trafik- og Byggestyrelsens flyveprøve


  Få et dronebevis hos Droner.dk  Dette giver et dronebevis adgang til

  Med et dronebevis købt fra Droneland.dk, har du ret til at flyve med din drone efter mindre restriktive regler. Du skal selvfølgelig stadig overholder nogle strengere sikkerhedsmæssige procedurer.

  Disse er blandt de vigtigste:

  Flyve indenfor bymæssig bebyggelse

  Når du er certificeret dronepilot har du llov til at flyve tæt på- og over bymæssig bebyggelse, såfremt du de sikkerhedsmæssige procedurer, som sikrer at tredjemand eller ejendom ikke udsættes for fare eller gene.

  Flyv tættere på offentlig vej

  Med en certificering har du mulighed for at flytte tættere på større offentlige veje. Vi skal gære dig opmærksom på at selv med en dispensation, er det ikke tilladt at overflyve en større offentlig vej.

  Flyv tættere på offentlige lufthavne

  Såfremt du er certificeret drone pilot, begrænses minimumsafstanden til 2 km fra de normale 5 km. fra offentlige lufthavne med betingelsen, at dronen ikke overstiger 45 m på distancen fra 5 km til 2 km.

  Mulighed for at flyve tættere på ulykkessteder

  Der udstedes et dronebevis efter endt uddannelse

  Når du har afsluttet kurset, modtager du et dronebevis som giver mulighed for at bruge og flyve din drone i erhvervsrelaterede flyvninger heriblandt indenfor bymæssig bebyggelse.

  Vi anbefaler du har disse ting klar inden kursus start

  Skal du på et tre dages kursus som inkluderer den praktiske undervisning til større droner, anbefaler vi du at du møder op med følgende (dette er ikke nødvendigt såfremt du blot skal på vores 2 dages teoretiske kursus):

  En log over 15 vellykkede flyvninger på 3 timer samlet.

  Flyvningerne skal være med samme drone kategori du også ønsker at gå til flyveprøve i så som eks. Matrice 600.

  I relation til formkrav, er det muligt at sende et screenshot fra DJI GO-appen eller i Excell eller lignende.

  Den skal blot indeholde dronemodel, tid, sted (adresse eller GPS-koordinater) og akkumuleret flyvetid.


  Adresser på Sjælland

  Kurset varer fra klokken 10.00 - 17.00 på følgende adresser:

  Dag 1 – Teori

  Scandic Copenhagen
  Vester Søgade 6
  1601 København V

  Dag 2 – Teori

  Scandic Copenhagen
  Vester Søgade 6
  1601 København V

  Dag 3 – Flyvetræning

  Lerchenborg Gods
  Lerchenborg 3
  4400 Kalundborg

  Adresser i Jylland

  Kurset varer fra klokken 08.00 - 15.00 på følgende adresser:

  Dag 1 – Teori

  Marselis Hotel Aarhus
  Strandvejen 25
  8000 Århus C

  Dag 2 – Teori

  Marselis Hotel Aarhus
  Strandvejen 25
  8000 Århus C

  Dag 3 – Flyvetræning

  Vibe´s B&B
  Hæstvej 22
  8380 Trigepr. side
Viser 1 - 12 af 102