HevenDrones lancerer den første hydrogendrevne drone
   2023/02/16     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
HevenDrones lancerer den første hydrogendrevne drone

HevenDrones lancerer nu deres nye H2D55 drone, som er virksomhedens første brintdrevne/hydrogen drone til kommerciel brug.

Den lette H2D55 kan prale med 5 gange større energieffektivitet end en traditionel lithium batteridrevet drone, og dronen kan flyve i hele 100 minutter med en nyttelastkapacitet på 7 kg. H2D55 vil blive afsløret på IDEX senere på måneden.

H2D55 er den første drone i en planlagt række af 3 hydrogendrevne droner, der er lavet til at imødegå lithium-batteridrevne droners flyveudholdenhed og nyttelastkapacitetsbegrænsninger, ud over den langsigtede miljøpåvirkning af lithiumminedrift. Uden at skulle udskifte batterier regelmæssigt, vil brintbrændselsceller også sænke de langsigtede ejeromkostninger. De kommende modeller i produktlinjen vil blive frigivet i løbet af de næste 9 måneder og vil forbedre H2D55's nyttelastkapacitet, samtidig med at dens flyveudholdenhed bevares.

Den kulstofneutrale H2D-produktlinje er designet til at kunne tilpasses fuldt ud, så den passer til brugerens behov. Potentielle kommercielle applikationer spænder fra last-mile og just-in-time (JIT) levering, måling af næringsstofniveauer af jord og præcisionssprøjtning af afgrøder til indsamling af risikovurderingsdata for byggefirmaer, opmåling af fast ejendom til genplantningsprojekter og hjælp til beredskabspersonale i risikovurdering og levering af livredningsudstyr. I mellemtiden omfatter forsvarsansøgninger intensive overvågningsmissioner og levering af større mængder medicinsk hjælp, mad og ammunition til soldater.

H2D55 har et kontrolsystem bestående af flere gyroskoper og understøttende algoritmer, hvilket betydeligt udvider driftsgrænserne for stabil flyvning.

"Vi er glade for at bringe brintdrevne droner til det globale marked, og vi er glade for at se det voksende udvalg af brugereksempler på tværs af adskillige industrier," siger HevenDrones grundlægger og administrerende direktør Bentzion Levinson. "Ikke kun tilfører handlingsvenlige droner enorm værdi til nøgleområder i vores økonomi og samfund, men vi arbejder på at sikre, at denne værdi forstærkes af reducerede kulstofemissioner og generel energieffektivitet ved at bruge brint. H2D55 er vores første skridt mod at nå denne vision."

Kilde: HevenDrones pressemeddelelse

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Recent Articles

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text