Airspeeders personlige racing droner er klar til race!
   2022/08/22     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Airspeeders personlige racing droner er klar til race!

Alauda gennemfører 250. testflyvning, med sin Airpeeder Flying Car Racing-serie

Alauda Aeronautics, skaberen af ​​verdens førende flyvende personlige racing drone-serie Airspeeder, har gennemført sin 250. testflyvning, hvilket bringer virksomheden tættere på sit mål, om at udvikle eVTOL (elektrisk vertikal start og landing) industrien.

Alauda vil næste gang bringe Airspeeder til et globalt publikum via sin indledende Grand Prix-serie, med begivenheder, der skal afholdes på alle kontinenter. Virksomheden arbejder også hen imod udviklingen af ​​den første eVTOL-drone til private nogensinde. Dermed følger Alauda direkte i fodsporene på virksomheder så som Ferrari i deres overgang fra racer- til private køretøjer.

Airspeeder og Alauda Aeronautics blev begge skabt i 2019 af Matt Pearson, med det mål at fremme mobilitetsindustrien for elektriske flyvende biler og droner gennem racerløb. Racerløbene tilbyder en sport, der også samtidig fungerer som et testmiljø for dronerne. Denne mission er allerede blevet mødt med betydelige fremskridt, hvor virksomheden i 2020 annoncerede afslutningen af ​​en frugtbar seed-runde, der indbragte betydelige midler fra ventureselskaber så som Jelix Ventures og Saltwater Capital. Virksomheden har også trukket en række sponsorer og tekniske partnere, herunder Acronis og deres leveringspartner Teknov8, DHL og Telstra i samarbejde med Amazon Web Services.

Alauda er allerede i færd med at udvikle teknologien til sin racerserie, som også vil blive anvendt i flyvende biler fremover. For eksempel arbejder virksomhedens ingeniørteam sammen med Telstra i partnerskab med Amazon Web Services på fjernforbindelsesløsninger, der anvender 5G-teknologi til at sikre sikkerheden ved dets racerbegivenheder, og muligheden for udsende og streame verden over i realtid. Et "virtuelt kraftfelt", der gør brug af LiDAR- og RADAR-teknologier, giver Speeders mulighed for at konkurrere vinge-til-vinge uden at komme i kontakt med hinanden. Denne teknologi, vil også samtidig danne grundlaget for de digitale løsninger, der vil muliggøre sikker autonom eVTOL passagerflyvning i bymiljøer.

Alauda har rekrutteret senioringeniører fra Airbus, Boeing, Ferrari, Rolls-Royce, Mclaren og Jaguar Land Rover for at realisere projektet.

I juni 2021 fremviste Alauda optagelser af den første fuldskala elektriske flyvende racing droneflyvning nogensinde, og er blevet pioner for en række andre af verdens første racerflyvninger. Som førende inden for det flyvende personlige racing droner, har virksomheden samarbejdet med globale regulatorer for at etablere certificering og regulering.

Læs mere om Airspeeder her

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Recent Articles

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text