Airspeeders personlige racerdrone er parat til at indlede kapløbet!

Alauda Aeronautics, skaberen af den førende Airspeeder-serie med personlige racerdrone, har netop gennemført sin 250. testflyvning, hvilket markerer et vigtigt skridt i retning af at udvikle eVTOL (elektrisk vertikal start og landing) industrien.

Med denne milepæl bringer Alauda sig nærmere sit mål om at revolutionere luftfarten med Airspeeder. Virksomheden er nu klar til at introducere Airspeeder til en global skare gennem sin kommende Grand Prix-serie, der vil omfatte begivenheder på tværs af kontinenter. Alauda arbejder desuden målrettet på at udvikle den første eVTOL-drone til privat brug. Dette træk minder om, hvordan virksomheder som Ferrari tidligere har udviklet racerbiler og senere overgangen til private køretøjer.

Både Airspeeder og Alauda Aeronautics blev grundlagt i 2019 af Matt Pearson med det fælles mål at fremme mobilitetsindustrien for elektriske flyvende biler og droner gennem racerløb. Disse racerløb fungerer som en både sportslig aktivitet og et testmiljø for udviklingen af dronerne. Virksomhedens mission har allerede ført til bemærkelsesværdige resultater, hvor Alauda i 2020 meddelte afslutningen af en vellykket seed-finansieringsrunde, der tiltrak betydelige investeringer fra ventureselskaber som Jelix Ventures og Saltwater Capital. Derudover har virksomheden også tiltrukket flere sponsorer og tekniske partnere, inklusive Acronis og deres leverandørpartner Teknov8, samt DHL og Telstra i samarbejde med Amazon Web Services.

Alauda er allerede i gang med at udvikle teknologien til deres racerløbsserie, som også vil have anvendelser inden for flyvende biler i fremtiden. Virksomhedens ingeniørteam samarbejder eksempelvis med Telstra og Amazon Web Services om fjernforbindelsesløsninger ved hjælp af 5G-teknologi for at sikre sikkerheden under deres racerarrangementer og muligheden for global realtidsudsendelse og -streaming. Ved at implementere et "virtuelt kraftfelt" baseret på LiDAR- og RADAR-teknologier kan Speeders konkurrere side om side uden fysisk kontakt. Denne teknologi danner også grundlaget for digitale løsninger, der muliggør sikker autonom eVTOL-passagerflyvning i byområder.

For at realisere dette projekt har Alauda tiltrukket erfarne senioringeniører fra førende virksomheder som Airbus, Boeing, Ferrari, Rolls-Royce, McLaren og Jaguar Land Rover.

I juni 2021 præsenterede Alauda optagelser af den første fuldskala elektriske flyvende racerdroneflyvning nogensinde og har dermed banet vejen for en række andre verdens første racerflyvninger. Som førende inden for flyvende personlige racerdrone har virksomheden arbejdet tæt sammen med globale myndigheder for at etablere certificering og regulering af deres teknologi.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen