DJI Matrice M30 samt Matrice M350 RTK har opnået certificeringer fra EU.

DJI, verdens førende producent af droner, har for nylig meddelt, at deres dronemodeller i Matrice M30- og Matrice M350 RTK-serierne nu officielt er blevet anerkendt med afgørende certificeringer fra Den Europæiske Union. Samtidig har DJI Mavic 3-modellen opretholdt sin tidligere certificering.

DJI Matrice M30 er en avanceret drone, der er skabt til professionelle formål. Den er udstyret med et kraftfuldt kamerasystem og en bred vifte af funktioner, der gør den velegnet til opgaver som inspektion, redningsaktioner og overvågning.

DJI Matrice M350 RTK er en mere kompakt drone, der er udstyret med et RTK-modul, der sikrer præcis positionsbestemmelse. Denne model er ideel til opgaver som landmåling og andre situationer, hvor præcision er afgørende.

Begge dronemodeller har nu modtaget certificering fra EU, hvilket giver mulighed for professionel brug i hele Europa.

DJI Matrice M30-serien har opnået klasse C2-certificering i overensstemmelse med Delegated Regulation 2019/945 EU. Dette gør det muligt for dronerne at operere i A2-underkategorien inden for den åbne kategori. A2-underkategorien dækker flyvninger i områder, hvor det ikke altid er muligt at opretholde en sikker afstand til personer, der ikke er involveret i flyvningen. For at flyve i denne underkategori kræves specifik træning i A2, samt brug af aktive geofencing-mekanismer, fjernidentifikation og funktioner til lavhastighedsflyvning.

På samme måde har Matrice M350 RTK opnået klasse C3-certificering, hvilket indikerer imponerende geofencing- og fjernidentifikationsfunktioner. Denne certificering gør det muligt for dronen at overholde strenge sikkerheds- og ydeevnestandarder. Klasse C3-droner kan operere i områder, hvor der ikke forventes at være personer uden for flyvningen, såsom landlige områder og kontrollerede industrielle miljøer.

DJI Mavic 3-dronen har tidligere opnået klasse C1-certificering, hvilket giver tilladelse til at flyve i A1-underkategorien inden for den åbne kategori. Inden for denne underkategori er det muligt at flyve i områder, hvor der kan være tilskuere til stede, selvom direkte flyvning over disse personer ikke er tilladt.

Med certificeringen af disse tre dronemodeller har DJI opnået fuld dækning af alle underkategorier inden for den åbne kategori. Dette giver operatører et bredt udvalg af sikre muligheder til forskellige kommercielle anvendelser.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen