DJI Mini 4 Pro mini drone er landet!

DJI er verdens største droneproducent, og dronegiganten har netop lanceret den nye mini drone, DJI Mini 4 Pro. Den nye mini drone er et sandt krafthus på kun 249 gram og bringer DJI tilbage i førerposition indenfor mini drone kategorien.

DJI Mini 4 Pro byder på flere opgraderinger sammenlignet med sin forgænger, DJI Mini 3 Pro. Disse opgraderinger inkluderer et forbedret kamera med mulighed for optagelse i enten 4K/100 fps eller 4K/60 fps med HDR, øget flyverækkevidde og omni-direktionelle forhindringssensorer. Dette betyder, at dronen nu er udstyret med sensorer, der dækker hele 360 graders omkreds omkring den, i modsætning til DJI Mini 3 Pro, der kun havde sensorer i tre retninger.  

Med DJI Mini 4 Pro får man bl.a.:

  • Mini drone på kun 249 gram
  • 4K/100 fps
  • 4K/60fps HDR True Vertical Shooting
  • Omni-direktionelle forhindringssensorer
  • Lang batterilevetid
  • 10KM FHD video transmission
  • Active track 360 grader

Præsentation af DJI Mini 4 Pro

Kompakt foldbar mini drone under 250 gram

DJI Mini 4 Pro vejer blot 249 gram, men på trods af sin lille størrelse har droneproducenten DJI formået at integrere imponerende kraft i dette kompakte kraftværk. Den minimale vægt på 249 gram placerer dronen lige under den afgørende grænse på 250 gram, hvilket klassificerer den som en "mikro-drone". I forhold til lovgivningen i Danmark og EU har dette den praktiske fordel, at dronen er underlagt mere lempelige regler. Konkret betyder det, at du har større frihed til at flyve på forskellige steder, og dronen kræver ikke et dronecertifikat eller ansvarsforsikring.

DJI Mini 4 Pro

Lang flyvetid

DJI Mini 4 Pro er udstyret med en imponerende batterilevetid, som kan strække sig op til 34 minutter pr. opladning, når de ideelle forhold er til stede.

4K/100 fps kamera

Indfang de finere detaljer uden besvær takket være Mini 4 Pro's kamera. Det er udstyret med en 1/1,3-tommer CMOS-sensor, der udnytter Dual Native ISO Fusion og imponerer med en f/1,7 blænde og 2,4 μm 4-i-1 pixels. Dette giver dig et bredt dynamisk område, der fanger flere nuancer i både højlys og skygger, hvilket resulterer i kompromisløs billedkvalitet i enhver optagelse.

Giv livlige scener den detaljering, de fortjener, med 4K/60fps HDR-optagelse og muligheden for at optage video i 4K/100fps. Samtidig hjælper 10-bit D-Log M og HLG med at indfange et imponerende farvespektrum og giver dig øget fleksibilitet ved redigering og deling.

Ofte er det de små detaljer, der gør den store forskel. Bevar hver eneste komplekse nuance med 48MP RAW-billeder og den avancerede SmartPhoto-teknologi i næste generation. Dette inkluderer HDR-billedbehandling, scene-genkendelse og meget mere, hvilket resulterer i billeder, der virkelig skiller sig ud.

360 grader forhindringssensorer

Omnidirektionel forhindringsregistrering gør Mini 4 Pro til et ekstremt sikkert valg. Med fire bredvinkelsensorer og to sensorer, der registrerer nedadgående forhindringer, kan dronen opfange forhindringer fra alle retninger.

Yderligere forstærker avancerede pilotassistance-systemer (APAS) sikkerheden ved at muliggøre automatisk bremsning og undvigelsesmanøvrer under flyvningen.

Glem alt om at bekymre dig over batteriets levetid og fokuser i stedet på din kreativitet, takket være Mini 4 Pro's intelligente batteri. DJI Mini 4 Pro's batteri giver op til 34 minutters flyvetid.

Mini 4 Pro er udstyret med DJI's O4 videooverførselssystem. Nyd en ultraresponsiv styring og jævn 1080p/60fps FHD livevideooverførsel på afstande op til 10 kilometer.

Cinematografiske egenskaber i mini format

DJI Mini 4 Pro giver dig adgang til tre lette metoder til at opnå de ønskede billeder: Spotlight, Point of Interest og den innovative nye ActiveTrack 360° med forbedrede sporingsmuligheder.

Du kan nemt definere en bane direkte på Trace Wheel-grænsefladen for at opnå problemfrie cinematografiske optagelser.

Takket være de omni-direktionelle forhindringssensorer er det utroligt enkelt at manøvrere uden om forhindringer og opnå en mere flydende og stabil sporing, hvilket sikrer professionelle resultater.

Anvendelsesmuligheder for DJI Mini 4 Pro

DJI Mini 4 Pro er udstyret med et C0-mærke fra starten, hvilket betyder, at du ikke nødvendigvis skal have et certifikat. Dog er det stadig vigtigt at overholde visse regler og retningslinjer, herunder:

  1. Omhyggeligt gennemlæs brugermanualen til dronen.

  2. Du må gerne flyve over områder uden personer, men det anbefales at undgå det.

  3. Undgå at flyve over menneskemængder, såsom ved koncerter.

  4. Sørg for, at din drone altid er inden for din synsvidde under flyvningen.

  5. Hold dig inden for den maksimale operationelle hastighed på 19 meter pr. sekund.

  6. Flyv ikke højere end 120 meter over terrænet.

  7. Hvis du flyver om natten, skal din drone udsende et grønt blinkende lys, der let kan ses fra jorden, for at tydeliggøre, at det er en drone og adskille den fra bemandede fly.

Der er også yderligere krav:

  • Hvis din drone er udstyret med en sensor som f.eks. et kamera, skal du registrere dig som droneoperatør. Hvis du driver en virksomhed, der anvender mikrodroner med sensorer, skal din virksomhed registreres på Virk. Selv som privatperson skal du registrere dig som droneoperatør, hvis din drone har en sensor.

Dette indeholder de forskellige pakkeløsninger:

DJI Mini 4 Pro Fly More Combo

(DJI RC 2)

DJI Mini 4 Pro

(DJI RC 2)

DJI Mini 4 Pro

(DJI RC-N2)

DJI Mini 4 Pro drone

1

1

1

DJI RC 2 smartcontroller

1

1

0

DJI RC-N2 standardcontroller

0

0

1

Batteri

3

1

1

Batteri ladehub

1

0

0

Skuldertaske

1

0

0

Ekstra propeller (sæt)

3

1

1

Type-C til Type-C PD kabel

1

1

1

Gimbal beskytter

1

1

1

Propeller holder

1

1

1

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen