HevenDrones præsenterer den første drone, der drives af brint

HevenDrones præsenterer nu deres nye H2D55-drone, som er virksomhedens første brintdrevne drone til kommerciel brug.

Den letvægts H2D55-drone praler af en energieffektivitet, der er 5 gange større end traditionelle droner med lithiumbatterier. Dronen kan flyve i op til 100 minutter med en nyttelastkapacitet på 7 kg. H2D55 vil blive officielt introduceret på IDEX-messen senere i denne måned.

H2D55 er den første drone i en serie på tre planlagte brintdrevne droner, der er designet til at imødegå begrænsninger i flyvetid og nyttelastkapacitet, som ofte ses ved lithiumbatteridrevne droner. Samtidig adresserer denne serie også de langsigtede miljøpåvirkninger af lithiumminedrift. Brintbrændselscellerne eliminerer behovet for hyppig batteriudskiftning og reducerer de langsigtede ejeromkostninger. De kommende modeller i denne produktlinje forventes at blive frigivet inden for de næste 9 måneder og vil forbedre nyttelastkapaciteten yderligere, samtidig med at flyvetiden opretholdes.

H2D-produktlinjen er kulstofneutral og er designet til fuldt ud at tilpasses brugernes behov. De potentielle kommercielle anvendelser spænder fra levering på kort afstand og "just-in-time" levering, måling af jordens næringsstofniveauer og præcisionssprøjtning af afgrøder til dataindsamling til risikovurdering for byggeprojekter, ejendomsopmåling, genplantningsprojekter og nødhjælp til beredskabspersonale.

Samtidig omfatter forsvarsapplikationer omfattende overvågningsmissioner samt levering af større mængder medicinsk udstyr, mad og ammunition til soldater.

H2D55 er udstyret med et kontrolsystem bestående af flere gyroskoper og understøttende algoritmer, der væsentligt udvider droneens flyvegrænser og sikrer stabil flyvning.

"HevenDrones er begejstret for at introducere brintdrevne droner på verdensmarkedet og glæder sig over de mange anvendelsesmuligheder på tværs af forskellige industrier," udtaler HevenDrones' grundlægger og administrerende direktør, Bentzion Levinson. "Disse handlingsdrevne droner tilføjer ikke kun stor værdi til nøgleområder i vores økonomi og samfund, men vi arbejder også på at sikre, at denne værdi understøttes af reduktion af kulstofemissioner og generel energieffektivitet ved brug af brint. H2D55 er vores første skridt mod at opfylde denne vision."

Kilde: HevenDrones' pressemeddelelse

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen