Skygauge introducerer en ny drone designet til ultralydsinspektioner.

Den canadiske virksomhed Skygauge Robotics har netop introduceret en ny drone, som er i stand til at udføre industrielle ultralydsinspektioner.

Skygauge Robotics, en førende ekspert inden for industriel vedligeholdelsesrobotik, har offentliggjort den fuldskalakommercielle lancering af deres Skygauge Inspection Drone. Denne specialbyggede drone er udviklet til at udføre praktisk arbejde. Den første anvendelse af dronen er inden for industrielle ultralydsinspektioner, som inspektører benytter til at evaluere strukturers sundhedstilstand. Brancher som energi, raffinering og skibsfart kræver regelmæssige ultralydsinspektioner for at forebygge fejl i deres vitale infrastruktur.

"Nikita Iliushkin, CCO hos Skygauge Robotics, udtalte, at med Skygauge kan organisationer opnå besparelser i millionklassen ved at fjerne behovet for kraner og stilladser under disse inspektioner. Inspektører kan udføre inspektionerne 10 gange hurtigere og reducere omkostningerne med 50-90 procent, samtidig med at de eliminerer risikoen for arbejdere ved at holde dem sikkert på jorden."

"Maksym Korol, CEO hos Skygauge Robotics, bemærkede, at industrielle ultralydsinspektioner kræver, at dronen har fysisk kontakt med infrastrukturen. Mens nutidige droner primært observerer gennem deres kameraer, har vi udviklet en drone, der aktivt interagerer med omgivelserne."

Skygauge Robotics har for nylig sikret en kontrakt til en værdi af 1 million dollars med Transport Canada og har implementeret deres droner i områder som Canada, USA, Europa, Mellemøsten og Asien. Virksomheden har samarbejdet med flere tidlige brugere for at forbedre systemets grundlæggende funktioner og forberede sig på en bred udrulning og masseproduktion.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen