• På tilbud!
  • -50%
  • Ny
Græsk for begyndere - Den ultimative...

Græsk for begyndere - Den ultimative guide til rejsende

På lager, downloades med det samme efter bestilling
74,00 kr.

Ingen bonuspoint for dette produkt.

148,00 kr.
-50%
Inkl. moms

  • Sikker betaling Sikker betaling
  • Hurtig levering Hurtig levering

Avanceret droneflyvning - Lær avancerede droneteknikker

I denne e-bog gennemgås bl.a.:

Introduktion til græsk sprog og kultur

Græsk er et af de ældste sprog i verden, der har en rig og fascinerende historie. Det er sprog for filosofi, videnskab, kunst og teater, og det har haft en betydelig indflydelse på sprog og kulturer over hele verden. Græsk er ikke kun et sprog, det er en nøgle til at forstå en kultur, der har formet den vestlige verden på mange måder.

Fordele ved at lære græsk for rejsende

At lære græsk kan give dig en dybere og mere meningsfuld oplevelse, når du besøger Grækenland. Du vil være i stand til at kommunikere med lokalbefolkningen, forstå deres kultur og udforske landet på en mere autentisk måde. Græsk er også et smukt sprog at lære, og det kan være en givende udfordring at mestre.

Målgruppe for bogen

Denne bog er skrevet til alle, der er interesserede i at lære græsk, uanset om de planlægger en rejse til Grækenland eller blot ønsker at udvide deres sproglige horisont. Bogen er velegnet til begyndere og øvede elever.

Oversigt over bogens struktur

Bogen er opdelt i 9 kapitler, der dækker alle de grundlæggende aspekter af græsk sprog og kultur. Hvert kapitel indeholder grammatik, ordforråd, dialoger, øvelser og kulturelle oplysninger. Bogen indeholder også et bilag med et græsk-dansk og dansk-græsk ordbog, en liste over græske verber og en kort over Grækenland.

I de følgende kapitler vil du lære:

  • Grundlæggende grammatik: Du vil lære de grundlæggende principper i græsk grammatik, så du kan konstruere enkle sætninger og forstå grundlæggende tekster.

  • Nødvendigt ordforråd: Du vil lære et omfattende ordforråd af almindelige ord og sætninger, der er nyttige i hverdagssituationer.

  • Praktiske dialoger: Du vil lære praktiske dialoger, der kan hjælpe dig med at kommunikere med lokalbefolkningen i forskellige situationer.

  • Græsk kultur: Du vil lære om græsk kultur, historie og traditioner, så du kan få en bedre forståelse af landet og dets folk.


Jeg håber, at denne bog vil inspirere dig til at lære græsk og give dig en uvurderlig oplevelse på din rejse til Grækenland!  

Dette får du bl.a:

  • Uendelige antal downloads
  • E-bogen opdateres løbende
  • Mulighed for uendelig downloads af seneste opdaterede version

Specifikationer

Format: Digital download efter køb i pdf format.

Antal sider: 34

Forfatter: Sizzino

Udgivelsesår: 2024

Sprog: Dansk

Sådan bestiller og læser du din digitale e-bog

1. Klik på "Min konto"

2. Klik på "Mine ordrer"

3. Klik på "Detaljer"

4. Klik på "Download"

5. E-bogen downloades/ hentes nu til din enhed i pdf format

E-bog-lær-græsk-for-begyndere
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.