Nearthlab’s AI drone: En ny æra af autonome drone-løsninger

Sydkoreas Nearthlab, en pioner inden for autonome drone-løsninger, har gjort sin debut på hardware-markedet med afsløringen af AIDrone på Consumer Electronics Show (CES) 2024. AIDrone, en kombination af kunstig intelligens og drone-teknologi, er designet til at assistere ved en bred vifte af opgaver på tværs af flere brancher, herunder inspektion af infrastruktur, vedvarende energi, forsvar og offentlig sikkerhed.

Startet i 2015 har Nearthlab fokuseret på løsninger, der prioriterer enkelhed og reducerer indlæringskurven for brugere: udvikling af tilpasningsdygtige, brugervenlige designs skræddersyet til de unikke behov i forskellige brancher. Deres indtræden i hardware-produktion afspejler deres erfaring inden for drone-økosystemet.

AIDrone: Nøglefunktioner

AIDrone er udstyret med flere bemærkelsesværdige funktioner:

Højtydende Nyttelast: AIDrone er udstyret med et 64MP EO/IR-kamera monteret på et dual-akse gimbal, der understøtter vertikal rotation på op til 200 grader. Dette gør det muligt for dronen at registrere millimeterstore revner og subtile temperaturændringer i udfordrende miljøer. Robust og Tilpasningsdygtig Ramme: I øjeblikket gennemgår AIDrone omfattende MIL-STD-81H-test, og den praler af en holdbar ramme, der sikrer modstandsdygtighed og tilpasningsevne mod forskellige miljøbetingelser.

Autonomi på Næste Niveau: Bygget på Nearthlabs banebrydende visionbaserede autonom flyveteknologi, som er blevet valideret af succesen med NearthWIND Pro og Mobile (der begge har modtaget de prestigefyldte 2022 CES Innovation Awards), kan AIDrone udføre opgaver autonomt selv i omgivelser uden lys og uden GPS, både indendørs og udendørs. Med en vægt på kun cirka 4 pund og en foldbar struktur er AIDrone en ultratilpasselig drone-løsning skræddersyet til efterretning, overvågning og rekognoscering (ISR), samt krisehåndtering, herunder respons på skovbrande og politiarbejde.

Et Nyt Kapitel for Nearthlab

"AIDrone er kulminationen af vores omfattende erfaring med at samarbejde med førende udstyrsproducenter og kunder om at udnytte droner til aktiverinspektioner," udtalte Jay Choi, medstifter og administrerende direktør for Nearthlab. "Vi er sikre på, at AIDrone vil åbne nye muligheder og drive droneindustrien fremad ved at imødekomme det længevarende behov for kvalitets-hardware, der kan følge med de hurtige fremskridt inden for software."

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen