Autel revolutionerer drone industroen med EVO II drone-serien

Årets CES messe har budt på en masse spændende nyheder indenfor drone branchen, men specielt den amerikanske drone producent Autel har præsenteret tre nye droner som kommer til at revolutionere drone industrien, både på privatmarkedet, såvel som på enterprise markedet.

EVO 2 drone

Autel lancerer i den kommende tid i alt tre nye droner:

  • EVO II

  • EVO II Pro

  • EVO II Dual

De to første modeller har nogle revolutionerende specifikationer man er nødt til at tage seriøst.

Alle tre droner har samme krop med forskellige kameraer som i øvrigt er udskiftelige såfremt man ønsker at opgradere. Lad os starte med EVO II.

EVO II

Autel EVO 2 Drone med 8K kamera

Dronen tager hele 48 megapixel-fotos og hævder at skyde 8K-video - hvilket ville gøre dronen ikke kun til den første drone med 8K, men også et af de første forbrugerklasse 8K-kameraer overhovedet.

Det 35 mm ækvivalente objektiv har også en særlig bred f / 1,8 fast blænde, som kan hjælpe med at optage om natten og i andre miljøer med svagt lys, selvom den lille 0,5-tommer sensor sandsynligvis tilføjer en god mængde støj.

Men det er ikke alt. 7.100 mAh batteriet giver dig anslået hele 40 minutters flyvetid (som minimum under perfekte forhold uden vind) sammenlignet med 31 minutter for DJI Mavic 2-modellen. Endelig siger virksomheden, at de 12 indbyggede forhindringssensorer, der forhindrer kollission, gør det lige så godt til at undvige hindringer som Skydio R1, en drone, der overraskede med sin fuldt autonome flyvning. (Der er dog en Skydio 2 drone ude nu.)

For at gøre tingene endnu bedre kan du også justere den virtuelle beskyttelsesboble omkring dronen, svarende til Autels forgænger, EVO 1, for teoretisk at skubbe den ind i mindre rum uden at slukke forhindringssensorerne helt. Vi har ikke detaljer om, hvor lille den boble kan være, eller om den vil begrænse din maksimale hastighed. Generelt citerer Autel lignende hastigheder som Mavic 2 Pro, inklusive den samme hastighed på 72 km / t / 72 km / t i Autels "Ludicrous Mode."EVO II Pro

EVO 2 Pro

Vi går nu videre til EVO II Pro. Denne version af EVO II er skræddersyet til piloter der ønsker at få de bedst mulige video optagelser. Denne drone kommer med en fuld 1-tommers Sony IMX383-sensor og justerbar blænde fra f / 2.8 op til f / 11, ligesom DJI's Phantom 4 Pro og Mavic 2 Pro. Det var en stor ting, da DJI tilføjede denne mulighed for at justere dybdeskarpheden, og nu har de fået yderligere konkurrence fra Autel. Desværre tager denne version ikke 48-megapixel stillbilleder; i stedet tager det 20MP-skud. Det er stadig masser af pixels, selv for større udskrifter.

EVO II Dual

EVO 2 drone


Til sidst er EVO II Dual dronen der nok mest henvender sig til enterprise markedet, da den kommer med et FLIR Boson termisk kamera ud over 8K-kameraet. Kameraerne er i stand til at optage samtidig, skønt tilsyneladende med en meget lav opløsning i termisk tilstand.

Alle tre droner har en rækkevidde på op til hele 9 kilometer, indbygget 8 GB intern lagerplads, og kommer med en fjernkontrol der har en indbygget skærm, ud over muligheden for at tilslutte din telefon. Der er også en større valgfri skærm, som du kan købe, men vi har ikke oplysninger om prisfastsættelsen for denne endnu.

På papiret ligner dette en af ​​de mest skarpe droner på markdet pt.

Dronerne er i øjeblikket i produktion, og virksomheden forventer, at EVO II vil starte forsendelse inden for få uger. Resten af ​​flåden skulle følge kort efter. Mens prisfastsættelsen endnu ikke er endelig, siger virksomheden, at vi kan forvente, at EVO II vil koste omkring $ 1.495 eller godt 10.100 kr., og EVO II Pro vil koste omkring $ 13.000 kr..

Apropos specs på papir, kan du finde de fulde spec ark for disse droner i vores galleri nedenfor.

Gå til droner

Leave a Reply

All fields are required

Blog Search

Recent Articles

Popular Articles

Latest Comments

Tags Post

Blog Archive