Über vil skabe personlige transport droner og drone leveringer af fødevarer
   2018/05/23     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Über vil skabe personlige transport droner og drone leveringer af fødevarer

Über vil skabe flyvende drone leveringer af burgere og personlige transport taxier

Über vil skabe drone taxier og flyvende burger leveringer

Med godkendelse af UAS-integrations-pilot programmet meddelte Über, ved Über Elevate Summit-konferencen, planer om at bruge droner til at levere mad i San Diego, Californien.

Prøveforsøgsmeddelelsen blev lavet af Übers administrerende direktør Dara Khosrowshahiat på en årlig konference i Los Angeles, kaldet Über Elevate Summit. Khosrowshahi forklarede, at deres Uber Eats online fødevareplatform vil kunne levere mad til kunders dørtrin via kurer eller drone indenfor 5 til 30 minutter. Her er en video, der viser Übers planer for droneassisterede fødevareleverancer:


"Det er min personlige overbevisning, at en nøgle til at løse mobilitetsproblemer i byerne er at flyve burgere i enhver by," sagde Khosrowshahi. "Vi har brug for flyvende burgere. Alle har brug for det, så vi arbejder på det. "

Uber Eats vil stadig bruge menneskelige chauffører eller kurerer til at levere mad inden for 30 minutter. Uber leverings droner har stadig flere test at gå igennem, men målet om levering af fødevarer via luften, forventes at tage omkring fem minutter.

"Vi er den største fødevareleverandørvirksomhed i verden nu, og det er en forretning, vi startede for to og et halvt år siden," sagde Khosrowshahi.

Über Eats vil levere burgere med droner indenfor 5-30 minutter

Når Uber Eats begynder at levere mad via droner, vil ventetiderne blive reduceret drastisk. Bekvemmeligheden ved at købe mad via en app og få det leveret til dør inden for få minutter vil omdefinere fastfoodindustrien dramatisk.

Über har også drone taxier!


Udover madleverancer med droner, diskuterede Uber planer for deres personlige transport drone-taxier.

Se også Übers koncept ved at klikke på videoen nendenfor:

Deres drone taxier vil først blive piloteret af en menneskelig pilot, da sikkerhed er en høj prioritet for Über. Til sidst vil Übers drone taxier være designet til at flyve helt autonomt Drone taxier blev faktisk afsløret af Über tilbage i november 2017, men landingssteder kaldet Skyports blev drøftet på konferencen. Disse koncept lanceringssteder blev beskrevet for at revolutionere transportområdet

Konferencen varede over to dage og afslørede Übers ambitiøse planer om at ændre måden vi tranporterer os på i vores dagligdag. Med drone leverings tests, som allerede er godkendt i San Diego, er Über nu et skridt tættere på at gøre deres koncepter til virkelighed.

Se alle vores droner her

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Recent Articles

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text