Tre positive måder droner hjælper verden på
   2018/04/22     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Tre positive måder droner hjælper verden på

Tre positive måder droner hjælper verden på

3 Måder droner hjælper verden på

Droner spiller en stadig vigtigere rolle i vores liv. Drone-teknologien, muliggør ting vi ikke var i stand til før så som at levere pakker teller optage fantastiske 4K -optagelser fra utrolige landskaber, skaber dronerne nye muligheder inden for alle områder.

Samfundet ser imidlertid ikke altid droner i et positivt lys. Mange mennesker forbinder droner med overvågning, brud på privatlivets fred eller som dræber-maskiner.

Hvad mange mennesker måske ikke ved, er at droner bliver brugt på unikke og ofte geniale måder til at skabe en positiv indvirkning på her på Jorden.

Nedenfor har vi fremhævet flere interessante eksempler.

Positive måder droner hjælper verden på


1. Plantning af træer


Dronernes hurtighed og præcision, gør dem til et godt redskab til plantning af træer. Selvom en bondemand, eller en person arbejder i et hektisk tempo og muligvis kan være i stand til at plante flere tusinde træer om dagen, kan en drone ti-doble antallet af såninger.

I områder, der er blevet skovlagt, bruger virksomhederne droner til at hjælpe med at bringe træerne tilbage. Først, vil en drone flyve ind over arealet og kortlægge topografien. En algoritme, bestemmer derefter de bedste steder at plante frø, såvel som at konkludere hvilen træsort der er mest hensigtsmæssig at plante på det pågældende sted.

Derefter flyver en tsværm af droner ud ved lav højde, og skyder næringsfyldte "frøbælg" i høj hastighed, og hurtig nok til at trænge frøene trænger helt ned i jorden. Selvom denne teknik ikke helt erstatter plantning af træer med manuel håndkraft vil droners hastighed og effektivitet i høj grad, hjælpe verden med at dyrke flere træer i områder, der har behov for yderligere skovvækst.

2. Katastrofe-og humanitær nødhjælp

Organisationen UNICEF, undersøger måder, hvorpå droner kan bruges aktivt i humanitært arbejde. Dronernes forholdsvis lave omkostninger, evne til at flyve højt og optage billeder i høj kvalitet, kan være meget yderst effektive i kaotiske situationer. De kan hjælpe myndighederne med at analysere skader efter naturkatastrofer og med at finde overlevende, ved hjælp af teknologier som termisk billeddannelse. I Afrika, har de været vant til at levere hjælpepakker og medicinske forsyninger til afsidesliggende områder med droner. Under dramatiske vejrforhold har droner været sat til at overvåge udviklingen af orkaner eller tyfoner, så myndighederne kan advare folk tidligere, end de ellers ville kunne.

3. Opsamling af hvalslim



Dette er en af de mere usædvanlige anvendelser af den hurtigt fremskridende drone-teknologi. Australske forskere fandt, at den lette manøvredygtighed og lave omkostninger ved droner, gjorde dem perfekte til at fange udåndinger og slim fra pukkelhvalens blæsehuller, når de kommer op til overfladen.

Tidligere traditionelle indsamlingsmetoder har inkluderet lange poler, som kunne sætte forskere og hvaler i fare. Droner kan gøres vandtætte og bruge flip-lågs beholdere, samt fange og gemme prøver af hvalens slim. Det giver forskere mulighed for at holde sig i en sikker afstand fra de gigantiske dyr, som vejer op til 80 tons. Samlingerne kan hjælpe forskere bedre med at overvåge hvalernes sundhed. De samme teknikker kan bruges på andre søfarende pattedyr som delfiner.

Ovenstående eksempler er blot et lille uddrag af de mange fantastiske formål, droner kan være med til at hjælpe os med i vores bestræbelser på at skabe en bedre verden fælles for os alle.

Se også vores store udvalg af droner med kamera og robotter

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Recent Articles

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text