Parrot afslører sin nye 4K kamera drone, der kan pege 90° grader lodret op i luften!
   2018/06/21     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Parrot afslører sin nye 4K kamera drone, der kan pege 90° grader lodret op i luften!

Parrot Anafi, revolutionerer med 90° tilt 4K kamera

Parrots nye ANAFI drone, er designet som ingen anden tilgængelig forbruger drone på markedet lige nu; dens 180 ° tilt gimbal giver 21 MP kameraet mulighed for at pege direkte op for unikke luftfotos, og dronen har tabløs digital zoom op til 2,8x i 1080p eller 1,4x i 4K. Kamera dronen, blev afsløret forleden, ved Parrot ANAFIs lanceringsbegivenhed i New York, og den vil være tilgængelig for at købe omkring midt Juli 2018 til mellem 6.000 og 7.000 kr.

Se også Parrot Anafi i aktion, ved at klikke på videoen nedenfor:

Parrot ANAFI specifikationer



Parrots seneste kamera drone er en 320 gram foldbar kamera drone, der er klassificeret til at flyve op til 25 minutter. ANAFI er en rejsevenlig drone, der kan udfoldes inden for tre sekunder, og den kan oplade via USB-C! Quadkopteren har en topphastighed på 53 km/timen i sport-mode, og den er blevet testet for at modstå vindhastigheder op til 49 km/timen. Et nyt transmissionssystem er blevet implementeret på ANAFI; hvert droneben har en 2,4 GHz og 5 GHz antenne til pålidelige, langdistanceflyvninger op til 4 kilometer væk.

Parrot Anafi drone med 4K kamera

Kamera & Gimbal


Kameraet er udstyret med en 1 / 2,4 "21 MP CMOS Sony sensor, og den er kompatibel med Adobe DNG / RAW. Linsen svarer til en 35mm f2.4, men Parrot udtalte, at brændvidden oversætter til 23-69mm for fotos og 26-78mm for videoer.


Parrot Anafi Drone Med 4K kamera

Fjernkontrol


Den nyligt udviklede FreeFlight 6-grænseflade, giver dronepiloter nem adgang til forskellige flyvetilstande, så som slow motion, hyperlapse, afsløre, følg mig og meget mere.

Parrot Anafi drone med 4K kamera

Dronen sælges som en færdigpakke, som inkluderer Parrot Skycontroller 3, taske, 16 GB Micro-SD-kort, USB-A til USB-C-kabel, otte ekstra propellerblade og et monteringsværktøj.

Parrot Anafi drone med 4K kamera

Parrot Anafi drone med 4K kamera

Se vores droner med kamera

Se vores Parrot droner med kamera

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Recent Articles

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text