EHang tilslutter sig internationalt projekt om udvikling af drone-ambulance
   2020/08/23     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
EHang tilslutter sig internationalt projekt om udvikling af drone-ambulance

Ehang ambulance drone

EHang - verdens førende autonome luftfartsselskab (“AAV”) og teknologiplatformsvirksomhed, har annonceret, at virksomheden er valgt til at tilslutte sig Ambular, et internationalt projekt, der bestræber sig på at udvikle en flyvende drone-ambulance til medicinske nødsituationer. Støttet af Den Internationale Civil Luftfartsorganisation ("ICAO"), forsøger projektet også at inspirere det globale luftfartssamfund til at frigøre potentialet i eVTOL (elektrisk lodret start og landings-fly).

Ambular-projektet var resultatet af ICAO's efterforskning af fremtiden for luftfart i slutningen af ​​2017. ICAO anerkendte den mulige anvendelse af AAV'er til ekstremt hurtig medicinsk transport.

Som det første firma i verden, der lancerer og kommercialiserer passagererklasse AAV'er og samtidig har opnået en ny milepæl i implementeringen og udbredelsen af ​​Urban Air Mobility (“UAM”), skal EHang bidrage med den nødvendige hardware (såsom rotorer og motorer) til Ambular-projektet, og dermed drive udviklingen af drone-ambulancens flyvekomponenter.

EHangs ekspertise og erfaring i at bruge AAV'er til beredskab forventes også at fremskynde udviklingen af ​​projektet markant. F.eks. Fungerede EHangs to-sædet AAV, passagerklasse AAV, EHang 216, i februar 2020, som en luftambulance til at transportere medicinske forsyninger og personale til et hospital under COVID-19-udbruddet i Kina, der i øjeblikket hovedsagelig er afhængig af ambulancer eller helikoptere (se også billedet nedenfor).

Ehang ambulance-drone

I tråd med selskabets fokus på samfundsansvar fortsætter EHang med at udforske brugen af ​​AAV'er til at løse udfordringer i beredskab, såsom oversvømmelsesredning, skovbrande og brandbekæmpelses-droner.

EHangs-grundlægger, formand og administrerende direktør, Huazhi Hu sagde: ”Vi er glade for at deltage i det ICAO-understøttede Ambular-projekt, hvor vi kan samarbejde med brancheledere om at udføre missionen om at spare kritiske minutter i nødsituationer”. Dette kan demonstrere UAM's store værdi for samfundet. Vi ser, at UAM har potentialet til at forbedre transporten væsentligt og har en positiv indflydelse på folks liv. Sikkerhed, smarte byer, klyngestyring og miljøvenlighed udgør de grundlæggende elementer for et moderne UAM-økosystem. Udviklingen af UAM-systemer vil skabe et levedygtigt alternativ til eksisterende jordtransport. ”

Kilde: EHang

Læs også vores artikel om EHangs brandbekæmpelses-drone her

Læs også vores artikel om EHangs passager-drone her

På Droneland.dk, tilbyder vi allerede forskellige drone typer så som professionelle kamera-droner, hobby droner, mini droner samt termiske droner og undervandsdroner til eks. inspektion.

Se vores droner her 

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Recent Articles

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text