Ehang 184 - Den personlige transport drone
   2017/03/17     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Ehang 184 - Den personlige transport drone

Ehang 184 - Den personlige transport drone

Ehang 184 er en ny banebrydende innovativ transport drone fra Ehang og fungerer som et selvflyvende transportmiddel.

Ehang, producenten af Ghost Drone har netop lanceret noget på CES, som kan få en masse folk begejstrede. Det er dybest set en bemandet version af en traditionel multicopter drone, kaldet EHang 184, der giver mulighed for personlig transport til en enkelt passager der ikke vejer mere end 100 kg.

The EHang 184 at CES. Photo Credit: AP Photo, John Locher

Andre forsøg på at skabe en bemandet version af "droner", er eksempelvis "hoverbiken", som koneceptmæssigt er mindst lige så cool men en smule svært at tage alvorligt, og ser ekstremt farligt ud. Ingen af disse konkurrende transportmidler til Ehang 184 har endnu formået at ramme markedet endnu. Ehang 184 derimod rammer allerede for første gang markedet for ubemandede flyvende transportmidler i Juli 2017, hvor transport dronen lanceres i Dubai.

Ehang 184 Rotorer og konfiguration

EHang 184 er meget lig en multicopter drone med en X8 konfiguration. Naturligvis kan en bemandet multicopter der ville have tillid til at bære en passager ikke være en quadrokopter fordi hvis kun én motor ville få en funktionsfejl, vil dronen falde til jorden som en mursten. Garanteret.

Forestil dig derimod to quadrokopter placeret oven på hinanden. X8 konfigurationen har 8 rotorer placeret på fire arme, så de kombinerer manøvredygtighed og smidighed fra en quadrokopter med redundans fra en octocopter.

EHang 184s flyvetid

Ehang 184 har en flyvetid på 23 minutter, som gør det muligt at anvende den som eksempelvis luftbåren taxi transport, som nu introduceres i juli 2017 i Duba. Opladningstiden på Ehang 184 er 2-4 timer.

Styring af Ehang 184

Nu er det her, det bliver lidt skræmmende. Rapporter fra Ehang standen på CES fortæller, at "piloten" eller passageren i cockpittet ikke vil have en chance for at flyve flyet eller overtage kontrollen fra det autonome system. Men vi må indrømme at et system svarende til waypoint flyvning med droner, der tager dig til et ønsket sted, ved blot et enkelt klik på Google Maps, lyder som en fantastisk ny mulighed for at gøre vores liv mere gnidningsfri i en allerede travl hverdag. Styring via appen gør rejsen hurtig og gnidningsfri og frigør mere kvalitetstid.

ehang 184 app

I tilfælde af nødsituationer, vil Ehang 184 transport dronen, blive overtaget og fløjet af personale siddende i kommandocentraler på landjorden, og sikre at man lander sikkert på "nærmest mulige placering".

Prisen på Ehang 184

Det forlyder at Ehang 184 transport dronen, vil koste mellem 200.000 $ - $ 300,000 eller mellem 1,4 - 2 millioner danske kroner.

Se vores store udvalg af droner her

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen