Robotter til hjemmet
   2018/09/28     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Robotter til hjemmet

Vi tilbyder robotter til hjemmet samt til underholdning, leg og læring

Udover at tilbyde et stort udvalg af droner med kamera, tilbyder vi også, et stort udvalg af robotter til hjemmet. Se vores store udvalg af Humanoid robotter, robotstøvsugere, robotter til undervisning og Jimu robotter fra Ubtech Robotics. Derudover, tilbyder vi en række smart home produkter til det smarte, intelligente hjem.

Humanoid robotter til hjemmet fra Ubtech

Udvid familien med en nyt familiemedlem i form af vores nye sociale interaktive familie robot Alpha 1 Pro eller vores nye Star Wars Stormtrooper robot. Alpha 1 Pro, kombinerer den seneste teknologi med et væld af anvendelsesmuligheder til hele familien.

Er du i eventuelt Star Wars fan, eller kender nogen, der er Star Wars fan, så har Ubtech og Disney i samarbejde udviklet den spritnye Star Wars Stormtrooper robot. Stormtrooper robotten integrerer den seneste robot teknokogi med ansigtsgenkendelse og augmented VR.

Se også Star Wars Stormtrooper i aktion, ved at klikke på videoen nedenfor:

Alpha 1 Pro er officiel robot sponsor for fodboldklubben Manchester City

Markedet og udviklingen af robotter og kunstig intelligens er i hastig udvikling og vores sociale interaktive familie robotter er blandt verdens førende robotter på privatmarkedet. Alpha 1 Pro er blandt andet også foldboldklubben Manchesyer City's officielle robotsponsor og Alpha 1 Pro anvendes da også til at varme fansene op på Etihad Stadium inden deres yndlingsklub går på banen. Se også Alpha 1 Pro varme fansene op, ved at klikke på videoen nedenfor:

Gå til humanoid robotter

Robotstøvsugere & rengøringsrobotter

Overlad trygt støvsugningen til en af vores robotstøvsugere og brug tiden på ting der virkelig betyder noget for dig så som sammen med familie og venner eller dyrk dine fritidsinteresser.  Sæt blot robotstøvsugeren i gang og lad den navigere rundt i boligen og gøre alt det hårde arbejde for dig. Via avancerede indbyggede sensorer undgår eksempelvis Cecoclean robotterne forhindringer og sørger for at støvsuge snavs og støv i din bolig.

Gå til rengøringsrobotter

Jimu legetøjs robotter til leg & læring

Jimu er en ny banebrydende læringsrobot til børn (+8 år) som lader barnet udfolde sin kreativitet, læringskurve og samarbejdsevner på allerhøjeste plan. Jimu legetøjsrobotten kombinerer byggeklodser og en robotteknologi i et og samme produkt. Med Jimu kan du programmere din helt egen robot og Jimu legetøjsrobotten giver dine yngste helt nye færdigheder og tankesæt indenfor robotter som forventes at blive et kæmpe vækstmarked de kommende år.

Gå til Jimu robotter

Smart Home / Det intelligente hjem

Vi introducerer nu Netatmos revolutionerende kamera med indbygget ansigstsgenkendelse. Netatmo Welcome er et smart kamera, som kommer med automatisk ansigtsgenkeldelse, og er perfekt til det smarte intelligente hjem. Netatmo, kommer i et flot og stilrent design, og passer ind i ethvert hjem. Netatmo Welcome kamera genkender automatisk ansigter og informerer dig gennem den medfølgende app. Netatmo Welcome kamera, informerer dig også om ukendte ansigter, og vil derfor notificere dig, når eventuelt ubudne gæster er inde i dit hjem, og du vil kunne reagere prompte ovenpå denne information.

Om Smart Home og det intelligente hjem

Produkter indenfor det der populært kaldes "Smart home" er i hastig vækst. Smart home er en betegnelse for det intelligente hjem. Smart home er ofte styret via internettet og en app, og i denne sektion finder du intelligente produkter til det moderne hjem der er med til at gøre hverdagen nemmere og mere gnidningsfri. Vi tilbyder blandt andet smart belysning med vores Aurora serie, som tilpasser sig vejret og som kan styres via stemmestyring.

One Smart Diet revolutionerer måden vi måler vores egen sundhed på

One Smart Diet er en ny lille, innovativ, bærbar og transportabel måleenhed, som bruges til måling af bl.a. BMI og kropsfedt gennem 4 kontaktelektroder med BIA (Bioelectrical Impedance Analysis),  som måler en række sundshedsfaktorer så som BMI og fedtprocent. One Smart Diet, kan anvendes til smart phones, der har Android OS 4.3 eller nyere styresystem.

Sikre dit hjem med vores intelligente smart låse til det intelligente "Smart Home"

Friday Lock smart lås, som er en ny revolutionerende smart lås også kaldt smart lock, som er designet af Bjarke Ingels. Friday Lock revolutionerer med at være en af markedets mindste og mest kompatible smart låse. Derudover er Friday Lock som en af de få smart låse også kontatibel med Apple Homekit.

Gå til smart home

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Recent Articles

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards

Product added to wishlist
Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text