DJI RoboMaster S1 robot

Aktive filtre


RoboMaster S1 er DJI's nyeste programmerbare kørende robot som kommer med et stort udvalg af automatiske funktioner, samt en kanon til at skyde med. S1's design er et slående eksempel på maskineffektivitet. Med kraftfulde konfigurationer giver S1 dig mulighed for at oprette, erobre og skubbe dine grænser så langt som du er klar til at gå.

Gratis BonusPlus+ fordelsprogram - Optjen rabatpoint og spar penge på dine køb

Når du handler på Droneland.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, eller anvende dem på ekstra tilbehør og udstyr når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine drone køb. Dine bonuspoint indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og registreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores droner med kamera, drone tilbehør, drone services og robotter. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, eller anvende dem på ekstra tilbehør og udstyr når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine drone køb.

Product added to wishlist
Product added to compare.