DJI Matrice

Tilbud

Nyheder

Mest solgte

Information

Producenter

Tags

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

DJI Matrice

DJI Matrice - Den profesionelle løsning til luftofoto, dataindsamling eller inspektion

DJI producerer en række professionelle droner i Matrice serien så som Matrice 600 og 200. DJI Matrice 600, er en professionel drone, primært beregnet til professionel luftfotorafering og cinematografi. Matrice 200 er en professionel drone til droneopgaver så s...

DJI Matrice - Den profesionelle løsning til luftofoto, dataindsamling eller inspektion

DJI producerer en række professionelle droner i Matrice serien så som Matrice 600 og 200. DJI Matrice 600, er en professionel drone, primært beregnet til professionel luftfotorafering og cinematografi. Matrice 200 er en professionel drone til droneopgaver så som inspektion eller dataindsamling. Designet er baseret på en DJI Inspire 2 drone, men Matrice 200 kommer i en mere robust udgave, som kan modstå hårde vindforhold.

Se også DJI Matrice 200 i aktion ved at klikke på videoen nedenfor:

Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

Drone Guides:

Droneguide til begyndere - sådan flyver du med drone

Er du nybegynder indenfor droneflyvning, har vi udarbejdet denne guide og vejledning samt tips og tricks til droneflyvning. Læs droneguiden til begyndere ved at klikke på billedet nedenfor:

Drone guide til drone flyvning om vinteren

Vi modtager ofte spørgsmålet om man kan flyve med droner med kamera i Danmark i de kolde vintre. Det korte svar er ja, men der nogle forholdsregler vi anbefaler man foretager sig for bedst at bevare dronen og udstyret. Læs hele vores drone guide til flyvning om vinteren med droner med kamera ved at klikke på billedet nedenfor.

Drone guide til drone flyvning om vinteren

Mere

DJI Matrice   Der er 8 varer.

Viser 1 - 8 of 8 varer
Viser 1 - 8 of 8 varer