DJI Mavic

Mest solgte

Information

Producenter

Nyheder

Tilbud

Tags

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

DJI Mavic

DJI Mavic-serien revolutionerer drone branchen

DJI-serien indeholder indtil videre den velkendte og populære DJI Mavic Pro drone og nu også den nye DJI Mavic Air drone med kamera.

DJI Mavic Air

Den nye DJI Mavic Air drone, er en form for krydsning mellem DJI Mavic Pro og DJI Spark mini dronen og kommer bl.a. med 4K kamera og 7 bevægelses sensor...

DJI Mavic-serien revolutionerer drone branchen

DJI-serien indeholder indtil videre den velkendte og populære DJI Mavic Pro drone og nu også den nye DJI Mavic Air drone med kamera.

DJI Mavic Air

Den nye DJI Mavic Air drone, er en form for krydsning mellem DJI Mavic Pro og DJI Spark mini dronen og kommer bl.a. med 4K kamera og 7 bevægelses sensorer der automatisk undgår forhindringer. Se også DJI Mavic Air i aktion ved at klikke på videoen nedenfor:

DJI Mavic Pro

Den længe ventede lille, foldbare kamera drone DJI Mavic Pro, kan nu bestilles direkte i vores webshop med 1-2 leveringsdage.

DJI Mavic Pro kommer bl.a. med:

4K kamera, ✔ Follow Me, Sense & Avoid System, 7 km. rækkevidde, 3-akset gimbal

Se DJI Mavic Pro i aktion ved at klikke på videoen nedenfor:

Dag til dag levering og sikker betaling online

Når du køber droner og drone udstyr online i vores drone butik, er du altid sikret hurtig levering indenfor en til to arbejdsdage (mandag-fredag). Du kan betale med alle de kendte betalingsmidler online i vores drone butik så som Visa, MasterCard, Paypal og mange flere. Har du spørgsmål til vores droner eller vores drone udstyr, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@droneland.dk eller på vores online chat support eller via telefon: 71992471.

Drone Guides:

Droneguide til begyndere - sådan flyver du med drone

Er du nybegynder indenfor droneflyvning, har vi udarbejdet denne guide og vejledning samt tips og tricks til droneflyvning. Læs droneguiden til begyndere ved at klikke på billedet nedenfor:

Drone guide til drone flyvning om vinteren

Vi modtager ofte spørgsmålet om man kan flyve med droner med kamera i Danmark i de kolde vintre. Det korte svar er ja, men der nogle forholdsregler vi anbefaler man foretager sig for bedst at bevare dronen og udstyret. Læs hele vores drone guide til flyvning om vinteren med droner med kamera ved at klikke på billedet nedenfor.

Drone guide til drone flyvning om vinteren

Optjen bonuspoint og spar penge på alle dine køb

Som noget nyt, optjener du bonuspoint når du handler på Droneland.dk. Dine bonuspoint indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop. Pointene kan konverteres til rabatter som automatisk fratrækkes dit næste køb på Droneland.dk. Pointene og rabatterne gælder alle vores droner, drone udstyr, reservedele og robotter Det betyder at når du du skal bruge reservedele så som nye propeller eller ekstra batteri, køber du altid disse dele til en særlig lav medlemspris.

Mere

DJI Mavic  Der er 3 varer.

Viser 1 - 3 of 3 varer
Viser 1 - 3 of 3 varer