Parrot Airborne Night Maclane

PF723104AA

Ny

Parrot Airborne Night er en af Parrots næste generation minidroner. Dronen er stærk og robust, og kan tilpasses det på ingen tid. En af de bedste funktioner er dronens to LED'er! Tænd forlygterne, sæt farten op til høj hastighed og flyv ind i mørke områder med lysene blæsende. Bliv spillets mest undvigende politidrone!

Flere detaljer

På lager, 1-2 leveringsdage

Ved at købe denne vare kan du samle op til 66 loyalitetspoint. Din kurv total 66 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 40 kr.


995 kr

-300 kr

1 295 kr

Add to wishlist

Mere info

Parrot Airborne Night MacClane minidrone er hurtig og sjov at flyve med i mørket

Se Parrot Airborne Night MacClane i aktion ved at klikke på videoen nedenfor:

Flyv igennem mørket i høj fart med blæsende lys

https://www.parrot.com/dk/sites/default/files/styles/fullwidth_background/public/backgrounds/visuels_points_forts_2.png?itok=da5izKXT

Udstyret med to kraftige lysdioder udfører Parrot Airborne Night Maclane de mest ekstreme aerobatiske manøvrer i mørket. Indstil lysstyrke og flyv gennem luften i susende fart. For endnu mere spænding, udforsk de mindste hjørner og ethvert mørkt område som kun tilgængeligt via luften. Med sin vidvinkel belysning vil intet undslippe dig!

https://www.parrot.com/dk/sites/default/files/styles/midwidth_background/public/backgrounds/parrot-2016-pointfort2-airborne-night-maclane.png?itok=Ie9mYf1V

Bliv herre af hurtighed og action!

Parrot Airborne Night Maclane kan nå utrolige hastigheder på helt op til 18 km/timen - perfekt til hurtige luftjagter eller luftakrobatik.  Parrot Airborne Night MacClane er kompakt, ultra-hurtig og ultra-let med sine kun 54 g. Du styrer dronen nemt og bekvemt med kontroller din din smartphone eller tablet. Bliv en mester på ingen tid.

https://www.parrot.com/dk/sites/default/files/styles/fullwidth_background/public/backgrounds/parrot-2016-pointfort4-maclane_0.png?itok=C-xtgHa4

Loops, skarpe sving, frie fald!


Flyvindendørs eller udendørs, udfør non-stop 90 ° og 180 ° sving. Med et enkelt klik, kan du udføre for-, ryg- og side loops. Du kan endda få din drone til at starte op igen, mens den er i frit fald: Takket være en eksklusiv funktion, starter motoren automatisk, når du tænder den. Det er op til dig at udfordre tyngdekraften!

https://www.parrot.com/dk/sites/default/files/styles/fullwidth_background/public/backgrounds/test_2_2_0.jpg?itok=IBOeriNm

Optag dine feats


Tag billeder i dagtimerne med det indbyggede lodrette mini-kamera. Airborne Night Maclane er så let som en fjer, med exceptionel flystabilitet. Hvordan? Takket være sit gyroskop og 3-akse accelerometer. Denne ultra-sofistikerede teknologi gør Parrot Airborne Night Maclane til en af de mest stabile minidroner på markedet. Perfekt til at kigge tilbage på dine flyvende feats!

Med en meget brugervenlig brugergrænseflade, et forenklet første log ind og automatisk genkendelse af dine tilsluttede droner og tilbehør, er alt er der blevet tænkt på for at lade Free Flight Mini appen udvide dine muligheder for at spille og opleve med Parrot Mambo. Skift din minidrones flyindstillinger, og kontrollér den resterende batteri-og flyvetid. Lad din fantasi løbe løbsk og blæs dine venner væk ...

Sådan kommer du i gang

Sådan flyver du

Tips & Tricks

Handl, nemt, hurtigt, trygt og sikkert online

Når du surfer og handler på Droneland.dk, foregår det altid via en krypteret SSL forbindelse, som anvender markedets stærkeste algoritmer. Se vores Comodo SSL Sikkerhedscertifikat, og se hvilken og læs mere om, hvilken betydning det også har for dig som kunde ved at trykke på Comodo ikonet nedenfor:

Optjen bonuspoint og spar penge på alle dine køb

Som noget nyt, optjener du bonuspoint når du handler på Droneland.dk. Dine bonuspoint indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop. Pointene kan konverteres til rabatter som automatisk fratrækkes dit næste køb på Droneland.dk. Pointene og rabatterne gælder alle vores droner, drone udstyr, reservedele og robotter Det betyder at når du du skal bruge reservedele så som nye propeller eller ekstra batteri, køber du altid disse dele til en særlig lav medlemspris.

Anmeldelser

Bedømmelse 
2017-08-24
Fedt at lege politi og røver i luften :)

Det er sjovt at lege politi og røver i luften når man er flere sammen. Dronen er hurtig og manøvredygtig.

  • 1 ud af 1 personer fandt denne anmeldelse nyttig.

Skriv en anmeldelse

Parrot Airborne Night Maclane

Parrot Airborne Night Maclane

Parrot Airborne Night er en af Parrots næste generation minidroner. Dronen er stærk og robust, og kan tilpasses det på ingen tid. En af de bedste funktioner er dronens to LED'er! Tænd forlygterne, sæt farten op til høj hastighed og flyv ind i mørke områder med lysene blæsende. Bliv spillets mest undvigende politidrone!

Skriv en anmeldelse

Tilbehør

30 andre varer i samme kategori