DJI Matrice M30 og Matrice M350 RTK opnår EU-certificeringer
   2023/07/13     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
DJI Matrice M30 og Matrice M350 RTK opnår EU-certificeringer

Verdens førende droneproducent DJI har for nylig afsløret, at deres Matrice M30- og Matrice M350RTK-serier af droner er blevet anerkendt med afgørende certificeringer fra Den Europæiske Union, mens DJI Mavic 3-modellen har opretholdt sin tidligere certificering.

DJI Matrice M30 er en professionel drone, der er udstyret med et kraftfuldt kamerasystem og en lang række funktioner, der gør den ideel til en række opgaver, herunder inspektering, redning og overvågning.

DJI Matrice M350 RTK er en mere kompakt drone, der er udstyret med et RTK-modul, der giver den højere nøjagtighed. Den er ideel til landmåling og andre opgaver, hvor nøjagtighed er afgørende.

Begge droner er nu certificeret af EU, hvilket gør dem tilgængelige for professionelle brugere i hele Europa.

DJI Matrice M30-serien har opnået klasse C2-certificering under Delegated Regulation 2019/945 EU, hvilket gør det muligt for droner at flyve i A2-underkategorien i den åbne kategori. Denne underkategori vedrører flyveoperationer inden for områder, hvor det ikke er muligt at opretholde en sikker afstand til ikke- involverede personer. Denne klassificering kræver specifik træning i A2-underkategorien samt brug af aktiv geofencing, fjernidentifikation og funktioner til lav hastighedsdrift.

Derudover har Matrice M350RTK opnået klasse C3-certificering. Med fremragende geofencing- og fjernidentifikationsfunktioner gør denne certificering dronen i stand til at opfylde sikkerheds- og ydeevnestandarder. Drift af klasse C3-droner er tilladt i områder, hvor ikke- involverede personer ikke forventes at være til stede, herunder landdistrikter og kontrollerede industrielle miljøer.

DJI Mavic 3 drone havde også tidligere opnået klasse C1-certificering, hvilket tillader den at flyve i A1-underkategorien i den åbne kategori. Under denne underkategori er drift mulig i områder, hvor ikke- involverede personer kan være til stede, selvom direkte flyvning over disse personer ikke er tilladt.

Gennem certificeringen af ​​disse tre droner har DJI opnået total dækning af alle underkategorier inden for den åbne kategori, hvilket giver operatører et bredt udvalg af sikre muligheder for forskellige erhvervsanvendelsesmuligheder.

Se vores professionelle droner her

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen