Skydio skifter strategi med fokus på erhvervsmarkedet
   2023/08/18     Vejledninger og viden , Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Skydio skifter strategi med fokus på erhvervsmarkedet

Skydio, den amerikanske droneproducent, har meddelt sin beslutning om at skifte sit fokus væk fra forbruger drone markedet og i stedet koncentrere sig om at betjene virksomheder og den offentlige sektor.

Nyt strategisk skift fra Skydio

I en nylig blogpost fra administrerende direktør for Skydio, Adam Bry, der blev offentliggjort i dag, afslørede virksomheden, at den vil afslutte sin serie af forbruger drone produkter, for at give prioritet til virksomhedens udvalg til erhvervslivet og det offentlige. Dette strategiske skift kommer fire år efter lanceringen af Skydio 2, en drone, der gjorde sig bemærket for sin unikke evne til at følge og filme samt udføre autonom cinematografi.

Skydio har observeret, hvordan den kommercielle og offentlige efterspørgsel inden for droneindustrien stiger hurtigt, drevet af stigende bekymringer over kinesisk fremstillede droneteknologier til militær- og statsbrug. Virksomheden var blandt de pionerer, der opnåede Blue sUAS-status, og dens omdømme som en sikker platform, kombineret med brugervenligheden i Skydios førende autonomiplatform, har bidraget til dens succes med at indtage markedsandele inden for større virksomheder, offentlig sikkerhed og føderale agenturer.

Hvilken betydning får dette for privatkunderne?

Selvom Skydio er klar over udfordringerne ved at træffe beslutningen om at trække sig fra forbrugermarkedet, har administrerende direktør Adam Bry forsikret, at virksomheden fortsat vil støtte sine eksisterende forbrugerkunder ved at levere softwareopdateringer, kundesupport, garantier og reparationstjenester i overensstemmelse med de eksisterende forpligtelser. Skydio har også planer om at opretholde tilgængeligheden af tilbehør i den nærmeste fremtid.

I tråd med dette nye strategiske fokus har Skydio introduceret Skydio 2+ Enterprise Kit, der sigter mod at opfylde behovene hos kommercielle virksomheder og offentlige institutioner. Dette kit tilbyder en skræddersyet løsning til sektorer med kritiske anvendelser, såsom offentlig sikkerhed og forsvar.

En bemærkelsesværdig detalje i meddelelsen er, at Skydio vil overholde kravene til Remote ID for eksisterende forbrugerdroneprodukter. Remote ID vil være obligatorisk for næsten alle droner fra den 16. september 2023. Ifølge virksomhedens FAQ-dokument vil eksisterende droner, der er produceret inden den 16. september 2022, kunne opdateres til at opfylde Remote ID-kravene ved hjælp af softwareopdateringer og mærkater.

Fokusændringen fra forbruger til erhvervsmarkedet, markerer en betydelig kursændring for Skydio, men den er underbygget af virksomhedens imponerende økonomiske resultater. I februar i år annoncerede Skydio en succesfuld Series E-finansieringsrunde på $230 millioner, hvilket bragte den samlede finansiering op på imponerende $562 millioner. Derudover præsenterede Skydio en topmoderne produktionsfacilitet på 36.000 kvadratfod i Hayward, Californien som svar på den stigende efterspørgsel efter produkter. Skydio hævder nu at have etableret sig i forskellige sektioner af det amerikanske forsvarsministerium, over halvdelen af USA's transportministerier og mere end 200 offentlige sikkerhedsagenturer i 47 stater. Mærket har også øget sin tilstedeværelse inden for energiforsyning og andre erhvervssektorer.

Se vores droner her

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen