DJI Mini 2 SE er landet!
   2023/05/10     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
DJI Mini 2 SE er landet!

DJI Mini 2 SE er en ny begynder- og prisvenlig mini drone fra DJI, der tilbyder stor værdi til små penge. Den er nem at bruge for dronepiloter på alle niveauer og har et fint kamera, der kan tage video i 2,7K og stillbilleder i 12MP. Dronen har en lang rækkevidde på op til 6 km, en flyvetid på op til 31 minutter og mange smarte flyvefunktioner.

Du kan vælge mellem en standardpakke eller DJI Mini 2 SE Fly More Combo-startpakke med ekstra tilbehør.

Dette får du bl.a. med DJI Mini 2 SE:

  • - Vægt på kun 249 g

  • - 2,7K/30fps video

  • - 4x digital zoom

  • - 10 km videotransmission

  • - 31-Min Max flyvetid

  • - Stabil svævende

  • - Vend tilbage til Hjemmet

  • - Begynderguide

  • - QuickShots, Panoramaer

  • - 38 km/t

  • - (Niveau 5) Vindmodstand

DJI Mini 2 SE

Let og bærbar

DJI Mini 2 SE er utrolig let - med en vægt på mindre end 249 gram, vejer dronen omtrent lige så meget som et æble og passer i din håndflade. Denne kompakte og praktiske drone er din ideelle rejseledsager, der ændrer, hvordan du fanger dine yndlingsøjeblikke.

Klare og skarpe billeder

Det udstyrede kamera med 1/2,3-tommer CMOS-sensor leverer klare og skarpe 12 MP fotos og op til 2,7K videoer. DJI Mini 2 SE er ideel til at optage smukke øjeblikke med familie og venner eller til at fange det fulde omfang af naturen på en tur.

Op til 6 km HD-videotransmission

Mini 2 SE understøtter op til 6 km HD-videotransmission og har fremragende anti-interferensegenskaber, hvilket giver dig mulighed for at flyve længere og se klarere.

Lang flyvetid Med en maksimal batterilevetid på op til 31 minutter giver Mini 2 SE mere end nok tid til at komponere det perfekte billede.

Robust flyvning

Mini 2 SE flyver stabilt og pålideligt og holder dine optagelser stabile, selv når du flyver i miljøer med niveau-5 vindmodstand, op til 38 km/t.

Begynder-venlig

DJI Fly-appen kommer med klare instruktioner og nemme at følge flyvevejledninger, der dækker alle de tips, du har brug for for at komme i gang.

Start/land med ét tryk Tryk og hold start/landingsikonet nede, og dronen vil automatisk lette eller lande.

Stabil svævende

Med en kombination af GNSS, nedadgående syn og infrarøde sensorsystemer kan dronen svæve stabilt i luften.

Return-to-Home (RTH)

Smart RTH, Low Battery RTH og Failsafe RTH giver dig mere selvtillid og ro i sindet under flyvning.

QuickShots

Med blot et par tryk optager DJI Mini 2 SE automatisk videoer på professionelt niveau, som du kan dele direkte på sociale medier. Uanset om du er nybegynder eller en mere erfaren dronepilot, hjælper DJI Fly-appen dig med at producere imponerende resultater, komplet med lydspor og filtre.

Panorama

Vælg mellem Sphere, Wide Angle og 180° panoramaer, og Mini 2 SE klarer resten og genererer et panoramamesterværk uden besvær med et enkelt tryk.

3-akset gimbal

Med et 3-akset mekanisk stabiliseringssystem sikrer Mini 2 SE konsekvent jævne og stabile billeder, uanset hvor eventyrlysten du er.

4x zoom

4× Zoom giver dig mulighed for at skifte mellem billeder af forskellig afstand og komposition, når du optager HD-videoer. Det betyder, at du kan optage klare, forbløffende levende optagelser

Læs mere og bestil DJI Mini 2 SE her

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen