Skygauge lancerer ny drone til ultralydsinspektioner
   2023/07/05     Nyheder om droner og robotter    0 Comments
Skygauge lancerer ny drone til ultralydsinspektioner

Skygauge Robotics, som har base i Canada, har netop lanceret en ny drone, som kan udføre industrielle ultralydsinspektioner.

Specialisten inden for industriel vedligeholdelsesrobotik, Skygauge Robotics, har annonceret den fuldskalakommercielle lancering af deres Skygauge Inspection Drone. Denne specialbyggede drone er designet til at udføre fysisk arbejde. Den første anvendelse er industrielle ultralydsinspektioner, som inspektører bruger til at vurdere sundheden af strukturer. Brancher som energi, raffinering og skibsfart kræver regelmæssige ultralydsinspektioner for at forhindre fejl i deres kritiske infrastruktur.

Skygauge drone til inspektion

"Med Skygauge kan organisationer spare millioner ved at eliminere behovet for kraner og stilladser under disse inspektioner," udtalte Nikita Iliushkin, CCO hos Skygauge Robotics. "Inspektører kan udføre inspektionerne 10 gange hurtigere og reducere omkostningerne med 50-90 procent, samtidig med at de eliminerer risikoen for arbejdere ved at holde dem sikkert på jorden."

"Industriel ultralyd kræver, at dronen kommer i kontakt med infrastrukturen," sagde Maksym Korol, CEO hos Skygauge Robotics. "Droner i dag observerer primært med deres kameraer, men vi har skabt en drone, som interagerer med verden."

Skygauge Robotics har for nylig sikret en kontrakt på 1 million dollars med Transport Canada og har implementeret deres droner i Canada, USA, Europa, Mellemøsten og Asien. Virksomheden har samarbejdet med flere tidlige brugere for at forbedre systemets grundlæggende funktioner og forberede sig på bred udrulning og masseproduktion.

Se vores droner til inspektion her

Share This Post :

Comments

Log in or register to post comments

Seneste nyhedsartikler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen